אנשים! יש לי זימון ל-17.4

אלרגיה

New member
אנשים! יש לי זימון ל-17.4

למקצועות לחימה והתנדבותיים... אני יודעת שדי דשתם בנושא אבל קיבלתי אתמול את הזימון וזה הראשון שאני מקבלת מצה``ל בשעה טובה ומוצלחת :) אז מי עוד באה לשם? מישהו יודע בדיוק מה עושים שם? חוצמזה שאני עדיין בדילמה אם ללכת להיות קרבית או איזה משהו עם עבודה עם חיילים כמו - משקית ת``ש לדוגמא...

לאלרגיה - בעקבות הזימון ...

לאלגריה- דעתי אולי לא אובקטיבית אך אני אתן לך את דעתי . ראשית אני גאה בך על המוטבציה גם אני הלכתי לזימון של לחימה וכמה שצהלתי ושמחתי וכמובן התרגשתי . היה נוח אם היית כותבת לאיזה יחדה זימנו אותך . אני רק יכולה לספר לך שבכל זימון זה משהו אחר וזה לא כזה ``ביג דיל`` אצלנו לא עשו הרבה : היה לנו הרצאה על היחידה אח``כ היא לנו חימום קצר ובר``ור ( מתח , כפיפות בטן) לאחר מכן ריצת 100 מ` וריצת 2000 ארוחת צהורים קלילה תצטרכי להרצאות על נושא מסויים יהיו לך פעיליות קבוצתיות לבדוק את היכולת שלך להסדר עם קבוצה בניית אוהל , ובעיות לפיתרון אפילו שיחקנו מחניים .... ולקינוח עשינו מטווח וכל מיני טרטורים עם הנשק בין כל דבר ודבר המפקדים יתנו לך כל מיני משימות שתצטרכי לעשות אותם מה שחשוב זה שיהיה לך את כל הרצינות ומעל הכל שתהיה את בעצמך ! ובקשר לדילמה : אני מקווה שתבחרי בתפקיד שיעשה לך הכי טוב ויספק אותך ויגרום לך להנאה אל תשכחי שמה שטוב לאחרים : חברות , משפחה ...לא בהכרח משקפים את רצינותך . אני חושבת ששירות קרבי הוא התנסות בכל מה שקשור בהצבת אתגרים לעצמך ואם תבחרי במסלול הזה רק תוכלי להנות מעבודה קשה שהתגמול שלה היא בכך שתצליחי להכיר הכי טוב את עצמך . מקווה שנתתי לך בכך משהו . המון הצלחה !!!

אלרגיה

New member
תודה :)

בטלפון ביקשו ממני לדרג 3 תפקידים. להלן הדירוג שלי: 1. משקית חילוץ והצלה 2. משהו עם תותחנים (לא זוכרת בדיוק מה) 3. לומת מג``ב מה דעתך על הדירוג? מה את ממליצה? בקשר לדילמה- אני לא יודעת כי נראה לי בשקרבי אני אהייה עדיפות ב` בגלל היותי בחורה. ואגב- היום הזה קשה לדעתך?

צעד קטן

אז ככה : חילוץ והצלה זה אחלה תפקיד הוא מעניין מאוד לפי דעתי . בטח קיבלת קשרית בחיל - תותחנים שזה התפקיד שאני מנסה להילחם עליו כי מעונינת בו מאוד . ולוחמת מג``ב זה הזימון שאני הלכתי אליו והתקבלתי ואני עדיין לא יודעת אם אני שמחה או לחתום ויתור . בקשר לדילמה : תראי אם את חושבת לוותר ולא ללכת אחרי הרגשתך אז חבל אני חושבת שלבנות עם מוטבציה ונתינה הדברים האחרים הם שוליים וכמו שכתבתי `` בכוח היחידים `` - לקבוצות הקטנות יש את הכוח לשנות דברים גם השינוי הזה נראה רחוק מפיתרון כמו שאומרים : `` כל אחד הוא צעד קטן אבל הרבה צעדים מרכיבים דרך `` . לדעתי היום הזה היה לא כמו שציפתי . חששתי לקושי ולמאמץ אך לצערי הזימון הזה היה לא קשה בכלל לדעתי הם לא בהכרח בודקים את הכושר שלך כי את הכושר שתתגיסי בונים עם כל הקבוצה הם בודקים את הרצון שלך ואת מה שאת באמת ואני מקווה שזה מה שתראי להם - את עצמך ! יהה לך ראיון עם הקב``ן ובדיקה אצל הרופא ותעני על שאלון שם תנסי להיות כמה שיותר כנה , זו דעתי . מהעובדות בשטח אני יכולה להגיד לך שגם אלה שלא הצליחו בהכל הם התקבלו . שוב בהצלחה ושתחזרי תספרי לי על המתרחש . אשמח להיות שותפה . :)

