אנשים יקרים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אנשים יקרים

מה איתכם? לא שומעים אותכם היום, הכל בסדר? ספרו לי.................... אוהבת, שירי

maruan

New member
שירי הכי הכי הרכי הכי הכי הכי סוף

סוף שבוע קסום לך ממי את מלאכית ואני אוהב להתכתב איתך חומד שבת שלום שבת מתוקה מדבשששש
אוהב אותך מרואן

3ויוי

New member
סיפורך שירי בפרפרון,,../images/Emo45.gif

היי שירי מקסימה קיבלתי את הפרפרון -עם ההזמנה לכנס(אין לי מושג אם אגיע) ובסוף הדף היה סיפור הלופוס שלך,,בטח ידה של כוכי בדבר.
~כמעיין המיתגבר ~~~

ל3

New member
הי ויוי המקסימה

אני ידעתי מזה, למעשה אני בקשתי מכוכי לכתוב אותו כך שזה לא נעשה במפתיע. האמת, היה לי מוזר לקרוא אותו מהדף פתאום חשתי שאם זה כתוב זה יותר מעשי ואמיתי, מוזר לא? ויוי, אני נורא רוצה שתבואי לכנס ואני אשמח אם תשני את דעתך. אז מה את אומרת?..

מזמינה לשלוח לנו סיפורים אישיים

זו ההזדמנות להודות לשירי על נכונותה לפרסם את הסיפור האישי שלה. כמו כן, נחמד לשמוע כאן תגובות על הפרפרון של הארגון. ובההזדמנות זו, מזמינה את חברי הפורום לכתוב את סיפורם האישי ולשלוח אלי, הם יעברו עריכה לשונית קלה, ויפורסמו בפרפרונים הבאים. כמובן, שהסיפור האישי צריך להיות קשור ללופוס
לידיעתכם עוד שני סיפורים שפורסמו בפרפרון הם של חברות בפורום. אתם מוזמנים לנחש מי הן, והן יחליטו אם הן רוצות לחשוף את עצמן. להתראות בכנס

gaia20

New member
אחד שלי!! אחד שלי!!

גם הסיפור שלי יושב לו בין דפי הפרפרון... מקווה שהסריקה יצאו מספיק ברורה....

gaia20

New member
אין לי שמץ של מושג

בגליון הזה היו שני דפים ואחד נעלם לי זה עם העמוד הראשון שכתוב איזה גיליון זה... אולי כוכי יכולה לבדוק איזה מס´ גליון זה?

סיפורה של גאיה פורסם בפרפרון 10

בקור טוב בדרך כלל ניתנת לכותבי הסיפורים האישיים הבחירה בין להשאר אנונימיים לבין חשיפת שמם. שירי וגאיה בחרו לחשוף את עצמן - וזה נהדר!! אבל כותבים אחרים, שכתבו בעבר ויכתבו בעתיד, יוכלו לשמור על האנונימיות שלהם. ושוב, תודה מקרב לב לשירי וגאיה על שנתנו פרסום לסיפורן האישי, ותודה לכל כותבי הסיפורים האישיים עד היום ולאלה שיכתבו בעתיד. שיהייה לכולנו סוף שבוע נעים ושקט חיבוק גדול

ל3

New member
מצטרפת לגיאה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

ritosh

New member
שירוש,../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הכל בסדר!מזג האויר קצת השתפר אז אנחנו יוצאים יותר מהבית,וחוץ מזה ה- D DAY מגיע בקרוב,1.9 פתיחת שנת הלימודים,וצריך לקנות ציוד וכדו´. אתמול הייתי עם הבתשלי אצל הרופא של משהב"ט,הוא היה ממש נהדר ודיבר איתה ממושכות על הקשר בין המצב הנפשי ללופוס,ושכנע אותה לקבל עזרה מקצועית.האים מישהו מכיר את השירות הפסיכולוגי באיכילוב? אשמח לקבל המלצות. גם אני ובעלי אחרי שנה לא קלה לקחנו פסק זמן,ואני מצטרפת איליו לנסיעת עסקים קצרה לאיסטנבול מיום א´ הקרוב עד יום ה´. זהו בינתים,
אותך ואת כל הפורום הנפלא הזה,ריטה.

נעים לשמוע שהתקבלה החלטה../images/Emo45.gif

הי ריטה שמחה לשמוע שהחלטתם להיעזר בפסיכולוג. יש לזה השפעה מאוד טובה על מהלך ההתמודדות עם המחלה. אני יכולה להציע לך להתייעץ עם יעל דורון, שהיא פסיכולוגית באיכילוב, ועוזרת מאוד לארגון. כמו כן היא מריצה ביחד עם דר´ שאול נבון (פסיכולוג גם הוא) קבוצת תמיכה לחולים כרוניים באיכילוב. בזמנו היא הציעה את קבוצת התמיכה כאן בפורום. למיטב ידיעתי השירות הפסיכולוגי בבתי החולים אינו גובה כל תשלום, ואינו מצריך טופסי 17, או כל טופס אחר. הנה האי מייל שלה: [email protected] את יכולה להגיד לה שכוכי מארגון הלופוס, נתנה לך את כתובת הדואר שלה. כמובן שבהצעה זו אין שום המלצה או הכוונה להתייעצות דווקא איתה. אין לה או לנו - הארגון - שום טובת הנאה מהעניין. נסיעה טובה תעשו חיים להתראות בכנס

3ויוי

New member
ריטוש,,נסיעה מהנה מאד../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif

ובקשר לבתך ,,בהצלחה בטיפול היא תהיה נישכרת מזה. שלך ~כמעין המיתגבר~

ritosh

New member
../images/Emo51.gifלשירי,ויוי ולכולם!כוכי תודה

רבה רבה!נשתדל להגיע ליעל ודרך אגב,גם את היעוץ הזה משלם משהב"ט.

למעלה