אנשים יש לי 3 ימים למחנה

ghost2002

New member
אנשים יש לי 3 ימים למחנה

אני צריכה צ´ופרים!!!!!!!!!!!!!!! אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו אז בבקשה לאמץ ת´שכל !

ghost2002

New member
מישהו ???

האם מישהו יכול לעזור לי ??. אתם יודעים... קורה לי הרבה שאתם לא עונים פשוט לא עונים .... צ´ופרים זה כל כך קשה למצוא תתנו איזה צ´ופר שנתנו לכם פעם.. האם זה כל כך קשה לחשוב עכשיו ??? (זה לא יצא משהו אבל את הרעיון הבנתם נכון ???)

bruinen

New member
בבקשה, אני הושיע אותך

כנסי ל: http://mail.edu-negev.gov.il/zofim/mushmush/mushmush.asp זה מאגר הצ´ופרים של האתר התנועתי בנוסף כמה רעיונות אם תאהבי משהו תגידי ואני אגיד לך איך להכין: סבון תיק למקלחת כרית כדור לחץ מצנפת כיסוי לעיניים תג לחאקי מברשת שיניים גרב לפעולת סיום (מקורי!) עמית

ghost2002

New member
ערכה להכנת ??? או ????

טוב אז אני יושבת ושוברת את הראש וכלום לא עולה... ופתאום! ככה סתם כאילו כלום צץ לו רעיון
אני אעשה ערכה להכנת קפה אבל רגע האנשים בקבוצה שלי לא שותים קפה (אנחנו בכיתה ה´, אז אל תתפלאו למרות שאני שוצה קפה ....) אז אני אעשה ערכה להכנת תה אבל אולי אנשים לא אוהבים תה אז אני אעשה ערכה להכנת שוקו ופה התחילו ההתלבטויות אז לכל החכמים שבנינו (אם יש כאלה,סתאאאאאאאאם) שיתנו לי רעיון מה להכין .... ודרך אגב אני לא בטוחה אבל יש כזה דבר אבקת חלב??? משהו כזה אני חושבת ששמעתי על זה פעם אז תודה רבה למי שיעזור לי ....

keren l

New member
יש לי איזה רעיון...

בטיול פתיחת שנה שלנו, לאיזה קבוצה אחת הכינו גרב עם צמר גפן בתוך וצירו פנים, קשרו לחבל והם קשרו את זה לרגל או ליד וזה בסוף מלא אבק וגי´פה וחול ומה לא, וזה יכול להיות נחמד... לבת דודה שלי הכינו יומן כזה והם רושמים מה היה להם כל יום, זה גם יכול להיות נחמד... http://mail.edu-negev.gov.il/zofim/mushmush/mushmush.asp רשמו לך כבר את האתר אבל תכנסי לאתר ותרדי למטה יש שם צ´ופרי פתיחה/ בוקר טוב/ לילה טוב/סיום ועוד.. מקווה שעזרתי...

לא יודעת איך זה אצלכם במחנ"ק

אבל אצלנו יש מקלחות שנראות כמו תאי גזים אז הכנתי תלי צהוב ורשמתי עליו לוחמי הגטאות מקלחת נעימה... נכון אדיר חחח... יו אפשר גם לקחת סבון לצייר עליו איש ולרשום לוחמי הגטאות מקלחת נעימה חיחיחיחיחי! איזה רעיון אדיר אני יעשה אותו...

ghost2002

New member
my god

אתם ממש ממש ממש מטורפים .... בכל אופן תהנו בתאי הגזים (שדרך אגב לכל שבט זה ככה) ואני יוצאת ביום שישי .... ביייי

למעלה