אנשים יקרים שלי

python 4

New member
אנשים יקרים שלי../images/Emo7.gif

החלטתי להקדיש את יום השישי הזה לביצוע מחקר מדעי העוסק בנושא הגורלי העומד על סדר היום: מה 400 דקות מזוקקות של אופרות סבון יכולות לעשות לנפשו של האדם. מחסור תמוה במתנדבים גרם לי ללכת בעקבות ממציא אותו חיסון שהזריק לעצמו את המחלה כדי לראות אם החיסון שלו עובד. לפיכך התיישבתי וצפיתי בכל פרקי השבוע של ימ"ח וצח"מ, ואני חייב לבשר לכם, שלמרות שהיו תקופות קשות ורגעים לא קלים, אני כאן ושפיותי עדיין עימי. דייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שבוע משעמם!!!! אלוהים. הספרים של טולסטוי כבר פחות משעממים מזה. אם לא היו את רגעי ג'קיג'יל שהפריחו קצת את השממה (וקטעי אריק בימ"ח אבל לא נכנס לזה) לא הייתי שורד את הויה דלרוזה הזה. כל קטעי מייגן-טוני-טריש העלו בי נטיות התאבדותיות משהו, שלא נדבר על קטעי נינה-ספר-סופר מכוער שהביאו אותי לחשוב עד כמה אנחנו צריכים איזו רוצחת סדרתית גם בג'נואה, ודחוף. עד כדי כך היה נורא, שאפילו כריס עצבנה אותי. מה זה כל ההשתרללויות האלה עם פול בכל מקום? אפשר לחשוב שהם איזה טינאייג'רים עתירי הורמונים או משהו. די תרגעו, אתם נשואים כבר איזה שנתיים, אפשר להפסיק עם הסקס! וליבי בבית חולים, יו איזה עצוב, וזה נמרחחח ונמרחחח... ניל בא לבקר, מלקולם... די, כמה אפשר? שיהרגו אותה, כולם ישבו שבעה וגמרנו! ובאותה הזדמנות שיחסלו גם את קאלי. פוסטמה מעצבנת! וגם את ניל, while we're at it. ואת נינה והספר שלה כבר הזכרתי? אם אני הייתי בא לג'נואה, הייתי תפוס את הפוסטינה הזו, קושר אותה לכסא ואז קורע לה את הספר, דף אחרי דף, מול העיניים. קטע האור היחיד היו קטעי ג'ק וג'יל. פשוט גדולים! "הכסאות של הטיטניק.." היה הורס! טוב שבז'בו הם מתעסקים קצת בענייני החברה לעומת B&S (באתי וסבלתי?) שם רק עסוקים כל הזמן בסטוקר של ויקי והמוזיקה המעצבנת שלו. אין פלא שלא הולך להם. מזל שהשפם נעדר (חופשת מולדת?) אחרת זה כבר היה סתם נגרר לרמה של עינוי שאסור עפ"י אמנת ז'נבה. מוזר שצח"מ היא בד"כ סדרה מעניינת, אבל השבוע היא היתה כזו מעצבנת, דווקא כשתשוקות הנמרחת בד"כ נהנתה אולי מהשבוע הגדול בתולדותיה. לא יודע, אולי זה בגלל שראיתי את כל הפרקים ברצף שזה נראה לי ככה. אני חושב שאני סובל קצת מתופעות של מנת יתר. למישהו יש מתדון?

שמיצית

New member
אפרופו אריק... המדהים

איך אהבתי אטותו בדארק איינג'ל!!!!!!!!!!!!!!!!! בימ"ח הוא סתם.. אולי בגל לשהסדרה הזו היא יותר מידי מופרכת אפילו בשביל אופרת סבון, אז הטקסטים והעילולת נראות לי מאולצות משהו. ואז פתאום בדאר קיינ'ל (או, כפי שאנחנו קוראים לה בבית - מקס) הוא התגלה כשחקן עם איכויות...

וואו כבר ציפיתי להודעה דרמטית

לפי הכותרת... נו זה פייטון - דרמה קווין, כבר אמרנו?
דווקא אני זוכר קטע שפול רצה סקס שוב על הבוקר והיא מרחה אותו. כנראה שהיא היתה עייפה ולא היה לה כוח לזייף.
ולמה כ"כ הרבה אנרגיות שליליות פייט? חייך והעולם יחייך אלייך!

noname20041

New member
פייטון פייטון

מדבר על השעמום שבסדרה? ככה זה אופרות סבון, לפעמים אפשר לא לראות שבוע ועדיין להבין הכל. למזלנו, צח"מ היא לדעתי הסופ הכי מעניינת. תיקח למשל את ימי חרטטנו- כמה הם נמרחו (ועדיין נמרחים, אם אני לא טועה, לא ראיתי איזה חודשיים) על הפיצול אישיות של הופ,ג'ינה whatever כבר נמאס מהסדרה הזו זה לא אופרת סבון זה מדע בדיוני ואני לא יתחיל בכלל לדבר על תשוקות- מה נסגר עם הסדרה הזאת?! תת רמה. בקיצור, פייטון, צא מהבאסה , יכל להיות יותר גרוע בצח"מ

