אנשים!!! כנסו!

Adrienne

New member
אנשים!!! כנסו!

בא לכם מאמרים על הלהקה? תשלחו לי והם יכנסו לפורום.
יש לכם תמונות שאין כאן? תוסיפו אותם להודעות שלכם והם יכנסו לגלרייה. ועכשיו, אם אתם רוצים(ברור שאתם רוצים
) תרשמו איך שמעתם על הלהקה? מתי התחלתם להעריץ אותם וכו´ אני אתחיל: אז זה משהו כזה בערך, לאח שלי היה את וואר אבר יו וויל גו במחשב ואהבתי את השיר אבל לעולם לא ניסיתי לחפש אותו או לשמוע אותו רק ראיתי את שם הלהקה - "The Calling". אח"כ שמתי MTV וראיתי את אדריאן כשראיתי בסוף השיר שזאת אותה להקה החלטתי שאני מוריד את כל השירים שלה, וכך היה, דיברתי עם כרמית והיא שלחה לי כמה שירים ואני הורדתי את כל השאר ושמעתי את כולם, אהבתי אותם - את כולם! אחר כך נכנסתי לאתר הרשמי של הלהקה והתחלתי לקרוא שם הכל, כולל את היומן הופעות הענק שלהם, ממש ענק ובאנגלית - מומלץ בחום. זה בערך הסיפור - עכשיו תורכם תהנו

Adrienne

New member
אנשים, למה אתם לא משתתפים../images/Emo35.gif

מעניין מתי ניצן חוזרת.

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif אוקיי.... איך אני הכרתי

את הלהקה? מעניין באמת..
אוקיי... קודם כל את ווראבר יו וויל גו הכרתי מסמולוויל, שיר שולת ביותר! ו... את הלהקה ושאר השירים? וול... יום אחד הייתי בצ´אט, ודיברתי עם יקירנו, מנהל הפורום, איתמר, והוא אמר שהוא מגדל שיער, ואני לא אוהבת שיער ארוך, אז שאלתי עד כמה הוא מגדל את השיער והוא שלח לי תמונות של אלכס
כדי שאני אראה... אח"כ הוא אמר לי להוריד את הקליפ של אדריאן, שיום אחרי שהורדתי אותו (ולא הספקתי לראות..) ראיתי בMTV... ואז החלטתי להוריד את כל השירים שלהם ולשמוע אותם תוך כדי קריאת המילים באתר... אח"כ התחלתי לקרוא מידע על הלהקה וחברייה... ו.... אח"כ נהייתי מכורה..

Unstoppable

New member
אז זה הסיפור... ../images/Emo168.gif

ראיתי את TC באמ טי וי ומה זה התלהבתי הורדתי שירים והתחלתי לדבר עם איתמר ושלחתי לו שירים ושנינו נכנסו לאתר שלהם והתלהבנו וקראנו את היומן שם וככה זה התגלגל.. :)
(זה סתם חמוד בלי קשר) Unstoppable

Dror Lavie

New member
My story ../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif

אז ככה: שמעתי את wherever you will go באם טי וי ואחר כך הייתה תקופה שלא שמעו אותו הרבה זמן אבל היה לי כבר את השיר על המחשב, וממש נדבקתי אליו, ואחר כך החלטתי להוריד עוד שירים, הבא בתור היה unstoppable (שהוא במקרה השיר האהוב עליי באלבום) ואז הורדתי גם את final answer ו- thank you וממש אהבתי את הסגנון ואת הקול של אלכס, וישר הלכתי לקנות את הדיסק... רק הייתה בעיה: לא היה אותו בשום מקום! אז חיפשתי במלא חנויות עד שיום אחד מצאתי אותו בקניון רמת אביב, ולא עובר יום שאני לא שומע את הדיסק! קצת ארוך אבל שוווה! דרור: A little stigmatized but UNSTOPPABLE!

למעלה