אנשים יקרים! מבקשת להקדיש לי בבקשה דקה מזמנכם

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
אנשים יקרים! מבקשת להקדיש לי בבקשה דקה מזמנכם

לצורך מחקר עבור ספר שאני כותבת בזמנים אלו הייתי רוצה לראיין ילדים חדשים. ילדי אינדיגו, ילדי קריסטל וילדי רינבו. כמו כן, אם ישנם כאן הורים לילדים חדשים, אשמח גם לשמוע מהם. :) שאלות, מענות, תלנות וירקות אפשר לבקש ממני דרך המסרים של תפוז. לילה נהדר ושיהיה לכם סוף שבוע נפלא. :)

spinareo

New member
תגובה

מקווה שלא תהיה לך בעיה לדבר עם חבר שלי דרך השם משתמש שלי!!!... שמו ישעיהו: הוא הורה מאמץ לשני ילדי אינדיגו שניהם גדלו בבית יתומים עד גיל 8 הם ננטשו על ידי הוריהם בגלל העובדה שהם ילדי אינדיגו מכאן ישעיהו ימשיך!!!...

Lao

New member
שלום!

שלחתי לך מסר דרך תפוז, בצירוף האימייל שלי. יום טוב!

בהצלחה במחקר../images/Emo23.gif

האם כל הילדים החדשים שנולדים הם כולם אינדיגו/קריסטל/ריינבו? איך אפשר לדעת מי כן ומי לא?

Lao

New member
תלוי איך את מגדירה ילדים חדשים

כאשר אומרים "ילדים חדשים" אין הכוונה לכל הילדים שנולדים כעת {משמע חדשים}, אלא כל ילדי האינדיגו, קריסטל, ריינבו - מה שעושה אותם ילדים חדשים הוא רטט האנרגיה החדש שאותו הם מביאים לעולם.

האם יש לך טיפים? כיוון כלשהו

שאוכל לדעת אם ילדיי כלולים בהגדרות הללו? מחומר שקראתי בנושא הקריטריונים מאוד רחבים ויכולים בהחלט להתאים גם לילידיי שנות ה-60....

rנוית

New member
נראה לי שהבן שלי יענין אותך

הייתי רוצה לשמוע עוד פרטים על המחקר ועליך לפני שתראיני אותו. פרטים כלליים: ישב תשעה חודשים ברחם בישיבת לוטוס. נולד ב-12.12.04 ב-12 דקות ל-12 בצהריים. רמת ההבנה שלו וההינטיליגנציה הריגשית מפותחים בהרבה לגילו. יש לו עין חודרנית(רנטגן) והוא מתקשר כרגע בצורה ספונטנית ללא קבלת מסרים גבוהים מידי. הוא מרגיש אם לאדם מולו יש כאב ועושה לו הילינג. הוא בן שלוש ופותר תרגילים פשוטים בחשבון ללא מאמץ וללא לימוד מוקדם. כששאלתי אותו מי לימד אותו הוא ענה בפשטות שהוא זוכר מפעם כשהיה גדול... יכול להיות שיש כאן עוד הרבה ילדים כאלה, אני לא מכירה את האנשים כאן אבל נראה לי שזה יכול לענין אותך. נוית

Lao

New member
נוית שלום :)

שלחתי לך מסר בתפוז, עם כל הפרטים שלי, אשמח אם תקראי אותו. יום טוב!

kikona126

New member
לא אמא (עדיין לא ../images/Emo13.gif)

אבל קראתי קצת על ילדי אינדיגו וילדי הקריסטל. מצד מסויים - לפי מה שכתוב שם, ניראה שנולדתי ילדת קריסטל, עד גיל 3 לא דיברתי, ההורים דאגו, אבל לא השקיעו בזה יותר מידי. הבעיה היא שמהיום שהתחלתי לדבר לא סתמתי
כיום משליכים את העובדה שלא דיברתי עד גיל 3 כסיבה ללקויות למידה שיש לי (מישהי שלא דיברה נגשת למבחנים בעל פה, זה מאוד הגיוני... ומישהי שלא ידעה להתנסח בכתב כותבת כרגע ספר...) התפתחות איטית בלימודים. אבל יש הרבה מהתכונות של ילדי האינדיגו שמתאימים לי. ראיית חזיונות (עם דגש על המילה ראיה!, לא שמיעה ראיה שלהם מול עיני), תקשורים, עין שלישית. אבל עדיין יש יותר מהתמימות של הקריסטל שאני מאוד הזדהתי איתה כשקראתי אותה. (לא יודעת איך זה מסתדר עם השנים, אני ילידת 84. 12.06.84, מה שמסתדר עם ילדי האינדיגו.

למעלה