אנשים כ"כ צדקנים בכביש, זה משו!

EdisonGirl

New member
אנשים כ"כ צדקנים בכביש, זה משו!

הייתי קוראת לזה אפילו ילדותיות, וזה הגיע הבוקר לשיא כשזקן שנסע מולי בכביש צר ופיניתי לו את הדרך, נעצר לידי כדי לחנך אותי, וסימן לי שהכביש שנסעתי בו הוא חד סטרי, כשבעצם מדובר בכלל בכביש דו-סטרי מאוד צר, וזאת אחרי שאני מפנה לו את הכביש במהירות וביעילות כדי שיוכל לעבור. יש לציין, שאני עוברת בכביש הזה הרבה פעמים ודווקא בד"כ אנשים מסבירים שם פנים ומאוד מעריכים שמפנים להם את הדרך ונותנים להם לעבור.

אז היות וכביש זה אחד הנושאים האהובים עליי (ממש מעין סדנת עצבים
) ראוי מפעם לפעם לפתוח שרשור כזה, כדי שנוכל לספר את מה שכולנו כבר יודעים- עד כמה הישראלים גרועים על הכביש!

ENJOY

Murdock18

New member
אני לא מבין מה הבעיה.

הוא חשב שמדובר בכביש חד סיטרי, כלומר הוא היה בטוח שאת נוהגת בכיוון לתנועה.

אני לא יודע באיזה טון הוא פנה אלייך ומה בדיוק הלך שם, כי לא הרחבת על זה יותר מדי. ובכל זאת, לא היית נוהגת אותו דבר אם היית בנעליים שלו?

EdisonGirl

New member
לא, אלא אם אני יודעת שמדובר

בכביש חד-סטרי כי ראיתי את התמרור ואני יודעת גם שיש לו סכנה להיתפס באותו אזור, אחרת אני מקללת אותו לעצמי ברכב במידה (ואך ורק) אם הוא מפריע לי, ואם לא, אני אדישה לזה לגמרי. רק החוק לא שם זין על תנאי השטח. לנו יש את הבינה להבחין בין מצב סכנה למצב שהוא סתם לא תקין. לא כל התנהגות בניגוד לחוק היא מסוכנת אז למה לבזבז את הזמן והאנרגיות שלי ושלו?

האמת שבהתחלה לא הבנתי אותו. הוא הצביע על כיוון הנסיעה שלו, ואני בתגובה הצבעתי על כיוון הנסיעה שלי ובזה זה הסתיים. רק אח״כ עיכלתי שהוא בטח חשב שאני נוסעת בניגוד לכיוון.

EdisonGirl

New member
אני בטוחה

כמו רבים מהצדקנים האחרים. לא חושבת שיש הרבה כאלה שמעירים מתוך רוע או משהו, אבל זה לא הופך את זה למציק פחות, לא הרבה פחות, בכל אופן.

למעלה