אני התחפשתי למלצר ...
אוף, אני שונא חגים, אני שונא קניונים !!!!!!!!!!!!!! אנשים, תמצאו חיים !!! תפסיקו לבוא לקניון !!! תקראו ספרים, תלכו לים, אבל למה לקניון ??? יו, אין לכם מושג איזה מפוצץ הקניון בחגים וחופשות. ועוד אצלינו בעבודה יש חוק שאסור לצאת לחופשות בחגים. ואני עוד עתודאי, כל הזמן לומד, החופשות היחידות שיש לי זה או חופשת בחינות (שבה צריך מן הסתם ללמוד) או חופשה לשמור על ישובים, אז מתי אני אקח חופש אם לא בחגים שיש לי גם חופש מהלימודים ??? רגע, איזה חג היה עכשיו בכלל, פסח ??? פורום ??? עצמאות ??? מרוב עבודה ולימודים אני כבר לא יודע איזה חודש עכשיו (וזו גם הסיבה למה לא בקרתי בפורום כבר שבוע) ... ונסיים בקטע שקרה לחבר שלי (גם קשור לצבא) שלא ידעתי אם לצחוק או לבכות ממנו. הוא טוחן צבא כ"כ קשה (הוא ביחידה מאוד גבוה) שהוא סוף סוף חזר הביתה בחמשוש, הוא ראה אנשים מחופשים ואומר לעצמו, "מה נסגר עם האנשים בארץ??? למה כולם מחופשים??? מה, כבר הגיע פורים???" ... אה, ועוד משהו, התחפושות הכי טובות שראיתי בפורים הזה זה דתיים ועוד משהי ערביה מהעבודה שלי שהתחפשו לחיילים, מסתבר שרק מי שלא עשה/עושה/יעשה צבא יכול להתחפש לחייל ...