אנשים! מה אתם חושבים על הסרט...

אנשים! מה אתם חושבים על הסרט...

"הנמלט"? אני חושב שזה היה הסרט מתח נהדר מבין הטובים שראיתי. איך שטומי לי ג'ונס (השוטר) רודף אחרי העבריין (אם אני לא טועה זה היה וואסלי סנייפס) שהוא בעצם חף מפשע לאורך כל קצוות העולם. אני מאוד אהבתי אותו ואת כל האיזורים שבהם חיפשו ורדפו אחרי ה "פושע".

D i l D o

New member
אמממ אני חושב שאתה מתבלבל...

אתה מדבר על הסרט "המצוד", אכן סרט מעולה אבל הוא כלום לעומת "הנמלט" עם הריסון פורד וטומי לי ג'ונס... הנמלט פשוט סרט ענק! אני חושב שהמצוד הוא מעיין סרט המשך לנמלט, בכל זאת זה אותו שוטר...

europe1990

New member
אתה מתבלבל עם הסרט "המצוד"

שזה בעצם "המשך" לסרט-או חידוש אבל הסרט המקורי זה עם-הריסון פורד![ אני אישית ממש אהבתי את הנמלט=סיפור ממש טוב, מקורי ומרתק היה עוד סרט שדומה לזה-עם אשלי ג'אד?? ספויילר זה על אישה שנאשמת ברצח של בעלה-אבל האמת היא שבעלה תכנןן הכול, והוא נעלם!!

D i l D o

New member
אני יותר מהיר ואני יותר מהיר!!!

סתם, מה אתה עושה ער כ"כ מוקדם? אני בדיוק חזרתי מהופעה של משינה...חכה אני פותח על זה שרשור - מגיע להם!

europe1990

New member
אני בדיוק בדרך לעבודה

אז יש לי חצי שעה קטנה לפני שאני הולך

xander55

New member
נראה לי סיכון כפול ../images/Emo129.gif

זה הסרט היחידי בחיים שלי שהלכתי לראות לבד בקולנוע, כי אף אחד לא היה פנוי, זה היה משהו מיוחד.

europe1990

New member
לא קשור לפורם אבל-סרטי הנמלט

מזכירים לי איזה סידרה שהייתה משודרת בערוץ 3-לפני 6 שנים, או יותר שכחתי איך קרואים לסידרה: אבל משחק שם-לוראנזו למאס!!- הוא משחק צייד גולגולת-(בעבר שוטר) שהופלל ועכשיו רודפים אחרים, אני חושב שקוראים לו בסידרה רינו ??? מוכר למישהו??

austin1

New member
מחוץ לחוק

או באנגלית the renagde משהו כזה סדרה על צייד ראשים שצד אנשים מבוקשים תמורת כסף והוא בעצמו מבוקש על ידי המשטרה לפי דעת לוראנזו למאס אחד השחקנים הטובים ביותר שיש לטלויזיה להציע

europe1990

New member
כן עכשיו אני נזכר-RENGADE=עריק

כן זה עם דאץ דיקסון(לא זוכר את השם האמיתי שלו-אבל הוא המפיק או הכותב של הסידרה)הוא השוטר שרצח את אישתו של רינו והפליל אותו ברצח שלה, ושל עוד שוטר ואייי זה היה סידרה מעולה-נמשכה איזה 7 עונות!! אני נזכר עכשיו בפרק האחרון-זה היה יפה!! לוראנזו בהחלט שחקן מעולה. זוכר את הבלונדינת החמודה ששיחקה שם??

austin1

New member
עד כמה שאני זוכר היו 2 בלונדיניות

ושניהם היו נשואות לו בחיים תזכיר לי מה היה הפרק האחרון אני לא זוכר ועוד משהו עכשיו לוראנזו מופיע בסדרה הזאת איש הנצח

europe1990

New member
נזכר

ואייייי עכשיו אני נזכר בהכול-חבל שאין שידורים חוזרים של זה. הבלונדינית היא אחותו של בובי-האינדיאני הזה-משבט צ'רוקי(אין קשר לווקר) בקיצר בפרק האחרון אם אני זוכר נכון: בעצם אני מזה לא זוכר-יש לי פלאשבקים שונים-אבל אני לא זוכר במדיוק מה שאני זוכר, זה שבסוף רינו הצליח לגרום לדאץ להודות, ובכך דאץ בורח למקסיקו-ומפה כול העלילה מתפכת-רינו כבר לא הניצוד אלא הצייד. אני זוכר הרבה פרקים למשל -הפרק שהבן של דא'ץ תכנן להרוג אותו. הוא הפרק עם הצלף-אבל אני לא ממז זוכר

למעלה