אנשים יש לי שאלה...

ZuLi90

New member
אנשים יש לי שאלה...

ידוע לכם אם וויטין מתכננים להוציא קליפ נוסף?! ולמה לעזאזל הם תמיד מוציאים קליפים לשירים הפחות טובים שלהם (נוציא מהכלל את האלבומים ME ואנטר)..

יש סיכוי שהם יוציאו עוד סינגל..

כי בעיקרון דה האולינג לא היה ממש סינגל בפני עצמו, אלא רק חלק מתוך הסינגל של פרוזן.. אני מנחש (או לפחות מקווה) שהסינגל הבא, הם הוא יצא בכלל, יהיה our solemn hour, שזה דווקא די הגיוני. הוא קצר, קליט ומגניב, וגם מעורר עניין. כשאנשים שומעים את ה- sanctus espiritus הם ישר מסובבים את הראש ושואלים איזה שיר זה, כי הוא פשוט שיר מגניב! (ובלי שום קשר, הוא אחד האהובים על הלהקה מהאלבום החדש
) ובקשר לשאלה השנייה שלך, "טוב" זה עניין של טעם. אני לא חושב שאנג'לס למשל, הוא שיר לא טוב, ואני גם לא חושב ככה על דה האולינג, אבל צריך להבין שסינגל נועד לתת יחסי ציבור לאלבום, ומן הסתם- למשוך עוד שומעים חדשים, בגלל זה בד"כ זה יהיה השיר הכי קליט, ובד"כ גם הכי מסחרי, מהאלבום

ZuLi90

New member
לא אמרתי :

שאנג'לס וSMG למשל לא טובים פשוט זה ברור שיש טובים יותר באלבום אז למה וויטין מתעלמים מהשירים הטובים בשני האלבומים כקליפים... מה זה לא ברור שפורסייקן שולט חח
?? זה כאילו הם תמיד מוצאים תשירים ה"בינוניים" כקליפי וזה מעצבן והעובדה שלא יהיו יותר קליפים מצערת אותי מעצם המחשבה שלTTBTR לא יהיה קליפ :(...

אוקי זה בדיוק העניין..

למה ל- TTBTR לא יהיה קליפ? כי הוא פשוט לא חומר מתאים כל כך לסינגל. שלא נדבר על זה שהוא ארוך מדי (למרות שאפיקה למשל קיצרו את פאנטום אגוני לאיזה 4 דקות.. יצא מחורבן לדעתי אבל זה לא נושא לעכשיו חח
). WHYD, קנה לוויט'ין המון שומעים חדשים. (ובבקשה אל תתחילו לדבר על כמה שמה עוללת גרוע עכשיו ושוויט'ין התמסחרו
) וככה גם אנג'לס וסמג. חברות התקליטים לא יתנו להוציא כסינגל שיר כמו פורסייקן או TTBTR. זה לא ישתלם לא ללהקה ולא להן.

Liquid Dreams

New member
פאנטום אגוני מחורבן גם בלי הקיצור../images/Emo3.gif

כל אוהבי אפיקה- תחסכו ממני, תודה.

../images/Emo11.gif.

לא מתכוון לחסוךD: ~אזז בוא אל מאיהה גרזן נחמד תכרות להה את כף היד!$!@%!@%! בוא תכרת, אל תפחד!@$!@~ XP

Liquid Dreams

New member
טחח.

אם לא תהיה לי יד לא תהיה לינטו. אתה רוצה שלא תהיה לינטו? לא נראה לי, טל

Liquid Dreams

New member
אמרתי את ה"תחסכו ממני" מסיבה פשוטה:

צחוק
לא באמת אכפת לי שיכתבו לי דברים כמו שטל כתבXP

TheImpactBoy

New member
הוא אווטסטרימי לגמרי...

ולא קליל וחביב כמו החדש של ווית'ין, אולי בגלל זה לא אהבת....

TheImpactBoy

New member
לא סוקל, ולא מזיז כ"כ חחח

פשוט יש שם כמה שירים ממש יפים. שוב, זה לא פופ-מטאל. זה מטאל-סימפוני איכותי. לכן זה לא יתחבב על כל אוזן. כמו ווית'ין של פעם.

Liquid Dreams

New member
אין שום קשר.

אני לא אוהבת את זה כי מבחינתי השירים של אפיקה נמרחים ולא נגמרים ואני בכלל לא אוהבת את הקול של סימון, וזהו.

אזירפאל

New member
ככל הנראה לא יהיה סינגל נוסף

ב-TSF היו שלושה, וגם עכשיו היו שלושה. אני כן חושב שאפשר להחשיב את דה האולינג ככזה. לא רק שהוא השיר הראשון ששוחרר מהאלבום (אמנם במסגרת ספלבורן, אבל עדיין), אלא כבר יש לו קליפ.

יש לו קליפ, אבל הוא לא סינגל.

הוא רק שוחרר בבריטניה כשיר להורדה, והם אמרו בעצמם שהוא אמור להיות משוחרר גם בשאר העולם רק במועד מאוחר יותר, אז כנראה שיצא לו סינגל משלו
מגיע לו! ואם לא, אני מאמין שבכל זאת יהיה עוד סינגל. פשוט צריך לחכות ולראות

barlevy

New member
יצאו 3 סינגלים !

WHAT HAVE U DONE THE HOWLING שיצא כסינגל /EP רק באמריקה ובימים אלו FORZEN

the howling EP

הוא לא סינגל!
הוא נועד רק לתת preview לאמריקאים על הלהקה, כי עד עכשיו האלבומים שלהם לא הופצו שם.

שום דבר שלא שמענו כבר..

אני יכול לבדוק אבל אני חושב שג'יליאן, ME, SMG, ו.. אין לי מושג מה עוד

למעלה