אנשים יקרים!

איף

New member
אנשים יקרים!

מצטערת (שוב) על ההיעלמות....יש לי מלא סיבות - טובות ופחות טובות, אבל לא ניכנס לזה
חברים, הפורום קצת רדום לאחרונה כפי ששמתם לב.... אז נכון שחלק מזה באשמתי כי לא הייתי פה כל כך, אבל הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם וגם אתם יכולים ליזום
אני יודעת שאנחנו חיים בפורום מהופעה להופעה, מסיקור לסיקור וכדומה....ושאף אחד פה לא אוהב לפתוח סתם הודעות חסרות תוכן, אבל בואו נחשוב איך להיות יצירתיים כדי להחיות את הפורום הזה מחדש. תביאו חברים, תפתחו שרשורים, כל דבר...מבטיחה להיות פה יותר (בע"ה). תאמינו לי שאני מבקשת את זה לטובת הפורום
שיהיה המשך שבוע נעים!

חמדמדת1

New member
טוב,אז אני מנצלש"ת....

אחרי ההופעה של מאיר עם אהוד בנאי - אני מנסה לדמיין שירים של זמרים אחרים שמאיר היה שר אותם בסגנון אחר / באותה דרך אבל זה היה שונה... אותי הדהים לשמוע את בלוז כנעני בביצוע של מאיר - זה היה נשמע כ"כ מיוחד יש לכם רעיונות לשירים אחרים ?
ויסמין-אנחנו איתך ...

תמרי35

New member
אני אנסה...

שירים של ברי סחרוף היו מתאימים בטוח, המממ- גם השיר החדש של אביתר אחיו "אבא" היה יכול להיות מעניין. והאמת שהביצוע של בלוז כנעני היה כייפי במיוחד !!!

איף

New member
וואי, שאלה טובה

האמת שפעם חשבתי על השאלה הזו הרבה... אבל פתאום אין לי כל כך רעיונות. מכירים את רפי פרסקי? יש לו שיר "כמה פעמים"....אני משום מה מצליחה לדמיין את מאיר שר את זה, וזה נשמע לי יפה
בכלל, נראה לי שהם יכולים לעשות כמה דואטים מעניינים.

Growler

New member
יש לי אחד!!!!

"היא לא דומה" הוא שר אותו בזאפה במופע המשותף עם ארקדי דוכין. אין מילים, הרגשתי שאני שומע את השיר הזה פעם ראשונה בחיים. איזה ביצוע!!!

איף

New member
חשבתי על זה

גם אני הייתי שם, ואתה צודק. זה היה נשמע לגמרי של מאיר!!!!!

ms pizza

New member
המממ.....

אני הייתי אומרת שירים של שולי רנד - נניח מוחין דקטנות...

למעלה