אנשים יש לי טראומה...

Zot ani 1

New member
אנשים יש לי טראומה...../images/Emo10.gif

אין לכם מושג מה קרה לי היום בבוקר... אני נוסעת לי בהסעה לבית ספר מסיימת לקרא את הסיכומים בספרות למתכונת, מתכופפת כדי להכניס את המחברת לתיק ופתאם אני קולטת איזה משהו שחור ענקקקקק אבל ממש ענק אני אומרת לכם בגודל של חצי עכבר מחשב, יושב לי על החצאית!!! ווואי איך נהבלתי אין לכם מושג! ואני מה זה פוחדת מכל החרקים האלה ממש עד דמעות! ואני מה זה מתחילה לצרוח שם על כל האוטובוס ולנסות להעיף את זה לכל כיוון במחברת ספרות שלי ויצא שהעפתי אותו על החברה שישבה לידי וגם היא מתחילה לצרוח קיצר כל אוטובוס עמד על הראש מהצעקות שלנו ואני שם בקושי יכולתי לנשום-זה ישב עליייייי!!!! איכסססס ועכשיו אני לא יכולה לשכוח את זה והתמונה המכוערת של החרק הזה מול עיני וכל דבר שחור שאני רואה מפחיד אותי....קיצר אנשים יש לי טראומה רצינית.......

bariska

New member
מעניין

למה עליי אפ פעם לא מתיישבים חרקים
בכל מקרה מאמי אני בטוח שיהיה קשה אבל תצאי מיזה בסופו של דבר את יכולה ...את חזקה... את תצליחי...

Zot ani 1

New member
חחחחחח

במקומך היתי מודה להשם שהם לא מתישבים עליך.....חחחח

Angel lips

New member
חחחחחחח לא נורא

אחותי פעם צעקה שבזית שחור יש גו'ק שחור מאז יש לי טראומה ואני לא אוכלת זיתים שחורים

Zot ani 1

New member
בזית........???

אמאלהההההההההה אל תפחידי אותי ככה....אני גם ככה מפוחדת.....חחח

vk3

New member
חחחחחחח... אז מה זה היה בסוף ../images/Emo35.gif

Zot ani 1

New member
זה היה....

חרק ענק.....מה עוד זה יכל להיות...?...חחח ואני לא יודעת אפילו מה היה סופו כי היתי עסוקה בלצרוח ולברוח משם ככה שהנהג אמר שהוא הרג את זה אבל אולי הוא אמר את זה כדי להרגיע אותנו לא יודעת.... ועוד פחדתי שזה נכנס לי לתיק אז נערתי אותו טוב טוב...

d e v i l16

New member
חחח אני מזה מבינה אותך.....

אם אני רואה איזה חרק עף לידי אני מקבלת התקף ובורחת משם כל עוד נפשי בי איכס אני ממש שונאת אותם בעעעעע אני מפחדת אפילו מזבובים....

v o d k a

New member
אלוהים!!

אלוהים ישמור.... אני הבנאדם שהכי יש לו סרטים מג'וקים!! אבל רק ג'וקים. לא שאני מתה על שאר החרקים....
אני מפחדת פחד מוות מג'וקים!! מבינה אותך!

Zot ani 1

New member
כן.....

ואני פוחדת מכל דבר שדומה לחרק או לג'וק או לחראות האלה....

Lara F

New member
חחח..

וזה עוד כלום הייתם צריכים לראות ת'פרצוף שלה ושל הילדה שישבה לידה היום בבוקר בכיתה... חחחח הן היו כ"כ מפוחדות... בהתחלה כזה אולגה התחילה לבדוק אם זה בתוך התיק שלה...חחח.. והתחלנו להריץ על זה בדיחות, עד שקלטנו שהמצב שלהן ממש קשה...חחח מסכנה גליה ישבה חצי מאולפת וכולם ניסו לנחם אותה וחיבקו אותה... חחח הכי הרג אותי אולגה, שפחדת לנסוע חזרה עם ההסעה שלך...חחחח... מה תעשי מחר בבוקר?

Zot ani 1

New member
כן כן....תצחקו עלי...

היתי רוצה לראות אותך שזה היה קורה לך נראה לי קודם הית מקבלת התקף לב אחרי זה התקף קריזה ואם הית נשארת בחיים הית תובעת את האמא של החברת הסעה הזאת....חחח ומחר בבוקר אני מבריזה הרי שכחת...? חחח.... וביום שלישי אני מקווה שאני אשכח מזה כבר פחות או יותר... אבל במקום הזה אני לא יושבת יותר......

Lara F

New member
חחחחחחחחח

ואני עוד זוכרת את ההתקהלות של כל הבי"ס סביב הנהג שניער את המעיל של גליה, ולא הבנתי מה בדיוק קרה עד שבאתי לכיתה ובמום לראות אותך עליזה ומתנפלת עלי בשמחה ראיתי אותך כאילו עוד שניה תשתגעי שם...חח... וגליה בכלל...את עוד היית במצב יחסבית בסדר (לעומתה...) זוכרת איך הצעתי לך לבדוק אם הוא בקלמר אז צעקת עלי: "הוא היה בגודל הקלמר ככה שאל תטרחי" חהחהחהחהחהחהחהחהחה...!!!

Zot ani 1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!

כן היה יום "חוויתי" בהחלט....והלוואי שדבר כזה לא יחזור לעולםםםם

Mrs James

New member
חחחחחחחח

יש לי ידיד שמפחד מחרקים גם אז פעם נכנס לו לחדר חרק והיה על המסך של המחשב...חחח הוא נבהל לקח את השטיח של העבר והתחיל לדפוק את זה על המסך...חחח

למעלה