אנשים כנסו דחוףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!

הדסוששש

New member
אנשים כנסו דחוףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!

אוקיי אז בתור מעריצה של חלום אמריקאי שלחתי שבוע שעבר מכתב לראש 1 שיפרסמו כתבות וכאלה על הסדרה ונחשו מה?! הם פירסמו את המכתב שלייייייייייייייייייי!!!!!! =))))))) אז אני אסרוק אותו ואשים אותו פה ובאותה הזדמנות- נסו גם אתם לשלוח מכתבים ואז יביאו לנו כתבות על JJ =)

bustelo

New member
כל הכבוד הדסוששש...

ורציתי לשאול אותך ..האם הסצנה שבו נותן ג'ק לJJ את המכונית (ועוד משהו אחר שהזכרת... )לא תשודר ??כי ערוץ 3 קיצץ את הפרק? כמו כן את לא מאוכזבת כמוני מהתסריט הרע???פשוט אני מלא אכזבה מאופן השתלשלות התסריט והמשחק של הסידרה!! אני ממשיל את זה לבלון גדול שהתאמצו המון זמן לנפח ..ובבת אחת הוא פוצץ ע''י ---סצנה גרועה (החזרה הביתה למשל ...) נושא אחר : כשאני רואה את הפרקים של העונה השניה אני שם לב שאין כמעט דיאלוג בין מג לבין וויל האם אתם גם הבחנתם ???

הדסוששש

New member
אוקיי

אין לי מושג אם היא תשודר או לא אבל לא ממש נראה לי... כאילו כי אם כן הם היו שמים את זה בתחילת הפרק הקודם והם לא שמו =/ ואני לא יודעת אם אני מאוכזבת או לא בגלל שאני כבר יודעת את כל ההמשך של הסידרה וראיתי את כל הפרקים אז... אין לי מילה בעניין אבל מה שכן אני לא מסכימה שהסצנה שJJ חזר הביתה גרועה אני ראיתי אותה לפחות 10 פעמים (בלי הגזמה) ואני בוכה כל פעם מחדש חחח וכשאני חושבת על זה אז נכון באמת אין בינהם דיבור בעונה השניה חחח אולי הם רבו או משו??

noabethr

New member
מה קיצץ???

אאיך הם יכולים לקצץ כזאת תוכנית מעולה??????? ולמה???? חצ"מ (חוצמזה) הסצנה חזרה של ג'ייג'יי הייתה מעולה והוא פשוט אדיר=]!!!!! גמני שמתי לב לזה שהם לא מתקשרים הרבה....אבל אולי אין מה לתקשר....;] וגם ג'יי ג'יי הוא לא טיפוס דברן במיוחד(אם שמתם לב) ומג קשורה בעינינים שלה אולי זה הרעיון שכאילו הם לא כאלה קרובים......

noabethr

New member
ניייייייס

היי כל הכבוד..... כבר מזמן אמרתי לחברה שלי שאני צכה לשלוח למעריב מכתב כועס על שלא כותבים כלום על וויל אסטס או על הסדרה....;] איפה בדיוק הכנסת את המכתב????

למעלה