אנשים יקרים !!!!

naama0

New member
אנשים יקרים !!!!

שלום אנשים יקרים !!! טוב אני רוצה לספר לכם על רעיון שיושב אצלי כבר כמה זמן .... אני ממש הייתי רוצה לארגן איזה סוג של מפגש\מסיבה לסיום הלימודים עכשיו אני יודעת שהרבה מאיתנו לא מסיימים את הבגרוית עד החודש השביעי ולכן אני מדברת רק עליו ... הרעיון בכללי הוא להגיע לפלמחים ולבלות שם אחרי צוהרים ערב עד היום למוחורת או מתי שבא בעצם ... עכשיו בגלל שלא לומדים בחרתי במיוחד תאריכים שיש תחבורה ציבורים בשני הימים המדובים .. אני ממש אשמח לדעת מי רוצה לבוא ... מי שירצה לבוא יצרך לשים כסף לקניית אוכל שתיה ואחרים (את כל הפרטים על כסף וכדומה אני אשלח באופן פרטי למי שירצה ..) בכל אופן אני אשמח לדעת מה דעתכם על הרעיון ואת התאריכים המועדפים.... ואלה הם ....: 12-13.7 -ימים חמישי שישי 17-18.7- ימים שלישי רביעי 22-23.7 -ימים ראשון שני ניסיתי להתפרס על כל ימות השבוע שיהיה יותר נוח .... הכל אופן בבקשה מי שרוצה לבוא שיבחר תאריך בא\לא בא .. ולפי ה אני אשלח לו את שאר הפרטים ... אני יודעת שזה נראה מוקדם אבל זה דורש המון התארגנות .... אוהבת המון ועדיין נלחמת בשקט .... נעמה !!!

little WhiSper

New member
אחלה רעיון

אבל לדעתי צריך עכשיו להתחשב בעוד פרט 'קטן'... גיוס. הגיוס הראשון הוא ב16.7 ,וזה עוד עלול להשתנות.

Z A M i

New member
לא יודעת בקשר לתאריך..

אבל..פלמחים?.. נראה לי קצת מתיש להגיע עכשיו עד לחוף של ראשון בשביל מסיבת סוף שנה.. למרות שהרעיון ממש נחמד, לדעתי בואו נעשה במקום הכי מרכזי ונוח להגעה של כולם- ת"א.. פרישמן, או משהו בסגנון.. נראה לי יותר לעניין, לא?.

yalda bli halom

New member
אני חייבת לומר ש...

אני גרה די קרוב לפלמחים וכל הזמן שם וזה חוף מושלם! פשוט מושלם! אבל כניסה עם רכבים די יקרה...20 ש"ח... בהצלחה בארגון :p

naama0

New member
קודם כל תאריכים ניתנים לשינוי

אני תלויה בכל אחד מכם כדאי להרים דבר כזה ... עכשיו למה פלמחים .... בפלמחים יש מקום לא בחוף רחצה שתמיד אנחנו הולכים אליו הוא נורא מבודד ויפה ברמות הרעיון בפלמחים פשוט בפרישמן או בחופים בתל אביב אן שום סיכוי לאיזה שהיא פרטיות ואני בכל אופן רוצה להנות ולא לדאוג אם מישהו בא כל הזמן עכשיו רעיון נוסף שאפשר לחשוב עליו זה הכנרת אולי אבל שום פעם אני פתחתי תשרשור כדאי להתייעץ ולשמוע מה כולם חושבים אני רוצה שכמה שיותר אנשים יבואו .....

גם אכזיב זה חוף מדהים...

אבל אין שום הגיון בליסוע כ"כ רחוק בשביל לשרוף ספרים.. אין סיכוי שהחבר'ה מנצרת נגיד יסעו עד שם.. זה רחוק רצח. וזה גם חור. בקיצור אני עם זמי בקטע של חוף בת"א

נכון, אבל לא תמיד יש לי אוטו.

גם אם אבוא בתחבורה אני אעדיף שישי שבת, כי אז לא תהיה לי ברירה אלא להשאר מהצהריים של שישי עד שבת בערב.
ואגב, שלחי לי במסר מי את.

למעלה