אנשים, יש לי בעיית אגו.

מר בד

New member
אנשים, יש לי בעיית אגו.

ולא היא לא שלי, אבל היא "מה זה מפריעה". יש כאן מוכשרים בצורה לא רגילה. כנראה שעם כשרון גדול באה ההעלבות העוד-יותר-גדולה. אני לא מבין איך מישהו מרשה לעצמו לריב כל הזמן, להעלב וכד'. מישהו רוצה לנסות בעצמו לנהל את הבאלגן שכאן? אני אף פעם לא מקפיץ הודעות. קסנדרה תמיד דואגת שהודעות שנדחקות יחזרו ולפחות היא מגיבה. תמיד! אם בכל זאת משהו בורח זה באמת לא בכוונה. כל העלבויות הללו, חשבתי שעברנו את הגן. GROW UP PEOPLE. החיים הם לא משחק ילדים. אין דבר כזה "זה לא פר" ומי שחושב שיראה את "המבוך" עם דויד בואי (אולי ילמד משהו). תשדלו כולכם לחזור לאדמה, בבקשה. שלכם, בדאגה הולכת וגוברת מר בד (עייף ותשוש).

קסנדרה*

New member
אתה עייף ותשוש ??? מה אומר ?

מה שלא אעשה תמיד יקום מישהו שידרוך על זה ב"רגל גסה". לומר שנעלבתי ? לא, אם הייתי נעלבת אז לא הייתי מנהלת את הפורום אלא יושבת בוועדת הנעלבים בביטוח לאומי. אבל לומר שזה עבר עלי "חלק" לא אוכל לומר. לראות יצירה שהתפרסמה ותוך חצי שעה יורדת לנבכי העמוד האחורי, הדעת לא סובלת, ולמה ???? כי מישהו חושב שהיצירה שלו צריכה להתנוסס שלושה ימים ברציפות במעלה העמוד הראשון. אז כן, אני פונה במסרים ומבקשת לא לעשות כן. אני בהחלט מעירה ומבקשת ואפילו הוספתי את הסעיף הזה לתקנון הפורום. יותר מזה איני יכולה לעשות, לא אתחיל לבקש סליחה כשאני מבקשת להתנהג עפ"י הנוהלים המקובלים בפורום. ואם לא יהיו כאלה, הרי שהפורום בקלות יכול לאבד מערכו. בעצב רב.

מר בד

New member
על זה אני מדבר!

בגלל זה בקשתי ממי שכל הזמן מתווכח שיחשוב לרגע אחד על עצמו מנסה לנהל את הפורום! זה לא "חכמה" גדולה רק להגיד מה לא נראה להם. יש למישהו רעיון יותר טוב? הרי את בעצמך שמת את תקנון הפורום ואפשרת לאנשים להגיב. לא ראיתי שקפצו על ההזדמנות. מכאן מי ששותק סימן שזה מקובל עליו או שישתוק. בחיי, תלונות כמו שיש לאנשים כאן אני רואה בגן של רועי. לשמחתי איני מדבר על כלל האנשים (תודה לאל!) אחרת הפורום היה מפסיק להתקיים כבר מזמן. שלך, (אגב, גם לי מותר להיות עייף ותשוש קראתי בתקנון
) מר בד.

קסנדרה*

New member
חחחחחחחחח נו טוב ננוח ביחד אבל....

רק אחרי שתכתוב את הססטינה הראשונה

אני באתי להצלתך מר בד יקר

בתקווה שכתבתי ססטינה
היא ממתינה בפורום שם בחוץ מיותמת... טוב אחרי הסדנא
ורבותי זה היה קשהההההה סנדרלין

היי, רגע רגע

אני מזכירה לכם - בסדנה הזו משתתפים גם בורים ועמי ארצות! אז בלי ססטינה ושאר מושגים שרק מתי מעט יודעים מה הם אומרים, אחרת אני אפגיז אתכם עם קוואנטים ופראקטאלים ורפליקציה של וירוסים. וחכו שניה שאני אעשה קפה!

גדולה כמו תמיד

אל תהי רעה ירקתי דם עד שיצאה הססטינה הממזרה הזו ודרך אגב חולה על תורת הקוונטים את יודעת אפילו בדרך הסיפורית יש לזה התיחסות כשניפגש אמליץ לך על כמה ראיות של סופרים המדברים בעקיפין על תורת הקוונטים
חיבוקיםםם מצחיקולה סנדרלין

צינסקי

New member
בד ווייזר צודק (נו מה)

גם לי הנושא מפריע. אנשים מעמידים את עצמם חופשי בפינות הפורום (והוא בכלל עגול). אני בעד אי העלבות מוחלטת (כאן בפורום). העלבויות אמיתיות אני שומר למקומות פחות רציניים. צינסקי.

למעלה