אנשים מה אתם עושים

דם דם

New member
אנשים מה אתם עושים

היום ו\או מחר בל"ג בעומר...(סתם בלי קשר לפורום) אני אישית חשבתי בהעידר משהו אחר לעשות,אז כנראה אני אתיחד לי עם הטלוויזיה למרתון של כול מיני סרטים חדשים ונחמדים שיש לי לראות.

נראה לי שאני אהיה עדה להתרחשותו

של סרט אימה. V מדורה. אש. גפרורים. ילדים מטומטמים איתם אני עושה לג בעומר. שילוב מסובן. שווה מוות!

דם דם

New member
לשילוב כזה שווה להסתכן

אין יותר טוב ממדורה חמה ובוערת,עם מרשמלו שניתך עליך ועושה כוויות בזרועות,ריח של עשן ואש שנידבק לבגדים גיצים וניצוצות שעפים לכול כיוון וכמה ילדים קטנים ומעצבנים ששרים "אש אש מדורה, תחתונים וחזיה"... וכאילו שזה לא מספיק...מחר בל"ג בעומר יש לי מומולדת

אוייי מסכן...

מזל טוב! אני אישית מעדיפה לשפד את הילדים המעצבנים האלה ולגלגל אותם מעל האש... אמממ ולגבייי השירים, אחרי שנדחוף להם כמה גחלים לפה הם לא ידברו, תאמין לי ;)...

דם דם

New member
וואלה איך לא חשבתי על זה

רעיון מעולה לשים להם גחלים בפה ככה הם לא יציקו עם השטויות שלהם, מה הייתי עושה בלי עצות שלך...ותודה!

בלי עצות שלי קרוב לודאי היית

שומע כל הערב ילדים קטנים ומעצבנים ששרים "אש אש מדורה, תחתונים וחזיה"... ובכיף :)

Aeon

New member
../images/Emo169.gif

אני לקחתי מהבלוק באסטר את הסרטים: "The Darkness" ואת "Alone in the Dark" האחרון אמור להיות טוב כך הבנתי (אם כריסטיאן סלייטר) ודם דם חג שמח ומזל טוב ששאר ימי חייך יהיו מלאים סרטי אימה טובים ומשובחים!

Aeon

New member
../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifחג שמח../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif

לכל אנשי הפורום היקרים! שלכולכם יהיה חג שמח ומהנה ומלא ג'ייסון וצ'אקי ושאר הנוסע השמיני מי יתן והז'אנר הזה אימה שאנחנו כל כך אוהבים יקבל את תשומת הלב המגיעה לו בארה"ב בעולם כולו! תיהנו בחג ותעשו חיים! ולדם דם הרבה יום הולדת שמח! נ.ב אני בעד הילדים הקטנים על האש!

דם דם

New member
../images/Emo117.gif ../images/Emo169.gif חג שמח ../images/Emo169.gif ../images/Emo117.gif

לכול חברי הפורום. "אש אש גופיה,תחתונים וחז_ _ "... (בכול זאת צנזורה,יש גם קטינים בחדר)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif דם דם ../images/Emo2.gif

מזל טוף!!!!
נו כמובן- מה שרפתם אתמול :) ואת מי?

דם דם

New member
חשבתי אם כדאי לראות

את הסרט "פחד" כי תאמינו או לא עד היום לא יצא לי לראות אותו, אז אני רוצה לראות אותו כדיי לסגור פערים. ותודה לכולכם על המזל טוב.

Aeon

New member
FEAR../images/Emo3.gif

אני לא הייתי ממליצה על הסרט הזה... ראיתי אותו די מזמן ולא חשבתי שהוא כזה להיט... אבל כל אחד ודעתו...

sefa

New member
לדם דם

הי דם דם . רק עכשיו אני יכולה להכינס לפורום ולהתעדכן.. אז קודם כל מזל טוב.. גם לי יש עוד מעט.. ודבר נוסף, דווקא ראיתי שבוע שעבר את הסרט "פחד" דווקא נחמד אבל לא הייתי קוראת לי ממש ממש מפחיד .. יש כל כך הרבה סרטים כאלה דומים.

למעלה