אנשים כאן מאוד רעים אחד לשני בעבודה...

נעללה

New member
אנשים כאן מאוד רעים אחד לשני בעבודה...

הסיפור של ג'ני מזכיר לי מקומות עבודה שבהם אחד מנסה להפיל את השני בשביל כלום! על רוע הלב שלה היא תשלם, בזאת אין לך מה לדאוג!! אלהים לא יוותר לה, חוץ מזה שהיא כזאת נבזית שהיא תפיל את עצמה. לאנשים רעים כאלה בדרך כלל יש סוף רע !! מי שרע לאחרים סופו שהוא משלם מחיר. את תמשיכי בשלך ותחפשי אנשים שמשדרים רק טוב. זה נורא קל להתחבר לבוס וללכת נגד מישהוא אחר, זה הטריק הכי נדוש והכי מלוכלך שקיים מאז בריאת העולם!! פשוט חבל שהגברים כאלה מטומטמים ליפול ברשת הזאת וללכת עם מי שמפגין כוחניות ולא טוב לב ורצינות.

little baker

New member
אני לא חושבת

שאנשים "כאן" מאד רעים - זוהי ממש הכללה. בכל מקום - גם בחו"ל- שיש אינטראקציה ותחרות יש גם חיכוכים, עבדתי במקומות שבהם זה בלט יותר ומקומות שפחות. תמיד התחברתי לאנשים שהתאימו לי ללא האינטריגות. והכי חשוב, תמיד עבדתי ברצינות וגיליתי נאמנות לעצמי ולמקום העבודה.

Jen74

New member
זהו, שאני חושבת שדווקא המנוולים ששמים רגל

הם אלה שמצליחים יותר בעבודה, בדרך כלל הדרך לפסגה ולמשרה הטובה יותר עוברת תוך כדי דריכה על אחרים, מרפקים והמון פרוטקציות. אני לא אומרת שמי שמשקיע ועובד טוב לא מתקדם, רק שיש הבדל תהומי במהירות הקידום בין השניים.

little baker

New member
את צודקת, אבל לא יעזור

לא אני וכנראה גם לא את, הטיפוסים שמתנהגים כך ובגלל זה מן הסתם לא התקדמתי קודם לכן, אבל זו אני ואני שלמה עם הבחירות שעשיתי בדרך שלי, אני לא יכולה/מסוגלת לדרוס אנשים אחרים ופרוטקציה גם לא ממש היתה.

גמדים

New member
יש בזה הרבה

אני נתתי את הנשמה למקום הקדום ומנהלת העדיפה את העבודת הגרועה ותכמנית מאשר אותי שנתתי את הנשמה ומה שהולך שם עשכיו זה ממש כאב לב, אבל זה לא פעם ראושנה שקורה לי דבר כזה מקווה שמקום החדש יהיה טוב יותר

orli997

New member
היי שבת שלום../images/Emo140.gif

אני רוצה לומר לכן שמהלך כזה שנועד להעיף מישהי מעבודה ולזכות עוד בבניפיט על כך גם אם אין סיבה הגיונית לא התחיל ביום שזה נעשה ולא יום לפני, בדר"כ ניתן לזהות זאת לפני ולדעת כיצד לפעול, לפעמים אנו חושבים שאם נראה שאנו משקיעים יותר וטובים יותר זה ישנה, והאמת בדר"כ לא, זה רק גורם לצד השני למשוך ממך יותר אנרגיה שמחזק את המהלך שלו, ויש בהחלט אנשים שגוזלים עבודה מבן אדם כך הם מחזיקים מעמד בעבודה ע"ח אחרים, ואחר כך להתאפס ולקחת זאת חזרה לפעמים לא קל, הכי חשוב באמת לשחרר נכון את המקום הקודם שעזבנו לזהות את הנפילות והחלקים שלנו שהפילו אותנו ולשחרר אותם וכמובן לותר על המרירות והתסכול , שתחזור למקום מימנה הגיע, ואז עם לב נקי חפש עבודה חדשה שבת שלום

למעלה