יש לכם טיפים לגבי גידול של שרצים של מולי בלון? יצאו לי 11 ובנתיים הם בתוך תא ההשרצה באקווריום. אם יש למישהו טיפים או שיודע על אקווריום פלסטיק וחמצן בזול אני אשמח לשמוע כי אני מנסה לתת להם את התנאים אופטימלים שיש...
פשוט בראשון זה בד"כ יקר האקווריומים אפילו הפלסטיק אבל צריך את כל המכשיר של החמצן..לא רק את האבן לא? כי איבדתי אותו. ואני מאוד רוצה לגדל אותם הכי טוב(נשמעת כמו אמא פולנייה) וייגדלו למקסימום גודל... כי אני יודעת שהם גודליםפ לפי גודל אקווריום נכון?
סתם... , טוב בכל חנות דגים זה עולה בערך 25 שקל האקוריום, ואת צריכה את כל מערכת האורור : משאבה, צינור ואבן, אם את רוצה שהם יגדלו למקסימום גודל אז אל תצפי מהאקווריום של 10 ס"מ שהדגים יגיעו לשיא הגודל....
ככה לצחוק על ההשרצה של המולים שלי.... זאת ההשרצה הראשונה של מולים שבנתיים מצליחה לי ואני בסה"כ וצה לגדל אותם כמה שיותר טוב... יש לך שמץ של מושג כמה זמן לוקח להם להגיע לגודל כמעט מלא..?(כמה שאלות יש לי..)
חחח מלא זמן, אבל אין מה לעשות, תוך כמה זמן את גודלת לגודל המירבי?! עד שתמותי, אחרי חודש את יכולה להכניס את השרצים 0 אבל בזהירות) , לפני שאת שמה את השרצים אני ידריך אותך.
לקנות דלי גדול או פיילה ולהישתמש בה במקום אקווריום עד שהדגים מגיעים לגודל שלא יהפכו אותם לחטיפים ואז להחזיר לאקווריום המקורי כמובן לתת למים לעמוד כמה שעות לתת לכלור להיתנדף ולעשות השוואת טמפ' כשמעבירים אותם משאבת אוויר חובה ורצוי לבנות לה גם פילטר ביולוגי פשוט שיעבוד על האוויר מאחר שניכנסים לחורף תצטרכי גם גוף חימום לשמור על טמפ' סבירה בהצלחה