אנשים.. כנסו

אנשים.. כנסו

או קי יש לי שאלה.. נורא נורא נורא קשה... אבל יאלה נו שיהיה.. איזה שיר של אביב אתם הכי אוהבים ? אני אישית לא מצליחה לבחור.. כל השירים שלו... אני ממש אוהבת אבל סתם בא לי לשמוע.. איזה שיר אתם הכי אוהבים ??? אז אניוואי... תהנו היום בערב יום שישי.. בלה בלה בלה.. תזכרו שתמיד אבל תמיד זה רק אור ה

..............

התאבדות, משוגע, ופרופיל 97 בכלל, אביב גפן 3 היה לדעתי הדיסק הכי טוב שלו, ביחד עם חלולים ושומקום אני מתה על הגיטרות ב´התאבדות´, במיוחד ההתחלה

Go_next

New member
אחת השאלות הקשות שנתקלתי בפורומים..

אני לא יכול לענות על השאלה הספציפית הזאת! אבל אני יוכל להגיד לך למשל איזה שיר אני חורש לאחרונה והוא: "צלקות" זה פשוט שיר מהמם! האלבום האהוב עליי הוא: שומקום למרות שכל האלבומים שלו מיוחדים ויפים אבל שומקום מזכיר לי את אחת התקופות היפות בחיים שלי שזה קיץ 95.

hadarosh16

New member
אמ.......

האמת היא שזאת באמת שאלה קשה... אבל אלה השירים שאני אוהבת(כמובן אין אחד).. שתיקה,גן החטאים,לילות לבנים,מרד הדמעות,המכתב,אור הירח(איך לא?!), רומיאו ויוליה,עורי עור(שהפך ממש להצקה בגלל שהרדיו יודע רק להגזים), וזהו... אולי אני יזכר בעוד ואז אני ארשום.. ביי שלכם.. הדרו´ש..

hadarosh16

New member
שירלייייייייייייייי

חחחחחח.. מזל טוב לי!!! אני ראשונה ברישמת משתתפים! (תגידי לי באוזן:את אחראית לזה?).. אוהבת ומתה עלייך שלך תמיד הדרו´שית..

moonkiss

New member
באמת קשה... ../images/Emo35.gif

זו באמת משימה קשה לבחור שיר אחד מתוך עשרות השירים המקסימים של אביב. אבל בכול זאת לדעתי השיר הכי מקסים והבי יפה הוא ´שלכת´ (את ישנה גם הוא במיטה, אבל לא בשלך...) וכמובן השיר ´אתה פה חסר לי´ שאביב ושירה כתבו והלחינו לנורית גלרון!

שאלה קשה אבל... אצלי זה בתקופות.

בזמן האחרון אני אוהבת את השיר שתיקה... אבל יש הרבה שירים יפים כמו דיכאון, אני שונה.... בנתיים אני חולה על ´שתיקה´ עד שהימאס לי. ו... זהו.

hadarosh16

New member
אויייייייי

אל תברחי לי!!!!!!!! תישארי! הן נטשו אותי! את צודקת לדעתי רוב השירים הדיכאוניים הם היפים ביותר שלו...

peace and love

New member
אני גם אוהבת את כל השירים

חוץ מאת רוב השירים בדיסק יומן מסע שאותו ממש לא אהבתי. אבל הכי אני אוהבת את מלאך ואת שנינו שווים (בעיקר בגירסה חייה)

hadarosh16

New member
תודה..... הזכרת לי עוד שירים

אני גם אוהבת את סוף העולם,את אהבנו,ואת שיר תקווה

למעלה