אנשים! יש לי הודעה קצת עצובה

shnaps girl

New member
אנשים! יש לי הודעה קצת עצובה../images/Emo10.gif

אני אעדר מהפורום עד ליום רביעי בערב........... אני נוסעת היום (שישבת) לחרמון וביום ראשון לטיול שנתי......... אני אתגעגע אליכם................. בייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -נועה-

eorion

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהה... מישהו רוצה להמליץ עלי בתור מנהל פורום רד הוט צ´ילי פפרז? מישהו רוצה שיהיה בכלל פורום כזה?

AliEnS Sk8 pArK

New member
אני יודע ש'תה לא מכיר אותי... אבל

אולי תיקח אותי להיות הממליץ הסודי!!!

eorion

New member
א לא לא!

שהפגישה לא תהיה השבוע! השבוע אני נוסע לחרמון!!!!!!!!!

E l i a n

New member
מה קורה, למה כולם נוסעים לחרמון?!

ודווקא כשאני חולה?! ש-ע-רו-ריה! תמסור ד"ש לחרמון בשמי ;) ..טוב, אז אני מניחה שהפגישה תידחה .. או לשבוע הבא, או לאחרי פורים, כדי שגם מפיסטו יוכל להשתתף.. עכשיו,אני מבקשת מכולם- אנשים,תתחילו להציע רעיונות מה אתם מתכננים ורוצים שיהיה במפגש.. אני מוכנה לקחת את המפגש תחת אחריותי (ברשותם של גיתית ומפיסטו כמובן),אבל לא אוכל לעשות זאת בלעדיכם,אז..בבקשה! נ.ב. כרגע אני חולה .. ולא אכנס לפורום לעיתים קרובות.. אבל כשאבריא,אני כל כך אשמח (באמת!!) לראות התקדמות. אה,ומפיסטו,גיתית,אם אתם קוראים את זה, let me know אם ההתערבות (הרבה)שלי היא בסדר מבחינתכם,ואם כן,אז תודיעו לי בטלפון..על התפתחויות. תודה ואחלה יום (=או שמא,לילה?!)! :) אליאן.

Synthetic mE

New member
בדיוק...

כולם.. כל מי שרוצה.. כותבים, לא כותבים.. לא אכפ תלי!!! רק בואו !!! יש לךנו כבר מרתון פרקי דריה בהיכון.. יש מקום.. כל שצריך הוא הבטחה שלפחות 8 אנשים מגיעים ולסגור על זמן...

למעלה