אנשים לא חביבים\ומנהלת שיווק |בלונד

ronenr123456

New member
אנשים לא חביבים\ומנהלת שיווק |בלונד

אני עובד מזה 3 חודשים כמנהל לקוחות בחברה מסוימת. היברה קטנה כ 11 איש לפני שהגעתי לשם הבנתי שהיתה מישהי לפניי ופוטרה על ידי מנהלת השיווק מנהלת השיווק היא בחורה משכילה,אם כי מינפולטיבית ובעלת קשרים והרבה כוח שאר האנשים ביום יום בעבודה מאד קורקטים כלפיי,ומעבר לשלום שלום ושיחות סרק כמעט ואין לנו קשר העניין שלא פעם באירועי חברה\ואירועי קידום לקוחות\כנסים שאר האנשים לא מתלהבים להיות במחיצתי ומשתדלים לא להתקרב יותר מידי. תחושה לא נוחה ומעט מדכדכת ולא שרבתי\צעקתי\או אמרתי משהו מעליב. בתפקידי אני הסגן של מנהלת השיווק בחורה צעירה,ולא פעם יש לה נטייה באירועים כאלה להתרחק ממני,לא ממהרת להציג בפניי לקוחות שלנו,והכי הכי מתחרפנת כשאני מדבר עם לקוח חדש שאינה מכירה,ודורשת לדעת מי זה ולמה כמו כן מנהלת הרכש בעבודה היא טיפוס קריר וכמעט לא מדברת איתי,יש גם מנהלת ייבוא שרוב הזמן לא נחמדה כלפיי,ואף פעם לא מפרגנת לפעולות שיזמתי מוצלחות ככל שיהיו,התחושה הכללית היא מין קליקה של אנשים שעושים לי טובה ומדברים איתי,למשל לאירוע האחרון אמרו לי אתה רוצה לבוא אז תבוא! ואחר כך אבל אתה לא חייב לבוא,פשוט גועל נפש באתי והצטערתי כי עשו לי טובה ודיברו איתי,בכל פעם שאני אומר משהו הם יישר מתערבים, אז מה עושים? סה"כ עבודה מענינת

שלום../images/Emo140.gif

תנסה לא להתייחס. יכל להיות שהם מפחדות על מקומן. חוששים שתתקדם על חשבונן. תנסה להתחבר איתן. ללכת לארוחות צהריים איתן. יחד עם זאת, אם אתה יוזם דברים חדשים, תדאג שגם המנהלים שלהן ידעו. אם לא מציגים לך לקוחות, תיגש ללקחות ותציג את עצמך. תהיה אסרטיבי
אם הקריריות מצידן תמשיך. אל תתייחס. אני מאמינה שבסוף השינוי יגיע. תחשוב רק על עצמך ועל הקידום שלך. חשוב לשמור על יחסים טובים גם אם לא כל כך קל בהתחלה.

למעלה