אנשים יש לי רעיון

Roy1232

New member
אנשים יש לי רעיון ../images/Emo13.gif

חיפשתי הרבה זמן קהילת קולדפליי ישראלית כדי שתתמוך במה שאני מציע: יש דרך לדבר עם קולדפליי - דרך Debs wild באתר הרשמי. אני חושב שאם נשלח להם מייל (רשמי בערך) בשם מעריצי קולדפליי בישראל וננסה לשכנע אותם שהמצב לא כ"כ גרוע וישראל היא לא מדינה במלחמה אולי יש סיכוי להביא אותם לכאן. מה דעתכם? מי שחושב שזה טוב שיגיד.. ואולי יוזמת הפורום הזה תהיה מה שיביא את קולדפליי לישראל אפילו לא השנה.. Debs מסננת מיילים אבל את המכתב הזה היא לא תסנן. יאללה תגובות!

../images/Emo45.gif

(ד"א קפצתי לביקור, סופ"ש חופשי מהטיול של החודש שאמרתי לכם! מקווה שהכל חביב פה בינתיים
)

The Halo Killer

New member
../images/Emo45.gif

שלחתי להם פעם אימייל וכתבתי בו שיש לקולדפלי הרבה מעריצים בארץ ושכולנו נשמח אם הם יבואו. הלוואי וזה יצליח

s h u g i t

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב

ודרור צודק, באמת אין לנו מה להפסיד!

Roy1232

New member
יפה מאוד. אז צריך רק לעבוד על נוסח

בעברית ואז לתרגם היום בערב אני אביא נוסח ותעזרו לי לתרגם ולשפץ קצת אוקיי?

אולי תכין למחר בערב?

כי אני גם רוצה לראות והערב אני לא אראה? או לפחות אל תחליטו לפני מחר, בסדר

Roy1232

New member
זה יישלח רק מחר אל תדאג/י

אני אשאיר להם גם כתובת לחזור אליה אם יהיו להם שאלות על ישראל החביבה או תשובה בשבילנו..
היום אני רק מביא את הנוסח בעברית אני גם רוצה שאף אחד לא יפסיד את זה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gifאין לנו באמת מה להפסיד../images/Emo3.gif, ננסה מה כבר יכול לקרות../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

aviGODFATHER

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב ../images/Emo70.gif

וגם עכשיו שהיו הפיגועים בלונדון אנשים יבינו שלונדון לא יותר בטוחה מת"א.

MarishA M

New member
../images/Emo45.gif נכון אבי צודק..

גם אני חשבתי על זה.. שווה לנסות!!

SuperGirl82

New member
וגם יש סיכוי טוב שהם יבואו

להופיע לעידוד השלום... הרי הם הופיעו ב LIVE 8, אין ספק שהם (או לפחות כריס מרטין) מעורים במה בקורה מסביב לעולם ופעילים בתחום.

debase

New member
אתה נאיבי?

אני עדיין מנסה להבין עם התגובה שלך רצינית או לא.... מה קשור ? כולם הופיעו ב LIVE8....

למעלה