אנשים........מה דעתכם לשרשר תמונות? שכל אחד/אחת ישרשר תמונה שלו/שלה
ש ש ב ל ו ל ה New member 30/8/03 #2 היי אני יפעת מד"צית ראשל"צית גאה ועכשיו גם בדימוס.. (סיימתי י"ב) בקיצור.. זאת אני לפני שנה ומשהו... אני באמת צריכה לעדכן
היי אני יפעת מד"צית ראשל"צית גאה ועכשיו גם בדימוס.. (סיימתי י"ב) בקיצור.. זאת אני לפני שנה ומשהו... אני באמת צריכה לעדכן
ש ש ב ל ו ל ה New member 30/8/03 #3 ואני אשמח לענות לפניות בקשר לצבא, או שאר דברים פחות מובנים אם בא לכם
F Fozzie New member 30/8/03 #7 פרכטר!!!!!!!!!!!! מה קורה???????? אני ברוגז שלא הגבת על השאלה שלי ששאלתי מי עוד צד"צ ראשל"צ גאה... אני אפילו אקפיץ את ההודעה!!!! גלי, שנה אחרונה בבי"ס. מד"צית, מדריכה השנה ואין תמונה.
פרכטר!!!!!!!!!!!! מה קורה???????? אני ברוגז שלא הגבת על השאלה שלי ששאלתי מי עוד צד"צ ראשל"צ גאה... אני אפילו אקפיץ את ההודעה!!!! גלי, שנה אחרונה בבי"ס. מד"צית, מדריכה השנה ואין תמונה.
F Fozzie New member 30/8/03 #27 שרקוש' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baby shark ta na na na ta na na לעולם....... אם אני יודעת??? בטאח שאני יודעתץ שצריך 10 תווים אבל האם ידעת שבמקום 10 תווים אפשר פשוט לשים אייקון בתוכן ההודעה????????
שרקוש' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baby shark ta na na na ta na na לעולם....... אם אני יודעת??? בטאח שאני יודעתץ שצריך 10 תווים אבל האם ידעת שבמקום 10 תווים אפשר פשוט לשים אייקון בתוכן ההודעה????????
N NoWords New member 30/8/03 #8 ../images/Emo93.gif אני קולטת כמה אור יש לי על הפנים שם! חחח אני לא כזווווווו לבנה כמו בתמונה זה בגלל האור...
../images/Emo93.gif אני קולטת כמה אור יש לי על הפנים שם! חחח אני לא כזווווווו לבנה כמו בתמונה זה בגלל האור...
D DrKasperrrr New member 30/8/03 #19 שטויות? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif בכל מקרה, תמונה שלי לא תתפרסם פה, אבל באופן פרטי באיסיקיו עוד אפשר לחשוב על זה.
שטויות? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif בכל מקרה, תמונה שלי לא תתפרסם פה, אבל באופן פרטי באיסיקיו עוד אפשר לחשוב על זה.