אנשים כנסוווו
טוקיו הוטל

crazysapir

New member
אנשים כנסוווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifטוקיו הוטל

מחר[או היום, פרסמתי את ההודעה בערב שני] בקיצור אתם בטח תראו תהודע הזאת בבוקר אז היום ביקיצור!![16 לאוקטובר] ב- mtv hits [בהוט זה ערוץ 92][וביס לא יודעת איזהערוץ] משעה 9-10 בבוקר בכלליות או משו כזה על הממועמדים בטקס הema ובשעה 11 בבוקר יש על המועמדים של להקה השנה, שטוקיו הוטל בקטגוריה הזאת אה וגם בשעה 9 בבוקר זה על אחת הקטגוריות שהם משתתפים.! ~צפיה מהנה~
ספרו אחר כך מה היה, כי אני בבצפר

PerfectSP

New member
מה מה מה???OOOOOOOOO: ../images/Emo190.gif

אז...אה...הא? יראו כאילו משהו על זה באמטיוי? וליס אין אמטיוי היטס
אבל לי יש הוטD: יאללה,שעון מעורר למחר

crazysapir

New member
חחח כה כה כה

אבל אמ טי וי היטס זה בחבילה עם שכרת את כל ערוצי המוזיקה אל שתכחיD: יווו אני לא מאמינה שאני יפסיד

PerfectSP

New member
היה אפילו אתמול../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

כי זה לא על המועמדים השנה...

PerfectSP

New member
איך אני אחיה בלי חבילת המוזיקה הא??D: ../images/Emo190.gif

ברור שיש לי,יש לי הכל

PerfectSP

New member
אין ליס../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אבל זה לא משנה,תקראי מה כתבתי בהודעה למטהP:

PerfectSP

New member
אבל ספיר,טעות קטנה אחת לך, ../images/Emo190.gif

היה את השיט הזה גם אתמול,יש כל יום, וזה לא מציג את המועמדים, זה מציג את הנבחרים באותה קטגוריה בשנים עברו...

PerfectSP

New member
בערוצי המוזיקה הוט הכי שווהD: ../images/Emo190.gif

לנו יש אמטיוי היטס לכם נראה לי יש איזה משהו אחד אחר... חוץ מזה זה אותו דברXD אבל לגבי אמטיויבייס אני לא זוכרת אם יש ביס...

dorkiflitz

New member
אעהעהעהעעה אני מתחרפפפנת פההה

אני אצל ידיד שלי ויש לו יס, כל החברות שלי בבצפר כי יש להן מה ללמוד ואני סיימתי ללמוד ב9 כי היה לי רק שיעור אחד ואייין לי את חבילת המוזיקה אבל יש לי הוט!!! כמה סתומה אני יכולה להיות??? בקיצור.. יש לו יס ויש לו את כל הערוצים שיכולים להיות באמטיוי אבל רק לא את היט! סעמק!!! יסמין, כתבת שזה המועמדים של שנים קודמות.. זה אומר שלא יהיה על טוקיו בכלל????

PerfectSP

New member
נופ. ../images/Emo190.gif

אלא אם הם זכו ב-EMA בשנים הקודמות
ואם את ממש רוצה לראות את זה בלי קשר,אני ראיתי את זה גם אתמול[אח"כ שמתי לב שזה אותו דבר], ככה שיש שידורים חוזרים... אני ראיתי בערב,אז בטח יש בערב ובבוקר... אבל טוקיו אני בספק אם יהיה...

PerfectSP

New member
אוי פאק../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

איזה עריכה הזויה! מי חשב על זה בכלל?! ולמה להשקיע כל כך הרבה זמן בשטות כזאת?XDD

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif XDD

אני לא יודעת למה, אני כל כך אוהבת תמונות כאלה..!! האמת? זה מתאים לי לפאנפיק XD

למעלה