אנשים יקרים צריכה את עזרתכם

גיליgc161

New member
אנשים יקרים צריכה את עזרתכם

מתכננת יום ציד אוצרות בתל אביב ...מה זה אוצרות?.. חרוזים מעניינים תליונים ממתכות שונות וכל שאר חומרי גלם לתכשיטים. שאלתי היא כזאת מה הם המקומות שאתם קונים בהם? ואיפה הם נמצאים? איפה אפשר למצוא חישוקי גולדפילד ואם יש מושג מה המחירים בערך.. יש הבדלים בין החנויות בתמחורים מי נחשב זול? ולמי יש מבחר? תודה רבה...אשמח לכל תשובה:)

y0y02

New member
תשובה../images/Emo27.gif

שלום!!! אחח אחחח ציש חרוזים ועוד בתל אביב?!?!?!?! אני מקווההה שאת מודעת לעובדה שאת הולכת לצאת עם מלאן דברים חיחייי אז הנה: המקום המומלץ ביותר לקניית חרוזים בת"א זהו רח' החשמל המפורסם או "המשולש" שם מרוכזים הרבה מאוד חנויות חרוזים. לגבי השאלה השלישית אין לי מושג במה מדובר... ואמממ לודעת מי הכי זול.. לפי דעתי זה הולך לפי היחס בחנות ומבחר..בעיקר אלו אותם מחירים וכל אחד אומר חנות אחרת
בכל אופן תבלי!!! גם בשבילי...
ערב טוב

חישוקי גולדפילד אפשר למצוא אצל

רשבל,רחוב אלנבי 83ואצל בן-בשט,גם הוא באלנבי ליד רשבל.בהצלחה!

גיליgc161

New member
תודה על התשובה אבל...

אם אפשר יהיה לדייק טיפה יותר..איפה ברחוב החשמל..ומה הוא המשולש? סליחה על הבורות...:)

wildspirit

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

רחוב החשמל זהו רחוב די קטן כך שאי אפשר ללכת לאיבוד. תחילת רחוב החשמל מספר 3 ,4 שם יש את רוב החנויות של החרוזים כמו אבגד, דיאור, תגשיטי צבי ועוד. המשולש - הכוונה לרחובות החשמל - דרך יפו תל אביב - אלנבי פשוט בשושת הרחובות האלה את יכולה למצוא מלא חנויות חרוזים.

גיליgc161

New member
עכשיו אפשר לקרוא את זה:)

תודה רבה לכן על התשובות עזרתן לי מאוד

למעלה