אנשים מה אתם אומרים

אנשים מה אתם אומרים

על הסרט החדש שמוק משתתף בו, פתאום הוא מילואימניק, מה קרה? כשהוא הופעה בבי"ס שלי הוא אמר לנו לחשוב פעמיים לפני שאנחנו הולכים לצבא, ועכשיו הוא בעד..... תתסלחו לי אבל הוא ממש צבוע, למרות שאני מתה על השירים שלו...... חבל......

The Macker Girl

New member
מה הקשר בכלל?

הוא משחק תפקיד. זה סה"כ סרט. אני לא מבינה מה הבעיה.

זה קשור.....

כשמשחקים תפקיד, מעבירים איתו מסר, וברגע שבן אדם משחק נגד כל דעותיו הוא צבוע, יש הבדל דק בין משחק לבין החיים.....

The Macker Girl

New member
"הבדל דק בין משחק לחיים"???

בולשיט! זה המשפט הכי גרוע ששמעתי. תכף תגידי לי שכל שחקן מאמין בדברים שהוא אומר בזמן שהוא משחק בסרט. זה כ"כ לא נכון! זה העניין בלשחק דמות... אתה לא משחק את עצמך, אתה משחק מישהו אחר. והרעיון מאחורי להיות "שחקן טוב" זה להיות מסוגל לשחק תפקידים של אנשים שונים ושל דמויות שונות עם תכונות, דיעות וחיים שלא בהכרח דומים לזה של השחקן.

אבל הוא מעביר מסר ששולל

את האמונות והדעות שלו.... זה לא צריך להיות כך כששחקן הוא גם ראפר....

The Macker Girl

New member
אני באמת לא מבינה אותך

הבנאדם רוצה לשחק, אז עכשיו הוא צריך לבחור רק תפקידים שמאלניים ומרדניים (שגם ככה אין הרבה תפקידים כאלה בארץ שלנו) כדי שלמעריצים שלו יהיה טוב? לא נראה לי.

בהביבו

New member
יש משהו גם בדברים של נופר וגם של

צליל. כי אחריי הכל, לבחור יש דעות, והתפקיד שהוא משחק שונה לגמריי! מצד שני - כמו שצליל אומרת אין קשר בין הרקע לחיים לבין הרקע במשחק, ולכן לא צריך לשים כל קשר בין השניים. ולכן כל העינייין הזה יכול לקבל כמה שמות, אבל השם הכי מתאים כאן זה כסף! כי רואים איך שכסף מביא אחריו כל אחד. ואני יודע שיחבואו מיכם תגובות של ככה וככה, אבל המ שנכון נכון, ושימו לב למה שכתבתי בהתחלה לגביי שני הדברים!

מה זה חשוב?

ובאותה הזדמנות רציתי לבקש גם שתתקנו את כל השגיאות כתיב בעמוד הראשי

בהביבו

New member
לא יורדתי לסוף דעתך! ועוד משהו

לכל אלו מהפורמים שפותחים ניקים חדשים ומתחזים - [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'][/URL]דיי כבר![/URL]

בהביבו

New member
לא מגלה שום היתנגדות בביקורת! רק

באתי לומר שאני ממש לא יודע היכן נמצאות שגיאות הכתיב. אשמח אם תמשוך את תשומת ליבי.

choul

New member
ברושגיזה גם אם בן

לא יודע לקבל ביקורת הוא לא מתחבא מאחורי איזה ניק ולא מודה מי הוא באמת תעמוד מאחורי הדעה שלך פחדן מה קרה?יכעסו עלייך אם תגיד משהו רע לבן? איזה סיסי קטן

choul

New member
חוץ מזה.....

אם יש ויכוח בין שני חברים שלך במקום להגיד שאתה לא מסכים עם אחד מהם(כי גם הוא חבר שלך) אתה תכתוב פתק גדול שהם יראו ביום שאחרי זה?

מה קשור צביעות???

זה כמו שבשבתות וחגים הוא לא יכול לאכול בצק, ובחיים הוא יאכל בצק אז תגידי לו שהוא צבוע כי הוא כאילו מטיף שם לא לאכול בצק נו באמת

למעלה