אנשים יקרים!
כן, כן, אני יודעת, פתחתי הודעה חדשה במקום להגיב לאחרות. אבל אתם תאלצו לסלוח לי כי אני חדשה
אז קראתי את רוב ההודעות שרשמתם לגבי הספיישל, ויש לי כמה דברים להוסיף. ככה- לא זוכרת מי שאל, נראה לי עדי, אני והדס היינו באולפן בקהל. די נדחסנו בין כל מיני צוציקים שם
בעיקרון, אמרו לצלם להראות אותנו כשמוטי אומר את השמות שלנו, אבל כנראה שהוא שכח או וואטאבר. אבל די ראו אותנו לאיזה שתי שניות וחצי אחרי הקפיל איידנטיקל טווינס. או אולי בקטע אחר, לא זוכרת. בכל אופן, היינו הכי למעלה ולא בגוש שישב מאחורי המרואיינים. חוצמזה- היה אכן מרגש לפגוש את אנשי הפורום. שכן, אני מודה, אני לא הכי נמצאת בו, אבל מקווה לכתוב פה יותר בהמשך. את מוטי ראיתי פעם ראשונה
את הדס... וואי זה היה מרגש... פעם בערך עשירית או אולי קצת יותר בשלוש שנים
את נוגה ושרון לא כ"כ הכרתי, את נוגה קצת יותר. אבל בואו נגיד שהרגשתי ענקית ליידן... ובמיוחד לייד קהל הצוציקים שהקיף אותי ואת הדס. וכן, כולם אכן מקסימים. זה לא שהופתעתתי, כן? (זה שלא הכרתי אותם לפני לא אומר שחשבתי שהם מפלצות או משהו
)... אז למרות שלא לקחנו חלק פעיל בשידור, אני והדס מאוד נהנינו, אני לפחות
מה עוד... מה עוד.... אה, כן! המנחים... עדי באמת מתוקה, אבל היא מעשנת. בעע לא מתאים לה. תום גם חמוד לאללה! תמיד אמרו עליו שהוא סנוב וכאלה, אבל ממש לא. מוטי, הדס ואני ישבנו לנו על איזה ספסל והוא בדיוק עבר, ואז הדס איכשהו פלטה לו "אפשר להצטלם איתך" (שאגב, היא מאוד גאה בזה), ואז הוא אמר בשיא הנימוס: "אפשר אולי אחרי השידור? כי אנחנו עושים חזרות עכשיו". ואז, מן הסתם ענינו שכן. הדס אמרה לו תודה והוא אמר בבקשה. מנומס או לא? טוב סנוב הוא בטוח לא
הוא גם חתם לאחיות של מוטי שהביאו קלסט (איזה חמודות!!)... וזהו... אח"כ יצאנו ואני והדס הצטלמנו עם עדי, פעמיים בעצם
ואז שבנו לביתינו, עייפים אך מאושרים. THE END נ.ב.- אני יודעת שזה כתוב די מבולגן, אבל אני מה זה לא מרוכזת..
כן, כן, אני יודעת, פתחתי הודעה חדשה במקום להגיב לאחרות. אבל אתם תאלצו לסלוח לי כי אני חדשה