אנשים יקרים!

bubble

New member
אנשים יקרים!

אני מאוד מעריכה את העזרה שלכם... ועלו פה מספר שאלות. אוקיי אז בקשר לצורך העז שלי בחבר כן אני די מביטה על בנים.. ``עושה להם מבטים`` ורוב הבנים שהתאהבו בי לא עושים כלום עם זה.... ואין לי מושג למה..... הקטע הוא שכנראה הם שופטים אותי לפי החיצוניות שלי.. עם זה שיער סגול, או מכנס אדום.... הם לא מכירים את ה``אני`` שלי.. עכשיו בקשר לפדיחות, זה קורה שאני נפגשת עם בנים שאני לא ראיתי אותם או רק דיברתי איתם בטלפון ואני לא טבעית..כל כך אני לא ממש מדברת.... איך להתגבר על זה?

אהההההה.....

את כולה מתפדחת מבלינדייט כולם ככה.... ומה ``שונה`` בך יש המון שמתלבשים בסגנון שלך ובכלל אין הרבה הבדל? מה זה משנה צבע שיער? זה תלוי בך בלבד סנדרה

MetalBoy

New member
אני חושב..

שהם פשוט מפחדים.. כי לפי איך שאת מתארת את עצמך את נראת כבנאדם מיוחד אז הם פשוט חושבים שלא תשימי עליהם.. זה לפחות מה שאני הייתי חושב מטאל

ויליאמס

New member
תשובה.....

אולי תנהלי איתםשיחה ארוכה ולא חייב בטלפון על האישיות הפנימית שלך ןשידעו איך להעריך אותך ועל מה לשפוט אותך או שתנהלי חיפושים אחרי ``נער חלומות`` שישים אלייך לב לפי תכונותייך מקווה שהבנתם משהו ויליאמס האוהב תמיד

דניאל***

New member
התשובה מול העיניים (-:

בנאדם שלא אמיתי יש לו כל הזמן אישיות אחרת, במילים אחרות - דו-צדדית... בנים לא יכולים להתקרב איתך כי את כל הזמן מחליפה צד... פעם את ככה ופעם ככה... תישארי בצד אחד ואל תחליפי שילמדו להכיר את ה`אני` האמתי שלך כמו שאמרת.. נ.ב: אני לא מתכוון שתתנהגי כמו שאת. מקווה שעזרתי, דניאל

bubble

New member
תודה דניאל

הלבוש לא משקף את האני שלך תמיד......

kurkevan

New member
אני לא בן אבל

אני יכולה לשתף אותך במה שניראה לי די קרוב למה שאני חושבת. בדרך כלל ואני ממש לא מכלילה אנשים שצובעים הרבה את השיער, שמים הרבה שחור בעיניים, לובשים בגדים צעקניים מדי- משתקפים לעתים בעיני החברה כאחד משני הדברים: או כצורך בתשומת לב, וכנראה בנים שרואים אותך הולכת בצורה מוחצנת חושבים לעצמם שאת בנאדם לא מי יודע מה שחייב איכשהו לאתגר את הסביבה שלו ולגרום לאנשים להסתובב איתו רק לפי מראה חיצוני וככה את נתפשת בתור אדם שטחי למעשה דבר שני- זה יכול להתקבל גם כחוסר ביטחון, כאילו את חייבת להסתיר את עצמך ואת האופי שלך מאחורי דברים כמו צבע שיער מיוחד או פירסינגים בלחי\ פיטמה \וואטאבר אפילו אם את חושבת שזה יפה ואת לא עושה את זה בשביל התשומיות-( כי האמת גם אני די אוהבת את זה ורציתי גם לצבוע לכחול אבל בסוף ויתרתי,) אנשים אחרים לוקחים את זה אחרת ממך ובעצם לדעתם את מנסה לקלוע, לא?!

דניאל***

New member
תשובה והצהרה

שלום kurkevan !! הבנתי שאת לא יודעת מה לעשות את עצמך בסיכום כללי, אם להיות בקטע, או להיות צנועה... אז התשובה היא: אם בא לך לעשות משהו עם עצמך תעשי! ואל תשאלי אף אחד! אבל... תעשי משהו שנהוג או שמישהו אחר שאת מכירה עשה אותו(רק כדיי להיות בטוחה)... כלומר, לא תצבעי את השיער לירוק נכון? או לא תשימי עגיל בגבה נכון? דברים כאלה לא רואים כל יום ואנשים שאת חייה איתם לא רגילים אלייהם... נ.ב: הרגע נתתי רק דוגמאות והצהרות, אני לא יודע מה הולך בבי``ס שלכם ואני לא יכול לתת תשובה וודאית. מקווה שעזרתי, דניאל

האור!!!

New member
מה העזרה שלך????

אתה רוצה לגרום לה להראות כמו פריקית???. להוביל אותה לאסון חברתי? למען השם בשביל מה כל העגילים האלה ולצבוע את השער...לא רק שזה מזיק לגוף זה גורם לאנשים להראות כמו איזה פריקים או אפילו יותר גרוע...ואנשים לא אוהבים (גם אני ויש הרבה כאלה) חלהתקרב לאנשים שנראים ככה...חבל להרוס את היופי הטבעי שלכן רק כדי לעשות דווקא! זה דבר פסול! בשביל מה כל התבלטות הזאת?

MetalBoy

New member
מה זה פה בית חרושת???

