אנשים, יש לי תמונות ממאטריקס 2 >>

• פותח הנושא S__A
  • פורסם בתאריך

S__A

New member
אנשים, יש לי תמונות ממאטריקס 2 >>

השאלה היא אם אתם בכלל רוצים פרסום שלהם .. נגיד, איי סי בכלל לא רוצה לשמוע על זה. תנו דעתכם, אני מת לפרסם אותם אבל, יש פה מעיין חוק צינזור. התמונות ממש טובות !

חזיר בר

New member
תקשיב

איתי הוא לא מלך פה. (טוב,מנהל,אבל הוא לא מלך!) ואם הוא לא רוצה לשמוע על זה,אז שלא יקרא את ההודעות האלו ולא יתסכל על התמונות. פרסם מה שבא לך.

IC4

New member
i m king of the county

אני לא יודע אם להיות נאור - כן כן תעשו מה שאתם רוצים אם הודעה בכותרת "אייסי אל תפתח" אבל דבר זה רק א> יעורר סקרנותי והיקרעותי האם אני רוצה להיכנע ולדעת על מאט´2 או להישאר חזק ולא לקרוא ב> אולי אנשים יתחילו לדבר פה יותר על מטריקס 2 - דבר שאני מאד מקווה שלא יקרה עד שהסרט בכבודו ובעצמו יצא... מה האחרים אומרים ? תהיו ילדים טובים ואבא ייתן לכם סוכריות אם תבטיחו לצחצח שיניים או שאתם לא מקבלים סוכריות יותר ואבא נותן לכם סטירה?

Master Boo

New member
אני בעד סטירה...

לפרסם את התמונות!

S__A

New member
נגיד שאני יפרסם, אבל .. >>

האם האבא-מנהל שלנו ימחוק את ההודעות האלו ?!

S__A

New member
אגב מאטריקס 2 , יש לי לינק מדהים >>

של סירטון על מבית היוצר של רשת NBC , על הסרט המדובר סרטון קצרצר באורך 2 דקות, ואני בהתלבטות אם לפרסם אותו הסרטון לא באיכות טובה ממש, אבל יש בו ראיונות עם פישבון, אנ-מוס וקיאנו ריבס, אז מה אתם אומרים ? לפרסם או לא ? זאת השאלה !

Master Boo

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווו

תפרסם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה...

rshilkrot

New member
אולי תפרסם

כתגובה בהודעה ישנה מאד... ותשלח לאנשים מסרים פרטיים איפה היא נמצאת וככה המנהל לא יידע איפה למחוק, או שלפחות יקח לו מלא זמן.

S__A

New member
חחחחח, אהבתי את הרעיון,>>

בקרוב בקרוב בקרוב !

IC4

New member
אתם מפגרים בצורה מוגזמת

איני מעונין למחוק הפורום הזה לא מטרתו למחוק הודעות אני רק רוצה שלא לדעת כלום על מטריקס 2 או בכלל על סרטים או תכניות שעוד לא ראיתי , אני לא אוהב שמדברים עליהם לפני שאני רואה אותם. אבל אני ממש לא אמחוק שום דבר אני רק רוצה שבכותרת יהיה רשום משהו שיודיע לי שלא לפתוח את ההודעה ושלא יהיו הרבה הודעות אלא שרשור אחד או כמה אבל מעטים אם אפשר של מאטריקס 2.

rshilkrot

New member
זה כמו להגיד לילד

"אל תסתכל על זה מאחורה, אבל יש לו שני אפים" או משהו כזה בגלל שנבקש ממך לא לפתוח את ההודע, זה ידחף אותך לפתוח אותה. זה שער פסיכולוגי, שאף אחד לא יכול לשבור.

IC4

New member
זה כמו להגיד לניאו

אל תשחרר את מורפיוס. אבל הוא דווקא. וחוץ מזה זה לא אותו דבר איני מודע לאדם עם שני אפים = מסקרן ילד קטן אך אני כן מודע לקיום פרטים שעלולים להרוס לי את ההנאה מסרט חדש = גם אם זה מסקרן באופן מציק, אני יודע שלא לראות אותם ואפילו הוכחתי לעצמי שאיני אדם שכזה כי היום הייתי באתר EPISODE GUIDE של פרקי אוז והתנגדתי בכל מחיר ללכת לקרוא מה יקרה בעתיד הסדרה האהא! אייסי שליט כוח הרצון

S__A

New member
רדסטורם, ידידי, אתה חושב שאתה >>

תצפה בתמונות ? יש מצב ?

למעלה