אנשים, יש מישהו בפורום שרוצה למכור

melamed5

New member
אנשים, יש מישהו בפורום שרוצה למכור

cdj100 של פיוניר? חדש עולה 1850 ש"ח ואין לי כסף לזה כי רק עכשיו קניתי מיקסר djm300 של פיוניר ועלה לי 1900 ש"ח

חמוד חדש עולה 2200

אתה יכול למצוא ב 3000 אלף משומש אבל בשביל עוד כמה שקלים עדיף לקנות חדש גם בגלל שזה יותר כיף לפתוח מהקרטון מכשירים וגם בגלל שיש לך שקט להמון זמן משומש לך תדע מה עבר עליהם . אני מכרתי זוג שהיו בדרך לשפוך עיינים ב 3 אלף אחרי כמה זמן של תיקלוט שזה אומר שעה הקיו היה מתחיל להיות בעייתי ומכרתי אותם תוך יום זה לא שאני רמאי פשוט רוצה למכור אבל כמוני יש אלפים . הבנת זה המינוס במשומש אתה לא יודע על מה תיפול

aviv53

New member
בשביל מה להטעות?!?!

אין לך ידע?!??! אל תדבר!!!!!!!!!!!! חדש עולה כ1850 בדייג'י שופ.. www.djshop.co.il וכיום כמעט כל אחד שמוכר יד שנייה זה ב1500-1400.. אז תפסיק להטעות אותו!!!!!!!!!!!!!! המחירים ירדו בגלל הCDJ200 וגם מהסיבה שאולי הCDJ100 ייצא מהשוק! אז תפסיק כבר להטעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים בלי ידע סתם מדברים..

מותק מה שאתה יודע אני שכחתי

אני לא יודע כמה זמן אתה תקליטן אני כבר 15 שנה תקליטן אז תפסיק לזיין את המוח ב טר שהם היבואנים הרישמיים של פיוניר בארץ מוכרים ב 4400 זוג אתה מוזמן לבדוק את זה אני לא מכיר לא די ג'י שופ ולא די ג'י שמופ אני מכיר רק את המקור לא חנוית חאפר . בכל מקרה אם חדש עולה בסכומים האלה עדיף חדש כי אין הבדל גדול במחירים ותמיד עדיף במוצרי אלקטרוניקה ובמיוחד בציוד לעבודה חדש

למעלה