אנשים יקרים!!!

The gilads show

New member
אנשים יקרים!!!

חלאס כבר להאשים את גוטמן בהכל!! מה הוא אשם ? הרי הוא לא משחק ..זה הקבוצה על הפרצוף!! זה לא שגוטמן מחטיא מצבים של אחד על אחד נכון? אז זהו..ודי כבר להגיד:"תחזירו את לופא" כי הרי מי שלא נמצא, הוא הכי טוב נכון?? בהתחלה אנחנו (הקהל) רצינו שילך..(אני מדבר על לופא) הרי מקום חמישי לא מספק, עם האוכל בא התיאבון..!! זה ידוע..אבל לא צריך להגזים בקיצור מה שבאתי להגיד כאן שהמצב בקבוצה גרוע ביותר השחקנים לא משחקים וגם כשהם משחקים הם מחטיאים המוןןןןןן!! שבוע טוב, גלעד (חבר חדש בפורום
)

מוצארט

New member
אז ככה חביבי

אין פה בפורום הזה הרבה משתתפים, כך שאתה יכול לצפות לכמה תגובות בימים הקרובים. אני אישית, נותן לגוטמן עוד זמן כדי להוכיח את עצמו.

blueman1

New member
כן מוצארט צודק

אבל דבר אחד אני צריך להוסיף שהפורום נמצא במגמת עלייה ומידי פעם מצטרפים עוד אנשים. וגם אני נותן עדיין לגוטמן את זמן ההוכחה ואני מאמין שהשנה עוד נגיע למקום טוב.

g i l 1 7 8

New member
גם אני אתכם

אני ממשיך לתת לגוטמן את הקרדיט המגיע לו, אבל לוסרמיל אני כבר מזמן הפסקתי לתת את הכבוד ( האיצטדיון הזה פשוט ביזיון!!!!) תגידו, לא נמאס לכם?

מוצארט

New member
בטח שנמאס...

כנראה שנצטרך לחכות עוד עשור+ עד שיבנה (?) האצטדיון החדש...

koby329

New member
אני דווקא חושב

שאתה טועה, גוטמן צריך ללכת , לא בגלל התוצאות אלא בגלל הדרך, באר-שבע לא נראתה כל כך פתטית כבר הרבה זמן, חוסר היצירתיות ודרך המשחק מזכירים ימים אפלים!! אם הייתה קבוצה חלשה, הייתי אומר , מילא, אבל כשאני נזכר מה עשתה אותה קבוצה כמעט בעונה שעברה....

למעלה