אנשים יקרים!

Danna P

New member
אנשים יקרים!

כן, כן, אני יודעת, פתחתי הודעה חדשה במקום להגיב לאחרות. אבל אתם תאלצו לסלוח לי כי אני חדשה :) אז קראתי את רוב ההודעות שרשמתם לגבי הספיישל, ויש לי כמה דברים להוסיף. ככה- לא זוכרת מי שאל, נראה לי עדי, אני והדס היינו באולפן בקהל. די נדחסנו בין כל מיני צוציקים שם :) בעיקרון, אמרו לצלם להראות אותנו כשמוטי אומר את השמות שלנו, אבל כנראה שהוא שכח או וואטאבר. אבל די ראו אותנו לאיזה שתי שניות וחצי אחרי הקפיל איידנטיקל טווינס. או אולי בקטע אחר, לא זוכרת. בכל אופן, היינו הכי למעלה ולא בגוש שישב מאחורי המרואיינים. חוצמזה- היה אכן מרגש לפגוש את אנשי הפורום. שכן, אני מודה, אני לא הכי נמצאת בו, אבל מקווה לכתוב פה יותר בהמשך. את מוטי ראיתי פעם ראשונה :) את הדס... וואי זה היה מרגש... פעם בערך עשירית או אולי קצת יותר בשלוש שנים :) את נוגה ושרון לא כ"כ הכרתי, את נוגה קצת יותר. אבל בואו נגיד שהרגשתי ענקית ליידן... ובמיוחד לייד קהל הצוציקים שהקיף אותי ואת הדס. וכן, כולם אכן מקסימים. זה לא שהופתעתתי, כן? (זה שלא הכרתי אותם לפני לא אומר שחשבתי שהם מפלצות או משהו
)... אז למרות שלא לקחנו חלק פעיל בשידור, אני והדס מאוד נהנינו, אני לפחות :) מה עוד... מה עוד.... אה, כן! המנחים... עדי באמת מתוקה, אבל היא מעשנת. בעע לא מתאים לה. תום גם חמוד לאללה! תמיד אמרו עליו שהוא סנוב וכאלה, אבל ממש לא. מוטי, הדס ואני ישבנו לנו על איזה ספסל והוא בדיוק עבר, ואז הדס איכשהו פלטה לו "אפשר להצטלם איתך" (שאגב, היא מאוד גאה בזה), ואז הוא אמר בשיא הנימוס: "אפשר אולי אחרי השידור? כי אנחנו עושים חזרות עכשיו". ואז, מן הסתם ענינו שכן. הדס אמרה לו תודה והוא אמר בבקשה. מנומס או לא? טוב סנוב הוא בטוח לא :) הוא גם חתם לאחיות של מוטי שהביאו קלסט (איזה חמודות!!)... וזהו... אח"כ יצאנו ואני והדס הצטלמנו עם עדי, פעמיים בעצם :) ואז שבנו לביתינו, עייפים אך מאושרים. THE END נ.ב.- אני יודעת שזה כתוב די מבולגן, אבל אני מה זה לא מרוכזת..

חיחי...סיכום טוב!--->

עדי מעשנת
אני זוכרת שפעם ראו תמונה שלה בפנאי פלוס או משהו כזה... אבל היא כזאת חמודה, וצעירה ויפה, למה לה לעשן??? חבל... חחח...איזה קטעים עם תום אבני... בסוף היא הצתלמה איתו??

Danna P

New member
שרון...

חח את נשמעת כמו אלה מהפירסומות למניעת עישון... למה היא מעשנת? שאלי אותה... הממ... כן אני והדס הצטלמנו איתו בסוף. רצינו כל אחת תמונה איתו לבד אבל לא היה נעים לבקש :) הוא מיהר. אף פעם לא ממש חיבבתי אותו אבל במציאות הוא נראה הרבה יותר טוב...

חחח...שרון למען האנושות../images/Emo70.gif

לא אבל באמת אני ממש אוהבת אותה עכשיו... טוווב...אבל לא להגזים, אל תצפו שאני יבנה אתר או משהו...(אולי בחודש הבא?) סתתאאם

דסדוּס

New member
חחח...