אלרגיה

New member
אני פוחדת שיהייה קשה מידי

אני פוחדת שיהייה לי קשה מידי ביום הזה ואני סתם אתבאס... כי הכושר שלי ממש לא משהו... את חושבת שכדאי להתאמן? לוחמת מגב אני ממש לא רוצה להיות בגלל החברה`, קשרית בחיל תותחנים ומשקית חילוץ והצלה אין לי כ``כ מידע לגביהם ככה שאני ממש לא בטוחה במה מדובר...

אלרגיה - הגלגל לא חוזר אחורה

לאלרגיה ! ראשית אל תחששי כ``כ עם מעט אמונה עצמית הכל יסתדר . שנית , מבחינת כושר אני יכולה לנחם אותך בכך שרוב הבנות בדיוק כמוך נוסף לכל המפקדים לא מתייחסים רק לכושר זה רק שלב אחד בסולם את הכושר כפי שאמרתי לפני כן בונים בזמן התחלת הגיוס עם היחידה שבה תהיה . כמו כן , בקשר ליחידות השונות את יכולה להתענין בחוברת שקיבלת עם המנליה ( שאלון עדיפיות ) יותר מזה אני אישית לא יודעת למרות שאני נורא מנסה להתענין . אני יכולה להגיד לך שגם חברתי שהיא בחיל תותחנים וגם מעוד בנות שהן קשריות שם שהן מעוד מרוצות מהתפקיד לכן אני ככ מנסה להתקבל לשם . בקשר למג``ב אני חוששת שהם מצפים לאגרסביות מסוימת ואני לא בדיוק חושבת שאני מתאימה .... לחילוץ והצלה לי זה נשמע תפקיד ממש מהנה רק שאני לא קיבלתי אותו וזה באסה . לסיום אוכל להגיד לך שאל תעשי מהיום הזה ``ביג דיל`` הוא יחלוף ... מה שנשאר לך לעשות הוא להשתדל כמה שיותר להיות 100% שתהיה מסופקת מהידיעה שעשית את הכל כמו שצריך , אם זה חשוב לך כמו שאני חושבת את תהיה בסדר ...חבל שאח``כ תתחרטי אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה ... בהצלחה !

לא לא לא אל תעשי טעויות

מש``קית ת``ש זה חרא תפקיד הייתי בזימונים ואף עברתי אותם אבל בסוף חתמתי על ויתור, כל בת שאינה מיועדת לתפקיד מסויים מקבלת זימון לשם. זו עבודה פקידותית מאוסה שגובלת בהמון חוקים ותקנות שברוב המקרים אינך יכולה לעזור ממש, ואת רק החוט המקשר. אם זה מה שאת רוצה בהצלחה!!!

אלרגיה

New member
דווקא דיברתי עם בנות

... שאמרו לי שזה תפקיד טוב עם הרבה עזרה לחיילים במצוקה וכאלה... כמו עוזרת סוציאלית כזאת, ואני אוהבת את זה, למרות שהאזהרה שלך גורמת לי לחשוב פעמיים. תודה.

אני לא יודעת עם מי דיברת אבל

אני מתארת לעצמי שהן עוד לא התגייסו. בכל מקרה, התפקיד אומנם מזכיר עובדת סוציאלית אבל בלי הסמכה, וגם תלוי בהמון גורמים שלא תמיד עוזרים. המש``קית היא בסך הכל העוזרת של הקצינה. מה שאומר שאם מישהו חולה אז המש``קית הולכת אליו הביתה או לבי``ח, והקצינה בסך הכל שולחת אותך לשם. מה זה עוזר? אז זהו שזה לא! אני יכולה לתת לך דוגמא את חברה שלי שכל כך רצתה את התפקיד וכשהיא שמעה שקיבלתי זימון לשם היא היתה בטירונות, היא ממש לחצה עליי ואמרה לי שכדאי לקחת אותו וכל החרטה מסביב. עכשיו שהיא כבר חצי שנה בצבא היא אומרת לי שיש לי מזל שלא לקחתי אותו.

למעלה