אנשים יש לדאגי יו הולדת היום!!! happy birthday dougie MCFLYMCFLY
S Stavit121 New member 30/11/10 #1 אנשים יש לדאגי יו הולדת היום!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif happy birthday dougie MCFLYMCFLY
אנשים יש לדאגי יו הולדת היום!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif happy birthday dougie MCFLYMCFLY
ר ריהותם New member 30/11/10 #2 ../images/Emo97.gifמזל טוב לדאגלס!../images/Emo13.gif שיהיה לו עד 120,ושיעשה המון מוזיקה טובה! וישבוא לארץ!
../images/Emo97.gifמזל טוב לדאגלס!../images/Emo13.gif שיהיה לו עד 120,ושיעשה המון מוזיקה טובה! וישבוא לארץ!
A Adimenzer New member 30/11/10 #3 ../images/Emo119.gifדאגלס אהובי ../images/Emo99.gif למרות שאולי זה כבר הארי עכשיו. אני עוד לא סגורה על עצמי... שיהיה לו עד 1238 (כי לדעתי מגיעה לו הברכה של הפורום!) ושימשיך להיות המוזר הטיפש שאנחנו מכירים ואוהבים! דרך אגב - ברוכה הבאה, ומישהי כבר הסבירה לך איך לשרשר?
../images/Emo119.gifדאגלס אהובי ../images/Emo99.gif למרות שאולי זה כבר הארי עכשיו. אני עוד לא סגורה על עצמי... שיהיה לו עד 1238 (כי לדעתי מגיעה לו הברכה של הפורום!) ושימשיך להיות המוזר הטיפש שאנחנו מכירים ואוהבים! דרך אגב - ברוכה הבאה, ומישהי כבר הסבירה לך איך לשרשר?
S Stavit121 New member 1/12/10 #7 מיפגש כע הסבירו לי ..עכשיו רק נישאר ממ..המיפגש חחXD אני ממש רוצה לבאו למיפגש...אבל אני לא מקירה וזה זה היה בסדר כזה ?אני לא ירגיש דחויה חחחחחחחחחח מה עושים במיפגשים אלו?> MCFLYMCFLY
מיפגש כע הסבירו לי ..עכשיו רק נישאר ממ..המיפגש חחXD אני ממש רוצה לבאו למיפגש...אבל אני לא מקירה וזה זה היה בסדר כזה ?אני לא ירגיש דחויה חחחחחחחחחח מה עושים במיפגשים אלו?> MCFLYMCFLY
A Adimenzer New member 1/12/10 #8 ../images/Emo119.gifאני לא חושבת שתרגישי דחויה זאת גם פעם ראשונה שאני באה.. אני בפורום רק קצת יותר חודשיים... אבל הבנות פה ממש נחמדות וממש קל להשתלב ואני ממש נהנית D:
../images/Emo119.gifאני לא חושבת שתרגישי דחויה זאת גם פעם ראשונה שאני באה.. אני בפורום רק קצת יותר חודשיים... אבל הבנות פה ממש נחמדות וממש קל להשתלב ואני ממש נהנית D:
S Stavit121 New member 1/12/10 #9 אוי מגניב ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אני קבר מתה להקיר אותך את נישמעת אחלה בן אדם מי הפייב שלך???^^^ MCFLYMCFLY
אוי מגניב ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אני קבר מתה להקיר אותך את נישמעת אחלה בן אדם מי הפייב שלך???^^^ MCFLYMCFLY
A Adimenzer New member 1/12/10 #10 ../images/Emo119.gifזה די לא ידוע כרגע... כבר יותר משנה שדאגי הוא הפייב שלי אבל נראלי שעברתי להארי מתישהו בזמן האחרון... לא יודעת כרגע XD
../images/Emo119.gifזה די לא ידוע כרגע... כבר יותר משנה שדאגי הוא הפייב שלי אבל נראלי שעברתי להארי מתישהו בזמן האחרון... לא יודעת כרגע XD
T TheBalladOfShani B New member 30/11/10 #4 ../images/Emo248.gifאח .. דאגי ../images/Emo23.gif מזלטוב לסקסי הזה D:
R RockinKeren New member 30/11/10 #5 ../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאו דאגי ../images/Emo19.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif זקן שכמותו. שימשיך להיות חמוד, טיפש, ילדותי, חתיך, מתוק ומוכשר כמו שהוא והכי חשוב - שיבוא לישראל.
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאו דאגי ../images/Emo19.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif זקן שכמותו. שימשיך להיות חמוד, טיפש, ילדותי, חתיך, מתוק ומוכשר כמו שהוא והכי חשוב - שיבוא לישראל.
S Stavit121 New member 30/11/10 #6 שימשיך להיות כזה כוסית חחחח../images/Emo25.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif