אנשים יש לי בעייה...

אנשים יש לי בעייה...

ככה, יש בחור אחד בכיתה שלי שכבר שנה ממש ממש מציק לי כל הזמן, ואני לא מגזימה או משהו כזה, זה כבר על גבול האובססיה... כל מקרה, החבר הכי טוב שלי והחברה לשעבר שלו (זה שמציק לי), שהיא החברה הכי טובה שלי, מסוכסכים, אז החבר הכי טוב שלי קילל אותה, וזה שמציק לי הכניס לו מכות, אז החבר הכי טוב שלי הלך והתלונן בפני המחנכת שלנו, והמחנכת שלנו איימה שאם שומעים עליו עוד תלונה אחת כזו, משעים אותו מבית הספר. עכשיו, יש לי פה הזדמנות פז לסגור איתו חשבון, הוא מציק לי, מעליב אותי, יורד עלי, יענו ``מחקה אותי``, ומשחק אותה מה זה ``קול``, כי אני לא מגיבה לזה שהוא מציק לי, והוא עושה את זה כבר שנה, ומה שאני תוהה זה האם כדאי לי לפנות למחנכת שלי ואז ישעו אותו? או להמשיך להתעלם? כי אני מפחדת שארגיש רגשות אשם אח``כ, ושהוא עוד יותר ``יתעלל`` בי אחרי זה... ואני ממש ממש לא יודעת מה לעשות, ואין לי אפשרות לפנות באופן אנונימי אל המחנכת... עזרו לי אנשים...

sharon91

New member
אם הייתי במקומך

הייתי פונה למחנכת אם הייתי יודעת שישעו אותו. אם הוא כזה ילדותי ודפוק, גם את לא צריכה להיות מתחשבת במיוחד. בעיה שלו שהוא לא חושב על מה שהוא עושה, ושילמד מזה. ובטח שלא צריכים להיות לך רגשות אשם בגלל זה. אם כבר שלו יהיו.

נעל

New member
את צריכה לברר לעצמך

במה את מאמינה. האם את מאמינה בנקמה, באופן כללי? נסי אולי גם לחשוב על דוגמאות ברמות שונות של נקמה, לראות אם זה מציק לך. נעל לא חושבת שאחרי הנקמה תרגישי יותר טוב. עדיף להמשיך להתעלם, או למצוא דרך אחרת ליישב את העניינים איתו. נעל גם לא חושבת שהוא יפסיק אחרי לעצבן אותך אחרי שישעו אותו. נראה לנעל שבכל מקרה ישעו אותו, הוא לא נשמע לה כמו בנאדם שיחזיק מעמד שנה שלמה, או אפילו חודש, בלי לעצבן מישהו או להסתבך בדרך אחרת עם המחנכת. נעל ;-)

למעלה