אנשים כאן ממש מאכזבים אותי...

אנשים כאן ממש מאכזבים אותי...

ללינוי, מנהלת הפורום יש יום הולדת ולאף אחד לא אכפת ???? אז אני אשרשר לעצמי . ואני אגיד לך מזל טוב.
. ואם מישהו נוסף רוצה לאחל משהו - רק כאן !

red hot

New member
מזל טובבבבבב ../images/Emo77.gif

חחחחחח... בזמן האחרון זה הופך אצלי כבר להרגל לאחל לאנשים מזל טוב... כמעט כל הפורום נראה לי נולד באותו חודש

pinky365

New member
יומולדת שמח!

היי לינוי! אאין לי שמץ של מושג מי את כי אני ממש חדשה בפורום הזה אבל בכל זאת: מזל טוב, יומולדת שמח והנה לך אפילו כמה בלונים

תודה לכולם חזרתי מאילת והיה 10

אז לכל הסקרנים והסקרניות אני בת 19 והיה ממש מהמם....
את כולכם. ואגב לכל החבר´ה הדנדשים ברוכים הבאים
לינוי

dark eyes

New member
מממממזזזזזזלללללל טוב

פרטים נוספים על אילת!!!!!! נדרשים שיהיה לך גיל 19 מעולה ושכל מה שתרצי יתגשם. חוץ מלהיות בעלת בית האופנה אי סאינט לורן זה כבר שלי!!!! וחוץ מזה תהני תחגגי תבלי וכדומה ולא לשכוח להתלסש יפה!!! מזלט!!!!!!!

אילו פרטים אתם מעוניינים לשמוע ?

מה על אילת? מה בכלל? אגב שכחתי לציין שקניתי שם חולצה מטרפת ומוזרה מאוד, אני אנסה להסביר פחות או יותר איך היא נראית... על לולאה של חבל דר שזורים שני פיסות בד מאוד ארוכות, מכניסים את הידיים ללולאה כך שהלולאה בעצם בגב והראש מחוץ ללולאה, את הבדים מסדרים ככה שהם יכסו את החזה וניתם לקשור את הבדים ככה, או ללפף אותם על הגוף בכמה סיבובים, משהו בסטייל הבדגים ההודים, וזה נראה ממש יפה... כמובן שאני נראה לי היחידה שטרחה לקנות את זה .... וחוץ מזה גם קניתי שרוואל חיתול, כזה שנקשר מקדימה ומאחור. והוא ממש נוח ומה שטוב בו זה שניתן ללבוש אותו לים וגם ליציאה עם איזה סטרפלס יפה, כי בעצם הוא לא שרוואל זרוק....
לינוי

*hadas*

New member
מזל טוב...../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

fashion girl

New member
../images/Emo65.gif המממ....

אמממ... גם אני די חדשה פה אז אני גם לא מכירה אותך, אבל בכל אופן, הרבה הרבה מזל טוב
רוני

למעלה