אנשים יקרים...

adidas4

New member
אנשים יקרים...

יש לכם טיפים לגבי גידול של שרצים של מולי בלון? יצאו לי 11 ובנתיים הם בתוך תא ההשרצה באקווריום. אם יש למישהו טיפים או שיודע על אקווריום פלסטיק וחמצן בזול אני אשמח לשמוע כי אני מנסה לתת להם את התנאים אופטימלים שיש...

עוזאבי

New member
יש אקווריום קטנטן

שעולה 25 שקל בערך , רק להוסיף בתוכו צמח קטן ואבן אויר, האקווריום בערך 10-15 ס"מ

adidas4

New member
איפה יש......???

פשוט בראשון זה בד"כ יקר האקווריומים אפילו הפלסטיק אבל צריך את כל המכשיר של החמצן..לא רק את האבן לא? כי איבדתי אותו. ואני מאוד רוצה לגדל אותם הכי טוב(נשמעת כמו אמא פולנייה) וייגדלו למקסימום גודל... כי אני יודעת שהם גודליםפ לפי גודל אקווריום נכון?

עוזאבי

New member
חחח פולניה קטנה.. ../images/Emo9.gif

סתם... , טוב בכל חנות דגים זה עולה בערך 25 שקל האקוריום, ואת צריכה את כל מערכת האורור : משאבה, צינור ואבן, אם את רוצה שהם יגדלו למקסימום גודל אז אל תצפי מהאקווריום של 10 ס"מ שהדגים יגיעו לשיא הגודל....

adidas4

New member
ממש לא יפה...

ככה לצחוק על ההשרצה של המולים שלי.... זאת ההשרצה הראשונה של מולים שבנתיים מצליחה לי ואני בסה"כ וצה לגדל אותם כמה שיותר טוב... :) יש לך שמץ של מושג כמה זמן לוקח להם להגיע לגודל כמעט מלא..?(כמה שאלות יש לי..)

עוזאבי

New member
בערך 3 שנים......

חחח מלא זמן, אבל אין מה לעשות, תוך כמה זמן את גודלת לגודל המירבי?! עד שתמותי, אחרי חודש את יכולה להכניס את השרצים 0 אבל בזהירות) , לפני שאת שמה את השרצים אני ידריך אותך.

adidas4

New member
אני לא שרץ של מולי בלון...

אבל בנתיים בגודל הזה של התא השרצה לא נראה לי שהם יגדלו כ"כ... אבל בנתיים הם יישארו שם.. תודה רבה :)

ganjaman stound

New member
אפשר

לקנות דלי גדול או פיילה ולהישתמש בה במקום אקווריום עד שהדגים מגיעים לגודל שלא יהפכו אותם לחטיפים ואז להחזיר לאקווריום המקורי כמובן לתת למים לעמוד כמה שעות לתת לכלור להיתנדף ולעשות השוואת טמפ' כשמעבירים אותם משאבת אוויר חובה ורצוי לבנות לה גם פילטר ביולוגי פשוט שיעבוד על האוויר מאחר שניכנסים לחורף תצטרכי גם גוף חימום לשמור על טמפ' סבירה בהצלחה

ganjaman stound

New member
ובקשר לאוכל

אפשר להישתמש באותם "דפים" רק לקטוש אותם לגודל קטן קטן ומדי פעם אפשר להוסיף גם רימות זבובים לגיוון המזון

למעלה