אנשים לאן נעלמתם?!

handlessman

New member
אנשים לאן נעלמתם?!

כבר איזה יום וחצי שאין פה שום הודעה ושום תגובה חוץ מהשרשור שפתחה ענבל...! איפה אתם? אם הייתם בפורום השני הייתי מבין, אבל פשוט כאילו בלעה אתכם האדמה... זה בגלל ששבת עכשיו?

popikon23

New member
עומרי!! נשארת לבד?

אני מניחה שרוב האנשים תקועים אחרי קלסר עב כרס תוך לעיסת עט, גירוד הפדחת ואומללות (מבחני סוף סמסטר). אז שיהיה בהצלחה לכל הסטודנטים במבחנים, מחזיקה לכולכם אצבעות!! לגבי השאר, אני מניחה שהם ניצלו את השבת האביבית לטיולים (רק אל תשכחו לדבר חלש..)

glitter8

New member
עמרי , אתה יודע טוב מאד לאן נעלמנו

גם אתה היית שם ובכלל , מי צריך פורום כשיש מסנג'ר...

popikon23

New member
למה לא מספרים לי כלום בבית הזה?

אל תנטשו אותי פה, אין לי מסנג'ר!!

popikon23

New member
אני לא יודעת..

אני מנסה להוריד את המסנג'ר והוא לא נפתח. האמת היא שעד עכשיו לא ממש היה לחוץ לי להתקין את המסנג'ר אז לא פניתי לאנשים המתאימים לעזרה (אחי הקטן..) אבל בשבוע האחרון הובהר לי (ע"י כולכם) שעיקר הפעילות היא במסנג'ר אז בהזדמנות אני אנסה לעשות זאת. וחוץ מזה, הפורום לא מיותר, אז תמשיכו להסתובב פה!

YulaShpil

New member
לבקשת לילך, הודעתה נמחקה

ככלל, יש להקפיד שלא לרשום כתובות מייל אישיות מעל גבי הפורום, כי זה פתוח לצפיית כל העולם ואישתו. אם תרצו, נעשה מעין דף קשר של חברי הפורום, ונעביר אותו בינינו באופן פרטי, במסרים או במיילים, אבל לא על גבי הפורום. אם יש עוד מישהו, כמו לילך, שמעוניין שאמחק את הודעתו אם המייל שלו, או כל פרט אישי אחר, שיודיע לי.

lile0

New member
תודה!

לא חשבתי על זה שחוץ מאיתנו יכולים לראות את ההודעה עוד אי אלו אנשים.. אם עוד מישהו רוצה לצרף אותי למסנג'ר שלו, שישלח לי מסר.

lile0

New member
לא תאמינו אבל... יש לי מסנג'ר!

מי שמעונין לקשקש איתי, מוזמן לשלוח לי מסר עם כתובתו!

handlessman

New member
חחח...

"חושו, חושו את רגבי העפר בידיכם... לפי האגדות, בדיוק במקום זה הייתה הנוחיות של חמורבי..." וזה "לדבר ח'לש" חח.

popikon23

New member
חיזקי, ענק!

התגודדו, הפצרתי בכם חזור ופצור, ביקשתי חזור ובקוש. הוא ממש מצחיק!

YulaShpil

New member
שורו וראו מה קלטה מצלמתי היום

יצאתי לטייל בגן הלאומי חוף השרון, שליד קיבוץ געש בשרון, ולמרגלותי נתגלה לו זחל, המזדחל לו במרץ על החול הלח מגשם הימים האחרונים.

YulaShpil

New member
וקצת נוף חורפי

"ילדתי, אל הים היא הולכת..." (
חולה על השיר הזה)

למעלה