אנשים כנסו!!!!!

RJlake

New member
אנשים כנסו!!!!!

אוקי אפילו עיוור היה רואה עד כמה יבש פה!!!
אז אני ומיכל החלטנו לפתוח דיון על נושא שקשור לג'סטין ומקוות שהוא ימשוך כמה שיותר תגובות...
הנושא הוא
האם ג'סטין היה מצליח באותה מידה אם הוא לא היה חבר באנסינק
אתם מוזמנים לכתוב את דעתכם ולא משנה מהי רק בקשה קטנה
בלי קללות ובלי ריבים כי זאת ממש לא המטרה של הדיון
ועוד משהו... אם העניין יצליח אני חושבת שאפשר לפתוח דיון כול שבועיים על נושא אחר שכמובן קשור לג'סטין

RJlake

New member
דעתי....../images/Emo3.gif

אני חושבת שהוא היה מצליח ואפילו יותר ממה שהוא מצליח עכשיו.... שהוא התחיל עם קריירת הסולו אף אחד לא ציפה לכזאת הצלחה אפילו אמא שלו אמרה שההצלחה הייתה מעל ומעבר ממה שהם ציפו!! אבל ג'סטין הצליח ובגדול ולא רק בקרב המעריצים אלא גם המבקרים: הרבה אנשי מקצוע שיבחו אותו ואת הדיסק!!! ג'סטין גם השיג לעצמו מעריצים חדשים כלומר כאלו שהתחילו להעריץ אותו רק שהוא התחיל עם קריירת הסולו ואני אחת מהם! אני לא אהבתי את אנסינק ורק אחרי שג'סטין התחיל לשיר לבד שמעתי כמה שירים שלהם אבל ת'כלס שנאתי אותם... ואני בטוחה שיש עוד הרבה כמוני ואני גם חושבת שאם הוא היה מתחיל לבד אז היו לו הרבה יותר מעריצים כי הרבה אנשים עדיין מקטלגים אותו כנער שייצא מלהקת בנים ורק בגלל זה לא שומעים את המוזיקה שלו...וחבל!!!

jt fan

New member
אז ככה:

לדעתי אין מצב שג'סטין היה מצליח באותה מידה כמו שהוא הצליח לאחר שהוא "נפרד" מאן סינק- מכיוון שהוא שיחרר את האלבום שלו בזמן שמוזיקת הפופ-RNB רק התחיל לחדור למודעות של הסביבה.אני מאמינה שהרבה אנשים קנו את האלבום רק בגלל שהם זכרו את אן סינק וציפו לקבל משו דומה.ואני בטוחה שהרבה קונים התאכזבו מהאלבום הזה..הם בטח לא ציפו לכזו תפנית. ומצד שני-בטח יש את אנשים שקנו בתקווה לקבל מוזיקה דומה לשל אן סינק,אבל היו מרוצים לשמוע מוזיקה חדשה מסוגה,מרעננת ויפה. חוצמזה.. לג'סטין יש הרבה מעריצים[ולאו דווקא המבוגרים מבינהם] שנשארו איתו מתקופת אן סינק.ואן סינק הייתה הצלחה
הם נתנו בדיוק את מה שהקהל רצה לשמוע. וג'סטין לא ענה על הציפיות האלה..הוא נתן משו אמיתי,מעצמו..וזה בטח נגע בחלק הפחות שטחי של כל אלה שאוהבות אותו רק בגלל העיניים המדהימות שלו או הקוביות..

דעתי../images/Emo9.gif

לדעתי ג'סטין לא ממש היה מצליח בלי אנסינק כי אנסינק זו בעצם היתה ההתחלה שלו הוא היה הכי בולט שם והיו ללהקה הרבה מעריצים וכמובן שמו לב גם לג'סטין ואז כשהוא התחיל את קריירת הסולו זה היה מן "שוק" כזה כי הזמר הכי בולט בלהקה פתאום עוזב ועובר לקריירת סולו אז כולם היתענינו בזה ואז הוא התחיל להוציא קליפים ודיסקים ואנשים שמו לב אליו יותר ושכחנו מאנסינק אז בקיצור לדעתי אנסינק היתה ההתחלה של ג'סטין ואם לא אנסינק הוא לא ממש היה מצליח.. כאילו הוא היה מצליח אבל לא עד כדי כך כי תמיד כשבא זמר חדש אז מעריצים אותו פחות וככה קודם העריצו את אנסינק ומשם כבר את ג'סטין לבד... אבל עכשיו כשאני חושבת על זה אז ג'סטין כותב לבד את השירים והוא משקיע והכל לבד אז גם ככה הוא היה מצליח כי הוא לא הצליח רק בגלל אנסינק אלא גם בגלל הכישרון האישי שלו...

הנה הדעה שלי!

בואו נודה.. שבלי אנסינק ג'סטין לא היה מצליח.. אבל אם הוא היה נשאר באנסינק הוא לא היה מפורסם כמו שהוא מפורסם היום..

Justin RuLeZ

New member
אני די יסכם את מה שאתם אומרים וזה:

אוקיי זה גם מה שאני חושבת וזה די מסכם את מה שאתם אמרתם וזה ככה: ג'סטין עשה בקריירה שלו צעדים מסוכנים וגם קצת גורליים אבל איכשהו הוא תמיד לקח את ההחלטות הכי טובות... ובזה שהוא הצטרף לאנסינק זאת הייתה ההחלטה הכי טובה שלו .. אנסינק ביססה אותו הראתה לו איך נראת התחלת התהילה (הרבה אנשים שעושים קריירה לבד לא מצליחים להתמודד עם התהילה כי היא חדשה להם מדי)ואנשים עזרו לו מסביב הוא רכש במהלך הקריירה של אנסינק הרבה חברים ממקומות גבוהים וגם זה עזר לו במיוחד אחרי שעזב את אנסינק ופתח בקריירת סולו.. בלי זה הוא לא היה מצליח .. כן נכון ג'סטין היה מצליח בכל מקרה אבל לא מצליח בגודל הזה! הוא ענק... וכל זה זה בגלל אנסינק וההחלטות שלו שפשוט מאוד היו נורא מסוכנות וגורליות אבל נכונות בסופו של דבר! לדעתי בלי אנסינק ג'סטין לא היה מצליח ובלי ג'סטין אנסינק לא היו מצליחים כל כך אבל זאת כבר דעתי

liavsayegh

New member
לדעתי..

הוא היה מצליח אבל לא ברמות של עכשיו... אן סינק היתה מן היכרות עם הקהל.. ככה כולם הכירו אותו ואת הקול המדהים שלו ושהוא יצא סולו זה עזר לו... ובואו נודה שג'סטין היה הסולן של אן סינק!!

למעלה