אנשים, יש לי שאלה....

LordNor

New member
אנשים, יש לי שאלה....

אולי חשבתם פעם לארגן טיול מאורגן רק של לקויי שמיעה לחו"ל? אני הייתי בעד שיהיה דבר כזה... אבל בעיקר לארצות רחוקות ולא רק לאירופה... אני רוצה תגובות...

המרחפת

New member
אתה לא הראשון שחשב על הרעיון ../images/Emo62.gif

במאי האחרון היה מסע שורשים לפולין. הקבוצה הייתה קבוצת חרשים, בטווח גילאים נרחב, שחזרה עם הרבה רשמים וחוויות. ברגע שאמצא את רועיקי, אמסור לו שיבוא ויצרף לינקים.

דוריאן

New member
הוא כתב ארצות רחוקות

ולא אירופה ואם היא לא אהבה את המעין המתגבר, למה קראה אותו?

אני מעדיף כך

תאילנד -אומרים שזה הקום לפינוק מושלם לונדון - אין מקום כזה חוגגת כמו במדינה אחרת שוויץ =-מדינת סקי ספרד -מדינת שוורים ארה"ב -חוץ מפיגוע ,יש וד מקומות יפיםלמשל גונגל

המרחפת

New member
דוריאן

אם אתה כל כך מתעקש להיות צייקן נודניק, הציטוט המדויק שלו היה לא רק אירופה, ולא "רק אירופה". גם אני יכולה להיות נודניקית מעצבנת. אם אתה דובר עברית נכונה, היית יודע שכיוון שהתגובה שלך היא אליי, היא צריכה להיכתב בגוף שני ולא שלישי. ולמה לקרוא את כמעיין המתגבר (לא המעיין, כמעיין) אם אני לא אוהבת? בשביל לדעת שאתה לא אוהב עוגת גבינה, אתה חייב קודם כל לאכול פרוסה שלמה של עוגת גבינה, ולא רק ביס אחד. כדי לדעת שאינך אוהב ספר, עליך לקרוא אותו, להבין מה לא אהבת, ולא לשפוט לפי הפרק הראשון. המרחפת.

clairvoyance

New member
המרחפת - כל הכבוד

לא חשבתי על זה כך - שצריך לקרוא את כל הספר על מנת לדעת שאתה לא אוהב, ולהבין מה אתה לא אוהב בו. לי בדר"כ אין סבלנות לקרוא אחרי הפרק הראשון אם לא אהבתי. וככה אני מפספסת הרבה ספרים שנחשבים לטובים (כדוגמת "ההוביט", ו"שלושה בסירה אחת"). אבל אולי מה שאמרת לי יגרום לי לחשוב בשנית כשאני לא אוהב ספר וארצה להניח אותו לנפשו

נכון.. ../images/Emo13.gif

אני דווקא כן הבנתי ישר למה המרחפת קראה את "כמעיין המתבגרת" וכל הכבוד לה שהייתה לה סבלנות לסיים את כולו. וclairvoyance, גם אני ממש השתדלתי לקרוא את ה"הוביט", משום שכולם אהבו אותו כל כך, ואני השאלתי אותו מהספריה 4 פעמים לכל הפחות ואף פעם לא הסלחתי לסיים אותו
אין סבלנות... לא נורא :)
דינוש

דוריאן

New member
הוא כתב

"אני הייתי בעד שיהיה דבר כזה (טיול)... אבל בעיקר לארצות רחוקות ולא רק לאירופה..." לא ידעתי שפולין נחשבת לארץ רחוקה ואיננה נמצאת באירופה. או שמזרח אירופה יותר רחוק מאירופה? D-: כדי לדעת אם עוגה לא טעימה, מספיק לי ביס אחד. אינני צריך לאכול את פרוסת העוגה כולה. בכל מקרה, האנלוגיה שהיא הביאה - איננה מדוייקת. היא השוותה את קריאת כל הספר לפרוסת עוגה. לא מדוייק. ביס זה עמוד, פרוסת עוגה היא פרק בספר, והעוגה כולה זה הספר כולו. אז מה למדנו? היא גמרה את העוגה כולה ואחר-כך החליטה שהעוגה איננה טעימה. אוי, טעיתי. כתבתי "המעיין המתגבר" כמקום "כמעיין המתגבר". הייתי צריך לכתוב "הכמעיין המתגבר" (כי מדובר בספר הספציפי הזה) והשמטתי את הכ´ לשם נוחות. בעברית משמיטים אותיות, ובסלנג זה ממש נפוץ. סה"כ, אם אני נודניק (ואני חושב שלא) - אין חובה לקרוא את ההודעות שלי. גם אינני חייב להפנות את ההודעות שלי דווקא אליה, אחרי שהיא החליטה שהיא יודעת יותר טוב ממני מה קרה עם כותב אחר בפורום. ודינה, הגבתי להודעה שלך כי ההודעה שלך היתה בסוף השרשרת.

