אנשים יש לי בעיה קטנה.........

sweet heart

New member
אנשים יש לי בעיה קטנה.........

אוקיי אז ככה, אני דיי נמוכה אבל נראית טוב. כל הבנים שאני מכירה הם סתם ערסים מגעילים או צפונים או פשוט מגעילים. אבל כל בן שנראה טוב ונחמד ואני מתחברת איתו כבר איכשהוא מכיר את אחת מהחברות שלי שהיא נורא יפה וכל אחד שרואה אותה נדלק עלייה.... אז כל אחד שאני נדלקת עליו היא מכירה אותו בסופו של דבר והמישהו הזה נדלק עליה. ואז נדפק לי הכל........... מה לעשות???? היא נראית יותר טוב ממני אבל אני נראית גם דיי טוב............ מה לעשות??? תודה מראש, *ס*ו*ו*י*ט*

Night Star

New member
יש לי רעיון

יש לי רעיון אבל לפי דעתי הוא די שיטחי אז ככה תסתכלי טוב טוב על עצמך..תמצאי את החלקים שהם הכי נראים טובים אצלך.. ותנסי להדגיש אותם...כי אני לא חושבת שחברה שלך כל כך משהו , אולי פשוט עוזרים לה למצוא את הדברים הכי מתאימים לה... תחשבי על העצה שלי , עד כמה שהיא שיטחית.. חוץ מזה , זה גם ממש תלוי לאופי של חברה שלך , אולי בסוף הבנים האלה יגלו שלחברה שלך יש אופי שלא בדיוק מתאים להם...לא בכוונה לפגוע בחברה שלך...ואת גם יכולה להגיד אם את דלוקה על איזה בן , ושהיא לא תתחיל איתו , או שתנסה להיראות לא כמו פ33ה... שלך באהבה ובכוונה לעזור כוכב הלילה

kurkevan

New member
הגיע הזמן לשינוי

אם הבנים מסביבך כל כך מגעילים ויש לך חברות כאלה פצצות.... למה ללכת עם הראש בקיר? תצאי עם החברות שלך (if you know what i mean...lol) גם ככה אם המישהו הזה שכל כך התחברת אליו נוטש אותך ברגע שהחברה היפהפיה שלך מתקרבת הוא לא שווה גרוש, אז מה את צריכה אותו?! חוץ מזה- תמיד גם יש את הקטע הזה שברגע שיש לך חבר את פתאום עוזבת את החברה הכי טובה שלך ומבלה איתו יותר, ..... טוב, עזבו- אל תתיחסו אליי אני עייפה

d.c!

New member
וואי,

זו ממש בעיה, לחיות ככה תחת צל של מישהיא אחרת בגלל המראה החיצוני שלה. לדעתי- מי שנדלק קודם עליך ואח``כ עליה בגלל איך שהיא נראית רוצה רק משהוא אחד ואין לך מה להצטער על זה שהוא הלך ממך לטובתה... אל תהיי לחוצה- יבוא יום ותפגשי מישהוא שלא יכיר אותה ותכירו טוב והקשר שלכם יהיה אדוק וכשתכירי לו אותה הוא לא יתייחס אליה בכלל. וחוץ מזה- זה שאת נמוכה לא קשור בכלל לכלום... ההפך- זה פוצח לך יותר אופציות לגבי בנים- גם הנמוכים יותר מהממוצע הם חלק מהאפשריים לך... תכתבי בבקשה את הגיל שלך- בשביל משהוא... אוהבת- דיסי.

sweet heart

New member
תודה רבה על התגובות!!!

עזרתם לי נורא........ חברה הזאת שלי יש לה אופי אחלה.........למרות שיש לה יציאות מעצבנות...... אני בת 13 היא חברה ממש טובה והיא לא יכולה להראות לא כמו פצצה כי היא פצצה... אני לא מתרחקת מחברות שלי ברגע שבא חבר כי אנחנו תמיד ביחד...... אנחנו שלישיה שלא עוזבות אחת ת`שניה..... אתם צודקים בנושא שהוא לא שווה גרוש עם הוא מעדיף אותה בגלל המראה החיצוני......אבל כמעט כולם היום ככה...........ואפח`ד לא שווה גרוש כבר היום........... חוץ מהבודדים שכבר תפוסים............חבל!!! אבל תודה אני אלמד להשתמש במה שהצעתם לי פה......... *ס*ו*ו*י*ט* ששמחה שסוף סוף שמו לב אליה לפחות בפורום הזה!!!

למעלה