אנשים כנסו לפה ומייד!

אנשים כנסו לפה ומייד!

הפורום נהפך לבילתי נסבל זה נוראי מה שהולך פה! באמת לא בסדר הוא נהיה צ'אטי ובקושי נכתבים בו דברים על סוסים! שאלה לי אליכם! אתם מסתובבים בפורומים אחרים? אתם רוצים שאולי אני אביא אחד ממנהלי הפורומים השונים כדי להתארח בפורום ולהסביר איך זה צריך להיות? כי אני אשמח באמת! תקשיבו דבר ראשון דיונים לא נועדו והם אינם מקום למריבות או לשיחות חוליין! מעכשיו כמובן זה מה שעולה לי בראש ללא כל התיעצות עם חברתי להנהלה (פיצי!) אני חושבת שנתחיל מסדר יותר הדוק של משמעת כי זה באמת עבר כל גבול כל הודעה שלא קשורה לשירשור בו היא נמצאת תימחק כל הודעה הפונה באופן אישי למישהו תימחק מצידי תכתבו על מזג האוויר חייכם הפרטיים משפחה חברים וכו אבל ר-ק ואך ורק בשירשורי האוף שיפתחו בכל כמה זמן! חוץ מפיצי אני מבקשת שאנשים לא יגיבו לזה כי זה סתם יוצר עוד מריבות ולמי שיש דעות או הצעות בעיניין יש לי אי סי קיו! 200469273

ועוד משהו! כנסו ומהר

תפסיקו להיות כל כך רעים אחד לשני! באמת כולנו רוכבםי כולנו אוהבים סוסים ולכולנו כמו לכל בני האדם יש דעות שונות או זהותצ כל אחד רוכב במקום אחר לכל אחד יש את הביקורת שלו אבל אני מבקשת ממכם! אנא תחשבו פעמיים על כל פעם שאתם לוחצים על האפשרות שלח/י תחשבו אם יש מישהו בצד השני שיפדע או יעלב או יתעצבן מזה ולכל אלו שעוזבים או מתכוונים לעזוב תפורום אל תעשו את זה באמת תסו להישאר אנחנו צריכים את כולכם

../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif רוצה להוסיף לדברי סתיו!!

סתיוו מאוד מאוד צודקת!!! בזמן האחרון התגובות שלכם לא במקום!! תפסיקו להיות רעים אחד לשני!!!! תתחילו לתת יותר מעצמכם!! ותפסיקו להיות עוקצניים ולעקוץ את המדריכים של האחרים ולרדת עליהם שהם לא טובים והם לא ככה וככה.... הפורום נהייה בלתי נסבל!! וכל דיון נורמלי שהרבה פה רוצים להעשיר את הידע שלהם צריכים לקרוא על זה שמישהו כתב דבר עוקצני שבכלל לא קשור בשביל לראות איך אחרים יגיבו!!! אתם רוצים לעשות את זה?! תשלחו אחד לשני מסרים או באי סי קיו!!! אבל לא פההה!! אתם סתם מעצבנים את רוב חברי הפורום וגורמים ליתר עבודה אצל המנהלים ויש להם מספיק על הראש!!.. בססך הכל כל מי שבפורום פה מעוניין ללמוד אחד מהשני ולתת מהידע שלו לאחרים בדיונים ובכלל בחידות ושאלות!!.. אז אנשים תתחילו לחשוב פעמיים לפני כל הודעה שנשלחת!!.. ובמקום להוציא מחשבה על איך להגיב למישהו שכתב משהו שלא נראה בעיניו!! אז תחשבו על דיונים חדשים ועל חידות או פינות חדשות שרק יקדמו את האחרים והפורום!!! תודה סתיו ופיצ!

סתיו... וכל הפורום...

לצערי לא הייתי כאן בשבל לעזור... סתיו תפני אלי באיזיק אני אתן לך את המספר של בבית כי את הפלא שלי החרימו... _________________________________- אנשים!!! מה הולך כאן?! הפכנו שוב לפורום סוסים שהיינו? כל המריבות וזה? כולנו אוהבי סוסים בסופו של דבר... יש לכם משהו לא נחמד להגיד? במסרים
לא שאני מנסה לעודד אתכם לריב... חס וחלילה אבל קורה לפעמים... אכן, פורומים לא אמורים להיות ככה. כנסו לכל פורום אחר בתפוז (*פיצי מגזימה* לא כל פורום אבל רובם) ותראו שפשוט זה לא הולך ככה. הפורום הוא לא צ'אט, אלה מקום לדבר על הסוסים הרכיבה וכל מה שקשור בהם, ולא דווקא על מזג האויר...
אלה אם זה מתקשר לסוסים למשל: האם כדאי לרכב בגשם? ודברים כאלו ולא: האם יהיה ביום שבת יום יפה או חמסין? האםכדאי לצאת לטייל ביום שכזה?
וחוץ מזה: אנשים אני מבקשת (!!!) תנסו להרים קצת את השפה בפורום... אוקי? ממש קצת, לא הרבה בכלל... רק בלי קללות או הצפות ותשתדלו שלא לפתוח מליוני דיונים על דברים שכבר מיצינו, כגון האסיתואציות (או איך שלא כותבים את זה)... תודה וסליחה, פיצי.

למעלה