גם אני נהנתי... ושרון - בטח שהצטלמנו איתו,בשלב מסויים היינו צריכות ללכת וכבר לא הייתה לי סבלנות אז פשוט באתי ואמרתי לו שאני מצטערת שאני מציקה לו אבל אנחנו צריכות ללכת, אז הוא הצטלם איתנו, ולפני זה מוטי אמר לי שהמצלמה שלו נתקעה אז הצעתי שנצלם בשלי ואז אחרי שאני ודנה הצטלמו אז פשוט התחלתי ללכת לכיוון היציאה ומוטי והאחיות שלו כבר עמדו בתנוחה עם תום כשפתאום הוא שאל מי מצלם ואז כולם צעקו לי (פאדיחותתתת)... זה היה ממש מצחיק, הרגשתי ממש מובכת! באמת נהנתי ועדי באמת חמודה אפילו שהיא מעשנת, ואולי קצת פדיחות להגיד אבל הצטלמנו גם עם יגאל שילון, האולפנים שם ממש מרכזיים ויש שם מלא סלברטיז מקומיים! לסיכום, היה ממש כיף אפילו שישבנו בקהל, מוטי וכולם שיחקו אותה! וזהו, יאללה בייי!

Danna P

New member
הדסססססססס (וכל השאר)... ../images/Emo13.gif

למה סיפרת על יגאל?! בכוונה לא ציינתי את זה :) ואם כבר נכנסים לפרטים...היה קטע שאיזה אחד משי ודרור (שי או דרור
) בא אלינו ואמר כזה "ילדים, הנה עדי עזרוני"... ואז סחב אותנו אליה כדי שנציק לה. אז באמצע הסיגריה היא הצטלמה איתי ועם הדס, ואז היא באנו לקום והאחד הזה (שוב, שי או דרור) אמר לנו "עוד תמונה, עוד תמונה"... אז כזה לא ידענו מה לעשות והצטלמנו איתה שוב :) טוב ממש חמוד! הוא חייך ממש מכל הלב והיה ממש נחמד מצידו להסביר לנו עד כמה הוא עסוק :) בכל פעם שהדס ראתה אותו עובר היא הזכירה לו שהיא מחכה ... ת´אמת, אני לא מבינה לאן הוא כ"כ מיהר, זה לא לקח יותר מ-4 שניות. הוא נראה ממש לא רע במציאות. והוא וכל השאר גם כן די קטנצ´יקים... מסתבר שזה נכון מה שאומרים, הטלויזיה אכן מנפחת! כשנפתח אולי הדס תשים את התמונות. אם היא תצא טוב, כמובן :) ולגבי יגאל שילון- אני מוכרחה להסביר: היינו בשוונג וכל האוירה הטלויזיונית שהייתה שם עשתה לנו חשק להצטלפ עם כל דבר שזז (לא שיגאל הכי זז)ץ תפסנו אותו עם צלחת אוכל ביד... השמן... :) וזהו נראה... מקווה שלא השתעממתם מכל הפרטים הקטנטנים
בה ביי!

Danna P

New member
הדסססססססס (וכל השאר)... ../images/Emo13.gif

למה סיפרת על יגאל?! בכוונה לא ציינתי את זה :) ואם כבר נכנסים לפרטים...היה קטע שאיזה אחד משי ודרור (שי או דרור
) בא אלינו ואמר כזה "ילדים, הנה עדי עזרוני"... ואז סחב אותנו אליה כדי שנציק לה. אז באמצע הסיגריה היא הצטלמה איתי ועם הדס, ואז היא באנו לקום והאחד הזה (שוב, שי או דרור) אמר לנו "עוד תמונה, עוד תמונה"... אז כזה לא ידענו מה לעשות והצטלמנו איתה שוב :) טוב ממש חמוד! הוא חייך ממש מכל הלב והיה ממש נחמד מצידו להסביר לנו עד כמה הוא עסוק :) בכל פעם שהדס ראתה אותו עובר היא הזכירה לו שהיא מחכה ... ת´אמת, אני לא מבינה לאן הוא כ"כ מיהר, זה לא לקח יותר מ-4 שניות. הוא נראה ממש לא רע במציאות. והוא וכל השאר גם כן די קטנצ´יקים... מסתבר שזה נכון מה שאומרים, הטלויזיה אכן מנפחת! כשנפתח אולי הדס תשים את התמונות. אם היא תצא טוב, כמובן :) ולגבי יגאל שילון- אני מוכרחה להסביר: היינו בשוונג וכל האוירה הטלויזיונית שהייתה שם עשתה לנו חשק להצטלפ עם כל דבר שזז (לא שיגאל הכי זז)ץ תפסנו אותו עם צלחת אוכל ביד... השמן... :) וזהו נראה... מקווה שלא השתעממתם מכל הפרטים הקטנטנים
בה ביי!

