אנשים-להתעורררר

אנשים-להתעורררר

גלשתי בפורום של הצפון...ובכלל אנשים שמדברים על זה הקיצר הם משחקים משחק מה זה נחמד... זה הולך ככה כל אחד אומר משאלה... והשני קוטע אותו ומבקש גם משאלה בשביל עצמו... לדוגמא:הלוואי והיה לי ארמון... ואז השני אומר...הנה יש לך ארמון אבל.....הוא בכלל לא גדול והוא גם ממש ישן ומלא אבק... ואז אתה אומר את המשאלה שלך... זה ממש חמוד

אמממ

ועכשיו יש שלום... אבל אין מה לראות בטלוויזיה... למרות שאני ממש רוצה שלום כן... הלווי והכל יהיה טוב עד המחנה קיץ....ואז הוא לא יתבטל..

bergmanit

New member
...

ועכשיו יש מחנה, אבל השיניים נורא כואבות לך מכמויות ממרח השוקולד והביסקוויטים שאכלת. הלוואי שנשיג לעצמנו (לסניף) מבנה משלנו.

Rioter

New member
יש לכם מבנה משלכם

אבל הוא נוראה מלוכלך ומקושקש... הלוואי שיהיה לי עץ שסק פרטי משלי

idanshaf2

New member
יש לך עץ שסק

אבל הציפורים אוכלות את כל השסקים
הלוואי שהמצב שכולם עוזרים אחד לשני ימשיך תמיד ולא רק במלחמות

assafein

New member
אנשים עוזרים אחד לשני..

אבל דורשים אחרי זה תשלום
הלוואי שלא היו רמאים(כמו שהיה עכשיו עם הקבוצות באיטליה)...

אוקיי

אין רמאים כמו שהיו בקבוצה באיטליה אבל יש רמאים בשש בש ובכלל במשחקים אחרים... הלווי שהייתי יכולה לפגוש עכשיו את הארצי...

משאלתך התגשה..../images/Emo41.gif

את יכולה לפגוש עכשיו את הארצי... אבל גילית שאינלך הסעה.
הלוואי... הלוואי ולא יתבטל מחנה הקיץ ושמלחמה הזו תגמר כבר.

נוני....

משאלתך התגשמה.... המחנה קיץ לא התבטל אבל העבירו אותו לדרומה וקר לך... הלואי שנהרוג את נסראללה

Rioter

New member
נסראללה נהרג

אבל קם שליט אחר בחיזבאללה... הלוואי שכל המצב הזה כבר יסתיים

רחלונה

New member
המצב לא קרה

המצב לא קרה בכלל אבל מדברים כל היום בחדשות על פסטיבל בית הקשיש ויש שירים באידיש! (מהה???? חחח)
הלוואי... והיה לסניף יותר חניכים שמגיעים...

משאלתך התגשמה...

אבל..הם מרגיזים ומושכים לך בצמה כל יום פעלות (wtf) הלווי ולא היה היום יום עבודה...

רחלונה

New member
הללוייהה המשאלה התגשמה!!

אבל בגלל שלא הייתם באו לסניף מלא מלא מלא נמלים ופתחו במסיבת טרנס לתוך הלילה והשעירו מלא ליכלוך ובלאגן. הלוואי שזה יהיה מחנה שלא ישכח.!

SoulDancer

New member
זה יהיה מחנה שלא ישכח...

אבל יוציא לך ת'חשק למחנה הבא.. [זה עצוב
] הלוואי ופסטיבל כרמיאל היה מתקיים עכשיו ולא באוקטובר
[נסראללה ישלם לי על חודש חזרות לחינם..!]

הפסטיבל מתקיים עכשיו...

אבל בגלל שלא דחיתם אותו ככה לכולם היו פאדיחות קטנות... הלוואי שאני ידע מה זה חש"ב...

Rioter

New member
את יודעת מה זה חש"ב

(מסתבר שזה חוק שירות ביטחון, ע"פ חיפוש מהיר בגוגל), אבל את שכחת.. הלוואי שלא יהיה לי יובש בשפתיים

אין לך יובש בשפתיים...

כי שמת שפתון נגד יובש, אבל השפתון שורף לך...=\\ הלוואי שיגיע כבר המחנה ואני אסיים לעבוד..... [אני מאוד אשמח אם תגשימו לי את המשאלה... =]] ]

למעלה