אנשים לצערי הרב אני עוזב......

אנשים לצערי הרב אני עוזב......../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אנשים כמו שאתם יודעים אני בן 16 השנה יש לי לעשות 5 בגרויות וההורים שלי חושבים שהמחשב תופס לי את רוב הזמן כלומר האינטרטנט אז הם החליטו לנתק אותי עד סוף הבגרויות כלומר עד הקיץ אולי אפילו בקיץ ואני מאוד מבואס רצחחחחחח וסוף השבוע כלומר שישי שבת הם הימים האחרונים שלי שיהיו כאן בפורום הזה יום ראשון הבא אני לא יהיה כאן איתכם לא אוכל לעזור לאנשים למצוא שירים איזה באיוססססס בכל מקרה אני אכנס פה ושם מהמחשב של חבר שלי לראות מה קורה איתכם אנשים. אני אוהב את כולכם את כל הפורום הפצצצתי הזה תשמרו עליו ותמשיכו ככה אלון בהצלחה בקריירת הזמרות שלך ועם דורית בכלל רק אושר ועושר ואהבה אמיתית לנצח, לרותם אחי אל תדאג תרגיש טוב ואני כשאני אחזור עוד חצי שנה לכאן אני אחזור עם מאגר של בדיחות רק בישבילך ואותך אלין האהבה הראשונה שתרגישי טוב ושתצליחי בכלללל מה שתרצי תמשיכי לעזור לאנשים ולאנשים למאיה את נראת פצצצות תחשבי חיובי כפרה חולה על כולכם ולאנשי הפורום שלא את כולםםםםם הספקתי להכיר באסה לעזוב אתכם אבל מה לעשות אם הורים לא מתווכחים אני אנסה לשכנע אותם אבל לא נראה לי שיעזור חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ותזכרו שמזרחית זה ב-
ובנשמה ושאתם חוצים תכביש תסתכלו
ו-
ורק אז חוצים וכל בוקר שאתם קמים תסתכלו על ה-
ובלילה על ה-
ותדעו שמישהו שם מלמעלה שומר עליכם כי את
\זזייינננננו ויצאו ממצרים אז תנו לעצמכם
גדול גדול ממני ו-
כי יש הרבה
בשמיים בישבלי ה-
זה אתם אני
את כולכם.........