python 4

New member
אינשם יקירה,

קבלי עדכון מגזרת סיילם - עלילת הופ ג'ינה נגמרה לא מזמן, לצערנו זה נגמר במותה של הכפילה הלא נכונה (כלומר ג'ינה ולא הוֹפּ הוֹפּ טרללה המזוויעה). נכון, צח"מ סבירה מעט יותר מימ"ח, קצת יותר מעניינת, אבל אין אין על תשוקות - האופ"ס (האמריקאית) הכי גדולה שמשודרת היום בטלוויזיה. דווקא כל הקטע העל טבעי והכל עושה את הסדרה הזו טובה - תראי למשל בשבוע האחרון שבו צ'ריטי התחילה להפעיל את הכוחות שלה, זה נהפך להיות השבוע הכי טוב בסדרה. וזה בסדר, אני רואה צח"מ כבר עשר שנים, אם לא יותר, ותמיד אהבתי את הסדרה הזו. יש לה רגעי שפל (מישהו אמר הוֹפּ?) ושיא (בִּילִי) משלה.

noname20041

New member
פייטון, אתה שפוי??????????

טוב נו כבר אמרו עליך שאתה דרמה קווין אבל עד כדי כך???? תשוקות???????? זאת הסדרה הכי מטומטמת עלי אדמות, כל אחד שם יותר שרוט מהשני. כאילו, מה הקטע של הטימי הזה (יהי זכרו ברוך)? והמכשפה וצ'ריטי התמימה, עדינה שבא לדפוק לה ת'ראש בקיר ולנער אותה? אם יש לה כוחות היא לא רואה מה קי עושה לה? ושרידו הזאת, בכוח רוצה למות????! לפי דעתי זאת סדרה משעממת סוף הדרך , יותר אפקטיבית מכדור שינה

python 4

New member
צ'וקות זו סדרה אדירה!!!

זה שרמת האינטליגנציה הממוצעת של הדמויות שם היא מתחת לאפס רק עושה אותה יותר מצחיקה. חוץ מזה שיש שם את אייבי, והאנק2, ולואיס... גרררר... יחסית להיצע הדל בצח"מ, בצ'וקות לא חסרים כוסונים. טוב, חסרים אבל לא הרבה.

צ'ריטי מעצבנת

לא רק הדמות - גם השחקנית. הייתי מחליף אותה בטרישה, גם יותר נעים להסתכל עליה וגם משחקת יותר טוב.

python 4

New member
לא תודה!

היית מחליף את צ'רי ברי שלי בפוסטמה הזו? צ'רי היא אומנם מבוגרת (בשנה יותר משרי) אבל היא אמורה לשחק הרי נערה מתבגרת, ועם כל הכבוד (אין עַבַדָה) טריש לא יכולה לשחק כזה תפקיד.

dviridit

New member
תסלחו לי אבל אם כבר מדברים...

על אופרת סבון טובה ביותר אז זה רק לחיות שאינה משודרת עכשיו אבל נקוה לטוב ובקרוב. מעניינת, משעשעעת והדברים קורים בה תכופות.

python 4

New member
יו איזה רעעעעע../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לאאאא!!! נורהההה!!! סתם, האמת היא שלא ראיתי אף פרק של הסדרה הזו. אבל עדיין אתה רע.

dviridit

New member
ותשובתי לצהובוני נכבד!

לא בבקשה, אל תגיד את זה. האינך רוצה לגרום לי התקף לב! אתה צודק בדבר אחד. לא צריך להזכיר את זה עכשיו ולהקדיר את האוירה ועל כך אני מתנצלת. דרף אגב, העצומה כבר עלתה על 350 ואולי ואני רק אומרת אולי כשנגיע ל- 1000-2000 מצביעים יהיה בסדר והסדרה תשוב.

../images/Emo6.gif את תמיד יכולה לקוות

את אוהבת את התוכנית, וזה לגיטימי(בלי טאביתה
). אבל רוב הסיכויים הם שהתכנית לא תחזור. באמת חבל, זו היתה הסבונייה שגם אני הכי אהבתי - אין בכלל ויכוח, אבל לא תמיד הכל מסתדר כמו שאנחנו רוצים.

dviridit

New member
נו טוב קיבלתי התקף לב! סססתתתתתםםם

אני חיה במציאות ויודעת שעקרונית אתה צודק לצערי. אני גם יודעת כמה אהבת אותה גם אתה. אולי בדור הבא היא תחזור. אגב, כדי להיות יותר אופטימיים מה שם הכלבה החמודה שלך?

../images/Emo6.gif את רוצה לדעת?

טוב גם ככה כבר עשיתי לי אאוטינג, ואם את רוצה לדעת "כדי להיות יותר אופטימית" אז מי אני שאמנע ממך?
רגע, אני אשאל אותה אם היא מסכימה לגלות את השם... מנגו, מותר? אופס גיליתי... נו שוין...

dviridit

New member
תודה צהובון! עכשיו אני באמת יותר

אופטימית. מנגו, שם נחמד מאד. המנגו שאני זוכרת ואהבתי הייתה להקת הבנות ששרה'גרה בשנקין, מתחילה מהתלה,חלק משלומי ובת 16 הייתי" הן היו מגניבות.

למעלה