אנשים יקרים

אנשים יקרים

שלום לכולם, אני גר בסין- שנז'ן, קרוב לשנתיים. בכל אופן, אני פליט של הפורום ישראלים באסיה ב -YNET, מכיוון שהפורום שם נהייה עייף מאוד, החלטתי להצטרף לקהילה שלכם כאן ב"תפוז". Take care מקס האריה

אMור

New member
שנתיים בשנז'ן ../images/Emo5.gif

בטח טופו שחור זה מעדן בשבילך...
אני כבר מדביק אותך בכמות השהיה כאן ועדין מוצא את עצמי יום יום, ערב ערב - ואין לי מה לאכול. כל מיני עמרים למיניהם יבואו ויגידו שהאוכל כאן עשיר ומגוון ויש כאן הכל מכל - אבל מה לעשות - האוכל של ארוחת הצהרים המהירה פשוט לא עושה את זה (בלשון המעטה)... למזלי - יש לי פרטנרית שפית - אז מצבי עוד טוב....

Omiz

New member
הלו הלו

מר יונה הנכבד, תרגע ומיד !
מה זה ארוחת הצהריים המהירה? מקדונלדס? תמיד אפשר להחזיק בבית לחם, ביצים, מקרוני ("כמה? כמה שיש..."), יוגורט, קורנפלקס, גבינות וכו - זה לארוחת ערב. ת'אמת מאז שהפסקתי לטייל והתחלתי לעבוד גם לי אין כח לאוכל הסיני. בזמן האחרון אני מוזמן להרבה ארוחות עם סינים, מהסוג שאני בטוח שאתה מכיר, ולא אוהב... אבל מה, יש כאן הרבה מאכלי ים וזה די סבבה, ואני חייב להגיד שבזמן האחרון כבר כמעט אין שוב דבר שמגעיל אותי בזמן האוכל... או אלוהים, אני הופך לאקס מנהל הפורום של YNET...
בהחלט מזדהה עם מצוקות האוכל שם בדרום הרחוק !
עומרי זה עם "ו"...דיר באלק ! והנה משהו לשטוף את העיניים, זה דווקא מ-CARREFOUR:

אMור

New member
הלו הלו - אל תתחיל עם תמונות

של אוכל - כי אני יודע לעשות את זה יותר טוב ממך...(זה למקס
) כשאני מוזמן לארוחות, אני שולף את המצלמה (או הסלולארי) רק בשביל מתחכמים שכמותך... אז יופי, לוקחים אותנו לחדר פרטי במסעדה נחשבת, ואז נפתח הציידן (תפריט, למאותגרי הסינית) ואלו המראות הנשקפים מתוך ספרון עב הכרס....
אבל מה? אחד התענוגות שלי זה ללכת לסופרמרקטים הענקיים כאן. מזכיר לי שהיינו מחפשים מכולות סיניות קטנות עם דברים מיוחדים מסין בסימטאות החשוכות של שוק הכרמל או בעיר שגרתי באנגליה, והנה כאן - יש לנו סופרים ענקיים עם כ"כ הרבה מבחר... ולפעמים, כשנמאס, תמיד יש את אופציית PARK N SHOP או הסופר המדהים ב- IFC של הונג קונג... (תותח מי שיזכיר לי את השם שלו...שכחתי..)

אMור

New member
ואולי פרגית בתנוחת נשר?

למען רווחת תושבי הפורום, החלטתי לא להעלות את תמונת הכלב ה"מגרה"...

Omiz

New member
מתכמים כמוני ? ../images/Emo2.gif

אמור, שבחתונה שלך (לא משנה שהיא כבר הייתה) זה מה שיגישו לאורחים

אMור

New member
הופה...

זו תמונה שהצלחתי להשיג מאחד מבני משפחתך: אחת המנות שהוגשו בחתונת הכסף של הוריך בחגיגה המפוארת שנערכה באולמי ארגמן שבאיזור התעשיה של אור יהודה בשישי בצהרים... האמת? אין יותר מגעיל מזה...

Omiz

New member
סחטיין, הצחקת אותי על הבוקר ! ../images/Emo6.gif

למרות שאני חושב שזה טופו זה נראה לי כמו דגים...8גועל ניייפש... את זה אני אפילו לא אוכל, אני מקווה שלפחות האורחים נהנו

gao xing

New member
אז זהו- שזה לא דגים ולא טופו

אלא חלקים פנימיים של כבש, חזיר ופרה מכובסים במים מעופשים עם תבלינים מקומיים. אני לא יודעת מה יותר גרוע.....המראה.....או הריח.

Omiz

New member
תני לי לבדוק...

נראה לי שהכי גרוע זה הטעם

A Wang

New member
ואוהב גם את זה

למרות שהשתפרתי לאחרונה ונהייתי בן אדם ולא אכלתי גועל נפש כבר חודשים!! אשכרה!! אתם מראים לי את התמונות האלה אני מתגעגע...

Omiz

New member
קראת את ההודעה שלי עם הכותרת

"הלו הלו" - רק איזה 9 הודעות מעליך...?

המממ, טופו שחור, אליפות

את האמת, יש לי תקופות שאני אוהב את האוכל כאן ויש תקופות שאני "מברך" כל סיני שנקרה בדרכי. לא יודע איך עליתי כאן 10 ק"ג, הייתי בטוח שאני אגיע לסין אני אהיה מקל, אבל מרוב פאסט פוד נהייתה לי כרס (ולא כרס בירה). כל יום בשעה 11:00 בבוקר המזכירה שלי מתייצבת לי מול העיניים ושואלת - What for lunch Mr? ואז מגיעה הבאסה שלי, מה אני אזמין היום שכבר לא טחנתי מכל הכיוונים את כל התפריט של המסעדה? ואני והבחור הצרפתי שעובד אצלי מסתכלים אחד על השני בחוסר אונים, חורקים שיניים ומסננים שנשבר כבר הז$#@ מהאוכל הזה. אבל מצד שני, גם בארץ המצב היה דומה, הייתי אוכל 3 פעמים בשבוע לאפה שווארמה בקניון (שהייתי מוכן לתרום את הכליה השמאלית שלי בשביל אחת כזאת עכשיו אצלי ביד), ובסך הכל יש גם שיגרה של אוכל בארץ, אמנם אוכל יותר טעים, אבל גם מן שיגרה שכזאת. לסיום, בשביל למצוא צריך לחפש. יש הרבה אוכל טוב כאן.... מקס (על החסק'ה) מהקיוסק

למעלה