אנשים ככה שהפורום יזרום שאלה!!!!!!!

אנשים ככה שהפורום יזרום שאלה!!!!!!!

אני בטוח שהטיול לנאפה היה חוייה של החיים אבל בכל טיול יש איזה רגע שבאמת עשה לכם תטיול!!!!! איזה משהוו שאין הכי ריגש אותכם אז מה הרגע הזה????

כששרנו את התקווה בתוך הקאסטל!

מתי שהיינו בקאסטל המקום המסריח הזה של הנאצים..אחרי שראינו את שמיצג על השואה ואת כל השנאה שלהם אלינו! החלטנו כל הישראלים בערך 50 איש להישאר בסוף באולם המרכזי ולשיר את התקווה! אין זה היה קטע מרגש במיוחד, לשיר בכזה מקום את התקווה כשכל המאבטחים צועקים לך "פלסטין", וישר אחרי זה יצאנו כולם בשירים חסידים חחח [זה היה תחת השפעה של בית חב"ד] ושרנו אותם לאורך כל הסקוור עד שהגענו ליד בית חב"ד והתחלנו לרקוד שמה עם מנדי ושלומי! זה היה קטע אלוףף!!

מה שריגש.....

היה שאיכשהו הלכנו ברחוב ולפתע ראינו מין חלון ראווה קטן ובו שלט בעיברית "בית חבד קפריסין"...זה באמת ריגש! לדעת שיש מקום שבו יהודים מארץ ישראל יכולים לבוא לשבת, לצחוק, לשיר ולאכול דברים מהארץ, אותי אישית מאוד ריגש...אין...מה שהם עושים זה פשוט מצווה!
בנוסף היו גם המון חוויות אחרות...המסיבות,הסקוור שהיה מפוצצצצץץץ באנשים ניסי ביץ' ובכלל כל העיר הזאת שפשוט מדהימה! אי אפשר להבין עד כמה עד שלא נמצאים בה! אייה נאפה תמיד תישאר בליבי..ואולי בקרוב נראה אותה שוב

מה שאותי הכי ריגש

קודם כל מהיום שעלתי לאוטבוס בדרך לבן גוריון עד היום שנכנסתי הביתה אחרי הנסיעה זה היה משהוו מיחד נסיעהה שאי אפשר לתאר אותה...אבל היולי שתי דברים שריגשו אותי... 1. יש לי חבר שממש לא אוהב שום מוזיקה חות ממזרחית וטרקים ממש לא נכנס למועדונים פה בארץ רק מסיבות טרנס ומזרחית ממש לא רוקד שום דבר חוץ מזה..עכשיו בקסל שכל החברה רקדו הוא גם ישב בצד אבל פתאום הוא קם ורקד על החיים שלו מוזיקצ ראפ שזה סימן מפחינתי את הרגע שפשוא כייף לנו כל אחד ואחד מאיתנו נהנה אשכרה נהנה שמח!!!!! 2.ה-100 ישראלים שבשעה 4 וחצי בבוקר באולם של המוזיקה שחורה ממש שר את התקווה כמו גדול ואחרי זה יצאנו לסקוואר שרים שירים של נחמן אל אל ישראל...וגם מנדי ושלומי מבית חב"ד יצאו זה עשה לי צמרמורת להראות לעולם מי אנחנו!!!

אהה אתה היית מתי שאני הייתי בנאפה!

דרך אגב גם לנו היה תקטע הזה עם החבר שרוקד רק מזרחית... אבל דווקא במסיבת קצף הוא פתאום קם לרקוד ותחיל להשתולל יותר מכולנו וזה היה קטע אלוף! איזה מלון היית?

אני ההיתי מה15 עד ה22 לספטמבר

הייתי בבית דירות פטרוסנה אבל כל הטיול התנחלנו במלון נאפה צוקוס של חברים וידידות שלנו.... עם ההית בהפלגה אחי אז בטוח אחי אנחנו זוכרים אחד את השני

איזה הפלגה?

אני הגעתי לנאפה ב 18.. איזה הפלגה? הפלגה לנאפה? או השיט של כל הישראלים ביאכטה כזאת עם שירים והניגרי שאוהב את ישראל [בולבול של סוס..חחח] - להפלגה הזאתי גם הבאנו נרגילה באמצע הספינה..חח

לינור17

New member
פחח

גמני היתי בהפלגה כזאת.. והיה מצתחיק שבין כל השירים פתאום היה את השיר של שרית חדד וסבלימינל..

פתאום בשירים האלה כולם התעוררו..

חחחחח זה היה כייף לשמוע פתאום שירים בעברית [למרות שהם היו ישנים רצח] ואז איך ששמו אותם כולם כולל כולם התחילו לרקוד ולהשתגע..וכרגיל הניגרי הזה התחיל לצעוק את השטויות שלון ברמקול..חח גם לכם הוא עשה את התחרות הזאת עם הבלונים והשפיך?

חחחחחח

זה היה קטע מצחיק רצח..כשהבלון התפוצץ ועף הקצף הלבן...ואז כולו היה מאושר והתחיל לצעוק איזה 500 פעם שפיך...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סעעמקק עם הצבא הזה....../images/Emo46.gif

רבבקקק המשפט שלי רק ביום רביעי אנעל חייל האויר האלה.... ואללהה אחיי זה אתה עם הנרגילה אחיי ששמנו אותה באמצא אחי והתחלנו לרקוד מזרחית..יש לי תמונה גם של זה אחי...איך מעלים תמנות?? כןן אחיי ההפלגה עם הישראלים..

חח כן אחי!

כן זה הייתי אני עם הנרגילה... גבר אם יש לך תמונות מהקטע הזה תעלה לאתר או שתשלח לי לאי סי 251862887

חחח....יש עוד כמה תמנות אחי...

אתה לא זוכר אותנו אחי האילתים בהפלגה...ההינו 10 חברים!

אני זוכר בערך...

לא יצא לנו לפגוש אותכם עוד הרבה חוץ מהשיט הזה... אחי תעלה עוד תמונות מהשיט... זה מעלה בי אחלה של זיכרונות! כאילו זה היה בחלום או משהו!

למעלה