אנשים כנסו שניה!

ThE sUgAr BaBe

New member
אנשים כנסו שניה!

ממש סליחה על ההודעה החדשה... אז ככה אני לא מעריצה של התאומות אולסון אבל אני אוהבת את הסדרות והסרטים שלהם...אני יודעת שהם הוציאו לא מזמן סדרת ספרים ורציתי לשאול אם היא הגיע כבר לארץ...ןאם אתם יודעים על מה אני מדברת...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

א. אולסן, ולא אולסון! ב. התאומות הוציאו הרבה סדרות ספרים, ולא לאחרונה... לפעמים הספרים שלהן נמצאים בסטימצקי ברח' שינקין בת"א, או בקניון רמת אביב ברמת אביב ג'. חלק מהסדרות: Sweet 16, Two Of A Kind, The Adventures Of Mary Kate and Ashley, The New Adventures of Mary Kate and Ashley, You're Invited... וכו'...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

א. אולסן, ולא אולסון! ב. התאומות הוציאו הרבה סדרות ספרים, ולא לאחרונה... לפעמים הספרים שלהן נמצאים בסטימצקי ברח' שינקין בת"א, או בקניון רמת אביב ברמת אביב ג'. חלק מהסדרות: Sweet 16, Two Of A Kind, The Adventures Of Mary Kate and Ashley, The New Adventures of Mary Kate and Ashley, You're Invited... וכו'...

Alexis14

New member
לא רק....../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

יש את זה בכמעט כל סטימצקי- נגיד במלחה בירושלים אני יודעת שיש כי זה סניף נורמלי, אבל במבשרת יש סניף די קטן ואין שם [לפחות לא היה כשבדקתי בפעם האחרונה] אבל כעקרון יש בכל סטימצקי ממוצע, וגם אם אין בסניף שאת מחפשת בו - אפשר להזמין כי לרשת בטוח יש! סדרות ספרים שיש [לא הכל יש בסטימצקי, ויש גם עוד ספרים בודדים]- Two Of A Kind Sweet Sixteen So Little Time Mary Kate And Ashley In Action The Adventures Of Mary Kate And Ashley The New Adventures Of Mary Kate And Ashley ועוד....

למעלה