מה כולנו חייבים ללבוש בגדים מאותו סגנון לעשות קוצים או ללבוש עגילים מסוג מסוים רק במקומות מסוימים??? אם בא לה והיא מרגישה שזה יפה לה וטוב לה עם זה מה אכפת לך?? אני שונא אנשים למשל אנשים שנראים ביופי הטבעי שלהם אז אני אמליץ למשהו לשים עגילים שונים ? זה לא פסול !! אין חוק שאוסר על זה!! מטאל

האור!!!

New member
בטח שזה פסול....

רק אנשים נכשלים מתלבשים ככה... זה לא מתאים לאורך חיים מודרני! זה עתידני ומוזר מידי...שלא לדבר על דוחה!

MetalBoy

New member
לא מסכים!

מה פתאום נכשלים?? ומי אתה שתקבע שזה פסול ולא מתאים ודוחה? משהו מינה אותך למשטרת האופנה או משהו כזה? אני לא חושב שזה דוחה אלא להפך.. אני מציע לך לעשות קוצים ללבוש גורמט לשים מכנסיים פרחוניות ולקפץבעליצות כל הדרך אל הבר.. מטאל

דניאל***

New member
תשובה והצהרה

פסול?! לדעתי אין פסול בכל אדם ברגע זה הצהרת לאדם לשנות את מנהגיו. אין פסול באף אחד! כל אחד יעשה את מה שהוא רוצה! ויסתובב עם מי שיקבל אותו! `זו ארץ חופשית!` בברכה, דניאל***.

bubble יקרה...

עברתי על העצות שהחברים יעצו לך ואני חושב שאין הרבה מה להוסיף הם הכיפו יפה את הנושה. יש עוד דבר אחד שאת צריכה לעשות והו לעבוד על עצמך על הבטחון העצמי שלך תקחי יותר סיכונים עם בחורים ואני חושב שעם הזמן תצליחי יותר. שלומי

Flickerman

New member
אני חושב שהרוב פה טעו.

אצלנו לדוגמא, יש כאלה שצבעו את השיער לצבעים לא שיגרתיים. זה לא אומר שאף אחד לא שם עליהם! להיפך, יש הרבה בנים שמקוריות (בגבול הטעם הטוב של כל אחד ואחד מהם) עושה להם את זה... אז למה הבנים לא עושים כלום? בתור בן אני יכול להגיד לך שאם אני רואה מישהי ממש אבל ממש שווה, אני לא אעשה כלום... מחשש שאאבד את הסיכוי למשהו.. אני אתן לה לעשות את העבודה... אבל אם אני אחרי שיחה איתה, לא תהיה לי כבר בעייה. זה מה שאני חושב. את צריכה לנסות ליזום, להראות להם שאת לא תשפילי אותם או משהו אם הם ינסו... הבעייה היא לעשות את זה. זה נקרא במילים אחרות ``לשבור את הקרח``. תצטרכי למצוא משהו לדבר עם הבן, ופה אני לא יכול לעזור לך כי זה משתנה מבן לבן וממצב למצב.

Another Brick

New member
אפילו ששלומי לא מסכים

דעתי האישית (בלבד) היא שהמראה הפריקי -ביכול- די מפחיד את הבנים שסובבים אותך. נוצרה להם איזושהי תדמית של אנשים צינים וקרים שיקטלו כל מי שיגיד משהו לא במקום, ולפי דעתי - בנים פוחדים מזה. תמיד אמרתי שהם לא חכמים במיוחד... (באהבה, כמובן (-:) ובכל זאת... זה לא אומר שאת צריכה לוותר על האישיות שלך כי זה מי שאת. נגיד שאת יוצאת עם כמה חברות שלך, ואתן פוגשות כמה בנים, אני חושבת שיהיה לך יותר קל להתחבר איתם ככה כי הם יתקרבו אלייך דרכן, יכירו אותך ויבינו שאת לא נושכת. (אפשר להבין את המשפט האחרון ב2 דרכים, תנסו בדרך הטובה יותר) בהצלחה מור

MetalBoy

New member
לא מסכים...

לפי דעתי זה יותר אתגר מאשר פחד.. זה יכול להוציא את כל הטוב שבך כדי להרשים אותה.. וגם לא כל ה``פריקים`` אדישים אתה יודע.. ולמה אנשים חייבים לקטלג כל דבר שהם רואים?? אם כל אדם היה מקבל איך שהאחר נראה בלי שום בעיה אז העולם היה מקום הרבה יותר טוב מטאל

HoLaT_NeFeSh

New member
1. היא בת!

2. הפריקים הם אדישים לסביבה ולמה שחושבים עליהם, הם מורדים, המרידה ניכרת בלבוש ובהתנהגות בעיקר אבל יש כאלה (כמוני) שהם מורדים בהתנהגות אבל בלבוש לא ממש. אז הם כן אדישים ואתה די טועה במה שאתה אומר.....

MetalBoy

New member
סליחה??

אני לא יודע איך את אבל אני אומר על עצמי (למרות שיש לי הערכה עצמית נמוכה) שאני קודם כל בנאדם .. עכשיו אם את מורדת למה את קוראת לעצמך פריקית? זה מראה שאת מסכימה לקיטלוג של החברה שלנו כלפי אנשים שרוצים להיות שונים! אני לא ממש בנאדם אדיש רק קצת ציני טוב אני באמת אדיש... אבל אני מכיר מלא שמכנים את עצמם ``פריקים`` והם לא אדישים בכלל !! מטאל

ESTI BRANTZ

New member
אני מכירה המון ``פריקים`` מאוד חכמים

יותר חכמים מרוב הערסים אני מכירה .... זה לא קשור למראה או לפוזה של הבן אדם זה הבן אדם עצמו יכול להיות פריק ערס או דלוק או לא משנה מה מאוד חכם ומאוד טיפש...

למעלה