אנשים יקרים

principeza

New member
אנשים יקרים

כולכם יודעים מה היה בימים האחרונים אפילו הבעתי את רצוני לפרוש מהפורום .ואכן 3 ימים שלמים לא הייתי פה עד שהחלטתי להשאר סופית. יש כאן אנשים מקסימים ,רק חבל שייש אנשים שקשה להם לראות ולהבין שייש אנשים שכן רצויים ואותם אנשים ניסו לחבל בכל דרך אפשרית בניהול הפורום הזה.ויש שטענו שמנהלת הפורום אינה מתפקדת כראוי.מה שלדעתי אינו נכון בכלל כי ההיפך הוא הנכון. אני נשארת פה בגלל אותם אנשים שאכפת לי מהם ולהם אכפת ממני. אנחנו לא ניתן לקומץ אנשים להרוס את הפורום הזה רק בשל גחמות שלהם. הגיע הזמן לפתוח דף חדש ונקי
שתהייה לכולנו שנה טובה שנה של אהבה ואושר
אני באמת אוהבת אתכם אנשים
אני....

voguemaster

New member
אוקיי, גם בפורום הזה נרשום

ברוכה השבה!
, וקחי את ה-
המסורתי

לאאאאא אל תלכי...

"גם כשעצוב לך יש לך אותייייייי" (קקטוס במצב רוח ידידותי) שימי Z על העולם ... אל תקחי ללב (ולריאות מה?) הרימי סנטר ונפחי חזה בגאובה ... תשארי פה בפורום להגיב לי ..

rubber duck

New member
../images/Emo39.gif שנה טובה לכולם ../images/Emo20.gif

שנה של בריאות שנה של כיף שנה של אור שנה של חברים טובים שנה של יצירה שנה של עשיה והכי מהכל שנה של אהבה
שרון

את אוהבת גם אותי?

בכל אופן.... גם ככה יום כיפור מתקרב... אז שתהיה לכולנו שנה טובה
שנת בריאות
שנת אושר,עושר, כושר ויושר!
שנה מלאה בחיים חדשים וטובים ,
שנת שלום ו.... אני ממש לא טוב בזה.... אז אני מקווה שכולם מבינים אותי, בקיצור שנה טובה ,חג שמח וצום קל! ובאמת, את אוהבת גם אותי?????

נתן.ל

New member
לא לא , הוא מתכוון אלי

אני אוהב אותך אייל
באמת בוא נברח להתחתן בקפריסין, או בלאס ווגאס שמעתי יש שם גם קזינו

babe10

New member
קולולולולו.....

זהו? יצאת?...
מזל טוף!!!!!!!! סתם. איילי, גם אני אוהבת אותך. כולנו אוהבים אותך. (למה אני מרגישה כמו בפגישת AA? )

tygger

New member
אכן שנה טובה לכולם.

הרבה זמנים טובים מנגינות חדשות מסיבות לרוב חברים חדשים ולקוקי במיוחד, הרבה טיולים. אני מניח שכבר חנכת את הג´אנט החדש?

../images/Emo2.gif

לא תודה... יש לי שלט אין כניסה על התחת....
ואם יש לך רשיון ועשית תאוריה - אתה בטח יודע שבצד שני של הרחוב יש שלט שאומר
- רחוב חד סיטרי!

../images/Emo6.gif

כבר אמרתי שאני חולה עלייך...? ממני... ה...
חחחחח... אבל לא בך...
חחחחחחחח, שנה טובה חברה´ לכווווווווווולכם! שנת אושר ואהבה, עושר והצלחה, והעיקר... לא לפחד כלל... סתם סתם, והעיקר בריאות! תהנו...

למעלה