אנשים לא נחמדים עונים לך לטלפון שם

סיונתו

New member
אנשים לא נחמדים עונים לך לטלפון שם

התקשרתי ללשכת גיוס ענתה לי מישהי ממש לא נחמדה, ביקשתי שתעביר אותי למדור פרט או משהו והיא אמרה לי- אני לא יכולה להעביר אותך וניתקה לי בפרצוף!!! אז צלצלתי שוב והיא ענתה לי ואמרה לי לשלוח אליהם בפקס או בדואר בקשה ואז הם יחזרו אלי אז מה עושים עכשיו???
איזה ייאוש...

tty2

New member
תשובה!

כתוב/כתבי מכתב בו אתה מבקש לטפל בנושא ושלח אותו בפקס. אבל, במכתב, אל תחסוך/תחסכי את הביקורת שלך לגבי הטיפול. פרט/י את המקרה עם החיילת הזו ותדגיש שנפגעת! כך, החיילת תנזף, את/ה תטופל ביסודיות וכולם ירוויחו! נ.ב. לא הצלחתי להבין אם את/ה בן או בת? סיון או אחר?!?! צ'טערת.

סיונתו

New member
אני לא יודעת איזה חיילת זו אבל

נו נו... פלא שבר רפאלי לא רצתה לעשות צבא... (אני צוחקת) בכל מקרה... אני אמורה לשלוח להם פקס אבל כמה זמן בערך לוקח להם לשלוח לי זימון? יש אפשרות שזה יהיה עד סוף חנוכה? ומה לכתוב בפקס בכלל....

Starving Marvin

New member
תני לי להבין...

את רוצה לגשת למדור פרט להגיש בקשת התנדבות? אם כן, פשוט תגידי לפקידה שתשאל אותם אם את יכולה לבוא, והיא תעביר לך את התשובה. בכל מקרה, נדמה לי שאם תצייני בפני הפקידה שאת מעוניינת להתנדב ונאמר לך לפנות לאחראית מתנדבים במדור פרט, היא תעביר אותך.

סיונתו

New member
מצאתי אותם בנתיים

בטלפון אחר אבל אמרו לי פשוט להגיע מחר בבוקר לתל השומר להגיד במודיעין בכניסה שזה למדור פרט ולהביא את הת.ז. ותעודת פטור. בכל מקרה, עכשיו אני צריכה למצוא תפקידים נורמאלים נראה לי שאני פשוט ישלח להם פקס
על כל צרה שלא תבוא...

newKiticat

New member
תשמעי סיונתו

כשאת מתקשרת לטלפון תנסי להשמע סמכותית כמה שאפשר. תעני לטלפון, ב "שלום, מדברת ****** ***** (שמך הפרטי ושם המשפחה) עם מי אני מדברת?" (פה היא תגיד את שמה, או לפחות היא אמורה) עכשיו תבקשי שיעבירו אותך למדור הפרט. אם היא לא תעביר אז פשוט תשאלי למה, ואולי היא תגיד לך... בכל אופן, אני תמיד ביקשתי שמות של האנשים איתם אני מדברת ובד.כ תיעדתי חלק מהנתונים של השיחה (עם מי, מאיפה, באיזה שעה) עכשיו כחלק מהתפקיד שלי אני עושה את זה כדרך קבע בתור כסת"ח.... תתעקשי. אבל תהיי מנומסת... בהצלחה.

סיונתו

New member
O.K. תקשיבו

התקשרתי ענתה לי אחת שממש לא היה לה סבלנות וביקשתי את מדור פרט בלה בלה בלה היא עושה לי- אני לא יכולה לקשר אותך וניתקה!!!!!!!!!!! בכל מקרה צלצלתי לאן שיוני אמרה לי (
) ואמרו לי פשוט להגיע לשם נראה להם מחר הם לא ממש בטוחים הם היו נחמדים אבל הם לא ממש בטוחים אז החלטתי ללכת על בטוח ולשלוח פקס... עכשיו אני רק צריכה שתגידו לי מה לכתוב בו בערך...

למעלה