דוריאן

New member
לא נפגעתי ../images/Emo6.gif

כל הנושא הזה הצחיק אותי לגמרי. בקשר לסכינים - היה מותר להכניס אותם למטוסים. מעכשיו - אסור. (למי שלא יודע - המטוסים האמריקאיים נחטפו עם סכינים, ובמטוס הרביעי הנוסעים נאבקו לכן הוא התרסק באמצע השדה ולא על מטרה אסטרטגית).

דוריאן

New member
מה ההבדל

בין השגריר הצרפתי בישראל ובין השגריר האמריקאי בישראל. השגריר הצרפתי אמר בבית הנשיא (!) שיש הבדל בין הטרור נגד ישראל, כי הוא חלק מהסכסוך הישראלי-פלשתיני, ובין הטרור בארה"ב, שבו נהרגו אנשים חפים מפשע... לעומת זאת השגריר האמריקאי אמר שהוא לא יגיב על גילויי השמחה בשטחים אחרי האסון בארה"ב, ומי שצריך יגיב על זה.

מה??!!

השגריר הצרפתי מדבר כאילו אנו אשמים ומגיע לנו שהערבים יעשו לנו פיגועים (האמריקאים חפים מפשע לפי דבריו ולכן זה שונה) אה כן?!

דוריאן

New member
עכשיו רוצים לשלוח אותו חזרה לצרפת

עם צרפת בכלל יש בעיה. עכשיו הצרפתים אמרו לאמריקאים "לא להיסחף" בתגובה.

בכלל הצרפתים לא כל כך

מחבבים את היהודים.. קור איימים בחוץ! כבו מזגנים פתחו חלונות :) הקיץ נגמר, קשה להאמין

המרחפת

New member
ישנם ספרים רבים

שהפתיחה שלהם חלשה ואילו ההמשך מדהים ומותח. תמיד כשאני נתקלת בספר שהפתיחה לא משהו, יש בי תקווה שאח"כ יהיה משהו מעניין. באופן כללי, נהגתי "לבלוע" ספרים ללא אבחנה, כי מאד מאד אהבתי לקרוא. אני חושבת שדיברנו קצת על הספר באדולינה- את סיפרת שאהבת, ואני עוד לא הצלחתי להתקדם מעבר לפרק השלישי. גם את מסעות גוליבר לא הצלחתי לסיים. טרחני באופן מדהים.

royik

New member
על פולין....

אין ספק שמדובר בטיול מאד מיוחד, בשל העובדה ש...הבנתי את כולו. לא היו הרבה טיולים כאלה. הבעיה העיקרית של הטיול הייתה טווח הגילאים. מעל 50 אחוז היו מבוגרים...והשאר צעירים (אני הייתי הכי צעיר, הכי מבוגר היה בן......80? לא זוכר כבר
) אני בהחלט בעד בארגון טיול לבני נוער וצעירים. לאן? זאת שאלה טובה, אולי אפשר לעשות הצבעה על כל מיני יעדים שאנשים יציעו כאן.

לרועי ,בוקר טוב

טוב לשמוע שנהנת בפולין ובטח הרגשת משהו מיוחד כי היית הכי צעיר ושמח בשבילך שנהנת

2x-x

New member
אשמח מאוד להצטרף לטיול כזה

חשבתי על דרום אמריקה..אבל אני לא מדבר על טיול תרמילאים אלא ביקור בערי בירה..כגון בוגוטה שבקולומביה, או לה פאז שבוונצאולה..וכדומה מה זעתך?? ואם אתה באמת רוצה לארגן טיול כזה??

למעלה