אנשים יש לי רעיון יפה לסיפור אבל...

black flower

New member
אנשים יש לי רעיון יפה לסיפור אבל...

אין לי מוזה... לא משנה מה אני עושה אני לא מצליחה לכתוב את הסיפור! אז חשבתי שאני ירשום פה את הרעיון כדיי שהוא לא יתבזבז ויתן לכם/ן לכתוב סיפור לרעיון... אז ככה.. הכותרת היא מצלמת המוות...(למי שיש עוד רעיונות לכותרת מוזמן לתת) צעיר מוצא מצלמה מסתורית זרוקה בסימטה .. להפתעתו המצלמה במצב מצויין והיא ממש חדשה... הוא לוקח אותה ומתחיל לצלם איתה.. הכל בסדר עד שהוא מתחיל לצלם בני אדם... הוא מצלם את החבר הכי טוב שלו ויום למחרת החבר שלו מת... הוא לא מקשר בין הדברים והוא מצלם את השכנה שלו.. גם היא מתה יום למחרת בפתאומיות.. לאחר שמתו מחצית מתושבי השכונה הוא מתחיל לחשוד במשהו... הוא מוציא את התמונות מהמגירה והוא מגלה שכל המצולמים מתים ובתמונות עצמן הראש שלהם נעלמם! .....

scooby4

New member
אין לי כח לחשוב על נושא...

אם כבר את כותבת את הסיפור אז תכתבי אותו בתור תסריט ולא סיפור, כשאת אמרת שכבר חצי מתושבי השכונה מתו זה נשמע קצת כמו סרט בדיוני, אם כבר בתמונות הם מתים אז זה לא נשמע טוב שהם מצולמים בלי ראש, תעשי שהם נראים פשוט מתים (בלי דם וקטעים), או שבכלל לא רואים אותם, אלא רק את הרקע. בקשר לרעיון עצמו, אז לדעתי הוא קצת נדוש. הוא דומה מדי לצילצול, Fear.com ו - המכשפה מבלייר 2.

black flower

New member
הם לא מתים בתמונות...בערך

הקטע שהוא מגלה שכל מי שהוא צילם מת... והוא מופתע לגלות שהראשים שלהם נעלמו

Idan91

New member
זה אחלה רעיון, לדעתי.

גם העובדה שהם מופיעים בלי ראש בתמונות, ולדעתי, זה דווקא לא ממש חשוב אם זה יהיה בצורת תסריט או סיפור. בכל מקרה, אני מקווה שתחזור לך המוזה...

r o n i1

New member
יש בסדרת

צמרמורת סיפור כזה... ומה המצב? אני רוני ולפעמים קוראת מה שאתם כותבים כאן.. אני בת 15

למעלה