אנשים....כנסו כולם!!!

keren201

New member
אנשים....כנסו כולם!!!../images/Emo16.gif

גשם בשדה קרב... "גשם יורד על פני רעי על פני רעי החיים, אשר מכסים את ראשיהם בשמיכה ועל פני רעי המתים אשר אינם מכסים עוד". רק רציתי להדליק נר לזכרם שלה21.540 חללים שנהרגו במלחמות ישראל ופעולות איבה... נורא קשה לי לרשום את כל זה כי אני בעצמי איבדתי 2 ידידים נורא קרובים . אז אני רק מצדיעה בגב זקוף וראש מורם לכול אלה שבגללם אנחנו כאן שבלעדיהם לא היתה לנו מדינה ומקום בטוח לחיות בו. ואני כמובן מדליקה נר זיכרון לכול אותם החיילים.... אמן ולא יהיו עוד אבדות!!! נזכור אותם ולא נשכח--
ולרועי וליאור שני ידידים שלי שנהרגו במארב. ולכל 11 חבריהם שנהרגו איתם... אמן תנוחו על משכבכם בשלום!!

SsssTaaaR

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo7.gif

O Boy

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif

מצדיע להם יחד איתכם

cutey

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

נזכור..ולא נשכח! גם אני מצדיעה לכל החיילים האמיצים שלנו שלוחמים בשבילנו.

dark eyes

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

ליבי עם המשפחות ששלחו את ילדיהם לשדה הקרב או לחים נורמאלים ומתו מםיגוע או מפעולות טרור או מלחמה

למעלה