Danna P

New member
כל מי שהפסיד...

יש שידור חוזר מחר בבוקר. תקליטו או תבריזו מבצפר... :) עדי ואריאלה, כשאני אתקן את התוכנה של כרטיס הטלויזיה שלי אני אכין קאפסים ואנסה לתפוס את השניונת שהראו אותי ואת הדס (אני לבשתי חולצה לבנה עם שרולים בצבע תכלת ןהדס הייתה עם ג´קט ג´ינס). הצטלמו עם מוטי גם אז הדס בטח תסרוק כשהיא תפתח... (או שאולי מוטי צילם... לא זוכרת)...

דנדולנההההה../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

באמת לא מתאים לה אני בשוק
היא ניראת ממש מתוקה עדי עזרוני
איזה מאגניב
אני ראיתי ממי שהיה רק את נוגוש ומוטי
במפגש של הפורוםי....
ו-אני מבינה על מה שאת מדברת
העיקר שהיה כיייייפייי קראתי את הכל ואני מתה ללכת לישון יש לי בעיה אני נהיית עייפה נורא מוקדם
חולה עלייך! ותכתבי יותר לא יזיק
!

Danna P

New member
נועל´ה!

אהלן אהלן! ידידתי משכבר הימים :) Wassap? המממ.... גם אני נהיית עייפה מהר... משום מה בזמן האחרון. אני יודעת! זה בגלל בצפר! תנסי לישון במקום ללמוד ותראי איך תישארי רעענה לאורך זמן (אורביט ווינטרפרש גם עשוי לעזור)...
טוב רואים שהיה לי יום ארוך. בה ביי מותק!

דנדו´נלה:)../images/Emo85.gif

תגידי קיבלת כבר צו ראשון
לאלה אני חוזרת מהבית ספר אני מתה להיות בפורום וזה אבל נוט מתה לישון ויש לי אלפי שעורים בנים ומבחנים
אני מכורה למסטיקים בה ביי מותק[:

פששש יפה../images/Emo70.gif

ונראה לי שראיתי אתכן- הדס היא בלונדינית לא
ישבתן הכי בצד
והדס הייתה עם חולצה ורודה כזו
אם כן אז ראיתי אתכן... אם לא- אז תגידי לי מה לבשתן כדי שאני אזהה אתכן...

Danna P

New member
כן, ישבנו הכי בצד

אבל הדס לא בלונדינית... אני ישבתי בצד ימין (מה שבטח יראה בטלויזיה כשמאל), היא משמאלי. היא לבשה חולצה במן גוון כזה של ירוק וג´קט ג´ינס מעל. היא עם פזור ואני עם חצי קוקו... זהו נראה לי. ובגלל שהיינו הכי קיצוניות אז ראו אותנו מייד אחרי הקליפ כי הוא התחיל לצם מהצד :) רק שאני לא זוכרת אם ראו אותנו אחרי הקליפ או אחרי משהו אחר

motib4

New member
בדיוק איפה שהסטנד הכחול הזה...../images/Emo29.gif

שעמדנו מאחוריו ששאלו אותנו שאלות (אגב- הוא ממש ממש מלוכלך
), הם ישבו לידו, קצת למעלה.

Danna P

New member
כן הוא באמת מטונף...

אני כזה מסתכלת על כל האבק שהיה עליו ומנסה להבין איך זה שבטלויזיה הוא נראה כזה מבריק

sweetie tweety

New member
הרגע ראיתי את השידור החוזר ומוטי נג

ה ושרון הייתם ממש חמודים
אבל לדעתי היו צריכים לתת לכם משו של התאומות...

Alexis14

New member
:)../images/Emo113.gif

גם אני, לא הלכתי לבי"ס כדי לראות... חחחח... וכשבאתי לענות על השאלות אני כזה בועטת בטעות ברוק-איט...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif בשיוק מה שקרה לי../images/Emo70.gif--->

הם שמו את זה כזה מאחורי איפה שענינו על השאלות ואני כזה באה ו-פיייי (רעש הפלסטיק המעצבן) נ.ב לנוגה- מה בדיוק הרוק-איט הזה עושה? עדיין לא קלטתי איך מפעילים ת´יאצ´י הזה... פפח:)

למעלה