בשביל המאושרת...
קודם כל תודה על התגובה. לפי דעתי לא פגעתי באף אחד, אין לי ולא הייתה לי כל כוונה או צורך בכך. מה שכתבתי באותו קובץ זה כך: "..7. בסרט "ריינמן" – (איש הגשם) עם תום קרוז ודסטין הופמן מוצגות דוגמאות ליכולות של אוטיסטים שכידוע למתעניינים קצת בתורת הנסתר אלו אנשים / ילדים שנשמתם אינה מוגבלת בגופם באופן מוחלט כמו אצל רוב הציבור וע"י כך יש להם יכולות תקשור עם הקב"ה ועם נשמות בדומה לרבנים מקובלים. אוטיסטים קוראים לעם לחזור בתשובה באופן מידי, משום ש"אין זמן". לכאורה הם נראים כלא מיושבים בדעתם אך זה רק כלפי חוץ. מי שעובד עם אנשים אלה - קיימים לו סיכויים טובים להיתקל בתופעות מיוחדות מסוג של ידע שאין יודעים מאין הגיע אליהם ועוד."... (הוספתי באמצע עוד הסבר קצר) זה נשמע פוגע? אני לא חושב. שמעתי מספיק אנשים שאין להם קשר לקיום מצוות שסיפרו על סיאנס שהם עשו או ששמעו מחברים שמישהו עשה ומה קרה. כמעט כל בן אדם שני יודע על מישהו שסיפר. יש כאלה שאומרים שקרה להם נס… מה זה נס? זהו מקרה ב"טבע" שאנחנו לא רגילים אליו. זה שכדה"א מסתובב סביב צירו ללא שום מנוע וכן גם סביב השמש זה לא נס? ודאי שזה נס, רק אנחנו פשוט רגילים אל הניסים האלו, ואלו דוגמאות קטנות (ביחס לכמות שיש). בנוסף לזה, אם את לא סומכת על גאונים כמו הרמב"ם ועוד גדולים כמוהו אז על מי תסמכי מבני האדם? כל כתביהם ממש לא היו לחינם, את יכולה לסמוך עלי. אני מאחל לך רק טוב, יובל חיים.