אנשים יקרים

אנשים יקרים

לפני שאני מאבד את שפיות דעתי : לפני כמה שנים טובות היה אומן צעיר ובריטי (?) - טוב לפחות אני זוכר שהוא זכה להצלחה שם, בכל מקרה לאומן קראו טוני דיבארט ולהיטו היה The Real Thing לאחר מכן הוא הביא עוד כמה להיטים שאחד מהם אף כבש את הצמרת (והיה שיר גדול ומדהים) אני זוכר שהייתה בו את המילה - you או משהו בסגנון (לא, אני לא מתכוון ל-turn your love around). בבקשה - אתם חייבים לעזור לי למצוא את השיר

יכול להיות שאתה מתכוון ל..

טוני דה-ויט (DE-VITTE נראה לי ) , שהיה די ג´יי ואומן דאנס מוערך , ולצערנו מת לפני כמה שנים מאיידס . היה לו שיר בשם REAL THING , כמדומני.

GEL

New member
כן זה טוני די בארט היה שמו

לא ידעתי שהוא מת.........אני זוכר את השירים שלו מתקופת עופר נחשון וקופסת הלהיטים

לא. אני לא הולך לשם

יש לי פורום משלי ואני סומך על האנשים שכאן...ובגישה דיקטטורית, קומוניסטית ומסתגרת זו אסיים את ההודעה.

אני תמיד בעד דיקטטורות ../images/Emo8.gif

you?? זה מה שאתה זוכר? כי זו באמת מילה נדירה מאוד
. אגב, אחלה שיר- The real thing. אני רק יכולה לנסות: Do it או: Why did ya ואם לא אז אולי: Falling for you או: I´ll take you there אגב טוני באנגלית זה : Tony di bart אבל תנסה למצוא גם: Toni di bart / Tony dibart.

תותי, את הסיבה שבגללה

אני קם וממשיך לחייך, עכשיו כל מה שנשאר זה למצוא את השיר. עוד בשנת 96´ התאהבתי בו אבל הוא לא יצא באף אוסף ואז עוד לא היה לי אינטרנט והקטע המוזר הוא שאני בכלל לא זוכר איך השיר הולך...

למעלה